Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Alisiniz kuvvetli abi. Ama benim tahminim abuk subuk bi firvete 10m gommeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 aboubakar icin 18 istiyorlar diye haber vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Napicaklar abuyu ya. Limayi bitirsinler yeter. Bi de bi sol bek sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 En azından 12312 tane stoper alıp hiçbirini oynatmamazlık yapmayız. 2 gün önce, aslında Lens o kadar pahalı değilmiş hatta bonservisi Dirarla aynı paraymış ama Aykut Kocaman Lensi değil Dirarı istemiş diye bir haber duydum ve hala sinirden yerimde duramıyorum. İşin acı tarafı habere yalan da diyemiyorum çünkü hakikaten Aykut böyle karar vermiş olabilir. Neyse Lens yarın gelicekmiş İStanbula ozaman belli olur herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Jesus hasanla topal zayif halka bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Hypnotize said: 2 gün önce, aslında Lens o kadar pahalı değilmiş hatta bonservisi Dirarla aynı paraymış ama Aykut Kocaman Lensi değil Dirarı istemiş diye bir haber duydum ve hala sinirden yerimde duramıyorum. İşin acı tarafı habere yalan da diyemiyorum çünkü hakikaten Aykut böyle karar vermiş olabilir. Neyse Lens yarın gelicekmiş İStanbula ozaman belli olur herşey. bonservisi çok yüksek değil zaten ama fb'den yıllık 4m istiyor o yüzden kulübüne teklif dahi yollamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 yuh 4m istiyorsa verilmez Lens kim? fenerbahce gecen sezon cok kotu oldugu icin yildiz gibi gozuktu ama fb toparlarsa aramaz Lens'i. ayrica bu konuda da mi motor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Lens size 4 abi. Besiktas 2.5a getirmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 abi zaten gelmek istemediği için 4m çekiyor, herif geçen sene futboldan soğumuştur fb'de. kendisine ayak uydurabilecek tek kişi yoktu resmen 15 metreye pas atamıyordu orta saha. statta taraftar yok, başkan aziz, teknik direktör takımı sallamıyor. ha diğer taraftan kjaer skrtel rvp valbuena 4m'dan fazla alıyorsa lens'in de 4m istemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Skörtil nasil 4 aliyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Sola ve forvete kesin adam lazım. GS hala transfer yapıyor bize gelen 4 kişi var, giden Kjaer zaten can yakar. Bu sene de feda herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 yine bjk şampiyon olur bu yıl, gs ne durumda bilmiyorum da bizden cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bajaksehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Kjaer'den gelen parayla düzgün 2 transfer yapılırsa aykut yine zorlar zirveyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Aykut'un asıl isteği takım olgusunu oluşturmak. EL'de yarı final onyadığımız sene kadro bundan iyi değildi açıkçası. Benfica içerde ilk maç: Volkan Demirel Egemen Korkmaz Joseph Yobo Reto Ziegler Gökhan Gönül Mehmet Topal Raul Meireles Cristian Baroni Moussa Sow Dirk Kuyt Pierre Webo Deplasman: Volkan Demirel Egemen Korkmaz Joseph Yobo Reto Ziegler Gökhan Gönül Caner Erkin Cristian Baroni Selçuk Şahin Salih Uçan Moussa Sow Dirk Kuyt Adam akıllı bir forvet ile oldukça iyi iş yapar bu takım. Oynadığımız futboldan büyük ihtimalle nefret edeceğiz ancak istenilen sonuçları alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bu takima kuyt gibi alex gibi gerekirse mac icinde arkadaslarini dovecek adam lazim..ruh yok kan yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ben dedim emreyi alin sanpiyon olun diye, dinlemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Kjaer'dan sıcak girmiş yalnız para. Ederinin üstüne satılmış helal. Artık 2 tane daha sağ bek gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 krasic gelecekmiş tekrardan, doyamamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 o kadro baroni ve selçuk hariç net iyiymiş ya şimdikine göre kjaer transferinde de akıllı davrandı aziz, adamın iki yıl kalan kontratının maaş fazlasını yedirmiş bonservise sağ koridor, tek yönlü yetersiz orta saha, anlamsız pahalı ve parası kadar oynamayacak on numara ve yatış santrafor transferlerinden ikisi kesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Yabo dayııı. Tandem iyiydi ya FB'nin o zamanlar, Egemen de çok canavar oynuyordu, gerçi Fener'in stoper ikilisinin kötü olduğu zaman hatırlamıyorum son yıllarda. Bir de kadroyu çok beğenmemişsiniz ama Sow-Kuyt-Webo üçlüsü o dönemde müthişti. Hatta Aykut gittikten sonra Ersun'un hücumcu oyununda daha da coştular. Şu an mesela ileri üçlüde Ahmethan-Valbuş-Dirar çıkıyorsun. Arkalarındaki diğer 3'lüye bakıyorsun 2x çapa+Alper, Alper Graz maçında müthişti ama bu adamın sürekliliği yok. 3'lü orta sahada çift 8 numara oynatır diye düşünüyorum Aykut, bu durumda Josef'in önünde Alper-Ekici oynar, Anadolu takımı seviyesinde kusura bakmayın. Defans 4'lüsü iyi ama Kjaer'nin gitmesine rağmen, hatta ikinci bir 4'lü çıkar yedeklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Fener o kadrosu tahminen anelka'lı ortegalı kadrodan sonraki en iyi kadrosudur, baroni de o kadar kötü değildi ki. net şekilde daha iyi kadro fersah fersah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Baroni'nin iyi olduğu tek yer Trabzon maçlarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 alex siz hicbir kadro en iyisi degildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar