Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 CthuLhu said: LEL 2 oldu mac sonu 3-2 , fazla heveslenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Kendi evinde bu kadar korkak oynayınca gayet doğal skor 1 yesen 2 atman lazım 2 yesen 3. Yü atman lazım bakıyoruz tek pozisyon var o da Hasan Ali kazmasından asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 sistemin çarkları döner diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 oy oy hakem hakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Haftaua tecavuz edecekler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Esh said: CthuLhu said: LEL 2 oldu mac sonu 3-2 , fazla heveslenmeyin kesin ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 1 penalti, 1 90+3 golu var fenerin en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 3 oldu geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 LORSOONNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 hakemmmmmm hakemmm, bizi 3 günde bir maça verenler sağolsun, erken gelen gol oyun düzenimizi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 abi ahaha 3 olmuş derken 3-2 oldu dfs 5-3 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 üç günde bir sadece fener mi oynuyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Ahahaha larsonun atlayışa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 goldbären said: üç günde bir sadece fener mi oynuyor abi Aykut bjk maçından sonra akhisar 4 gün dinlenirken biz 3 gün dineleneceğiz niye diyordu :D bu maç böyle biterse savunmasını bunun üzerine kuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Abi şenolla karıştırıyor olmayasın? Uefada yarı final oynadığımız sezon bu takım 60 küsür maç yaptı Aykut'un gıkı çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 infinite loop. akhisar 354 gün dinlenirken biz niye 353 fln der aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 yıllardır sizin başkanınız ve td'niz maç günü diye konuşuyor niye bunu aykuta çevirdiniz birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Aatıfı serginho göstere göstere arkadan çekti devam. Gol ofsayt mı ben göremedim ama ofsayt durmuyor. Şimdi yumlunun soldadoya dirseği yine devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 tekrarda ofsayt değil gibi duruyor da bi kere bakabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DXdkQj9W0AAZ7RV.jpg önceki topta varsa ofsayt onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Liebe said: Abi şenolla karıştırıyor olmayasın? Uefada yarı final oynadığımız sezon bu takım 60 küsür maç yaptı Aykut'un gıkı çıkmadı Siz açıklamalara hiç bakmıyorsunuz herhalde, maçın sonucu önemli değil sürekli olarak ağlıyor. Şu maç bitsin hakem ve bu ara meselesini tekrar getirecek görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Liebe said: Aatıfı serginho göstere göstere arkadan çekti devam. Gol ofsayt mı ben göremedim ama ofsayt durmuyor. Şimdi yumlunun soldadoya dirseği yine devam beşiktaşlı gibi tek tek hakem hatası mı kastın abi, yapmayın böyle şeyler kötü oynadık, kötü kadroyla çıktık kaybediyoruz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Dirar transferinde emeği geçen herkesin ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 aykut çıkar şimdi beşiktaşa sallar 3 günde bir maç oynuyoruz der rakibmiz bizden bir gün fazla dinleniyor falan der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 bende aynısını iddaa ediyorum, hakem, bjk, tff den gidecek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar