Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya'da işyeri olan patiler

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Ozan said:

Kaç tane var sizden yaw, sırf bu ay 2 tane geldi eve, toplam 6-7 oldu herhalde yılbaşından beri. Yok istemiyorum diyorum onu da anlamıyorsunuz, kartvizitlerinizden iskambil destesi yapacağım yakında.

kardiş bak işyeri diyorum. işyeri. iş meskeni. kurum. kurumsal.

haaa tabi senin evin işyeriyse bilemiycim sorry :/

kartvizitlerden kule yap kuleme gelmeyin dersin.

çok var bu arada bireysel çalışanlardan evet, böyle adamlar bildiğin akşam akşam bilmemkaç tane kapı geziyor, tabi çekine çekine, empati yapa yapa, sürekli güleryüzlü olmaya çalışıyor, çünkü o adam o akşam 2 tane satsa belkide senin gibi gelinmemesi gereken bir ev olmasa da kirasını vs ödeyecek diye, böyle abuk subuk hiç bir şeye tahammülü olmayan insanlara bile gülümsüyor, sanki onun kullanacağı 50 liralık skimsonik ürünle şirket kalkınacakmış gibi, uzun lafın kısası işini yapıyor o beğenmediğin, rahatsız ediyor dediğin adamlar malesef, tabi hoşuna gitmeyebilir bu durum, zaten hoşuna gitmeyen insanlar satıcı vs girmesin mümkünse yazıyor o adamlarda rahatsız etmeyelim madem diyor. aynı işi 2 yıl yaptım bundan yıllar önce bildiğin eziyet. Ha bu arada diğer ürünleri bilmem ama o bireysel superonlinecılar sizin apartman yöneticiniz oraya altyapı çekilirken mutabakatı imzalayıp, müşteri tahahhüdünde bulunduğu için geliyor, 1 fiber switchi 3k dolar şuan kullanılan apt. başına kazıyı vs saymıyorum.

Neyse anlatmaya çalıştığım o adamlar da memnun olmuyor aslında sen rahatsız olunca, keşke çalmasaydık adamın kapısını diyor, hatta arkandan söyleniyor flm senin gibi, hayat garip.

kurumsal müşteri lazım bana, bütün iletişim ihtiyaçlarınızı hallederim.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

kardeş telefonun karşısına geç, call center elemanı ol biraz sövelim sana sonra başkalarına tavsiye ederiz.

abi arkasında durabileceğiniz bir sorununuz varsa ben yardımcı olurum bu arada öm attığınızda, forumda bilen biliyor hep satıştayız ^^

@knox: :<
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bizim buraya (Kırıkkale) Fiber gelince (Sanırım 1 ay içinde gelecek) Süperonline a geçeceğim sanırım dükkanda. Sana yardımı olursa haber veriyim geçmeden.

Ayrıca götü yiyen kapıya gelen beyfendi insanlara attığı tribi bir kaç gün sonra kapılarına dayanacak davulculara atsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Üç senedir para vermiyorum zaten davulculara, gece davuldan uyandığım olmuyor zaten. Gerçi evet, bir ara dayak yiyebilirim gibi, elinde tokmağı bir ayrı tutuyor para vermeyince.

Diğer yandan kusura bakmayın, davulcu aksine superonline elemanlarına tavır yapmıyorum. digitürkte aynısını yapan biri anlatmıştı maceralarını birara. samsun'da yardım edebilirdim ama antalya'da bağlantı yok, kolay gelsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ttnet kullanırken superonline'a geçmeye ikna etmişlerdi bizi. Kaç güne bağlanır dedim. 7 gün en fazla ama size 2-3 güne gelir dedi adam. Bizde ikna olduk. 1.5 ay geçti superonline gelmedi. Superonline'ı iptal edip tekrar ttnete geçtik. Birde süperonline sözleşmesini iptal ettik diye ceza ödemiştik.

İşine balta vurmak istemem ama cidden 1.5 ay getiremedilerdi interneti. Evde şişlideydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...