bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ilk defa durmaplay'den alışveriş yaptım demin, xcom2'i oradan alayım diye biri tavsiye yapmıştı. sattıkları kodlar patlak. Duplicate Product uyarısı veriyor ve kayıt edemiyorsunuz key'ı. support'a yazdım - key patlak bu hatayı veriyor (ss attım). benden steam kullanıcı adım ve şifremi istediler (:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P) herhalde şaka yapıyorlar dedim, yok ciddi ciddi hesap bilgilerini istiyorlar. siz herhalde şaşırdınız 50 liralık oyun için size neden steam hesap bilgilerimi vereyim dedim. o zaman alperbilmemne sikimsonik bir teamviewer programı çektirdiler. ne idüğü belirsiz. bilgisayara bağlandılar farklı farklı keyler denediler. belki 5 key denedi hepsi duplicate product. çektiğim programında legitliğinden şüpheliyim. keylogger falan hak getire olabilir yani. diyeceğim odur ki bu adamlara para kazandırmayın. yaptıkları iş, iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 teamviewer üstünden yaptırtsaydın alperviewer ne ya sdfkg bence temiz bi format çek makinaya kesin FÜRÜSLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 hahaha alperviewer sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 alper kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 senden steam sifreni isteyen adamin bilgisayarina yuklettigi alpere nasil guvendin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 summon grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 https://www.alpemix.com/site/default.asp alpemixmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 can falan olsa neyse alper tam cakal isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ya dl açıp evden çıkacam işim görülsün diye uğraşmadım da normalde gerçekten trajikomik bir deneyim oldu asdıuasdhuaısu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ADAM STEAM KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİ YAZAR MISINIZ DEDİ OLM CHATTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 geçmiş olsun, yakında dosyaların şifrelenecek, şifre için para isteyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 bingildak said: https://www.alpemix.com/site/default.asp alpemixmiş Steam user pass'i vermedikten sonra sunu kurman komik olmus ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 steam vereydin bunu kurana kadar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 20 kere felan alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım ama yaptığım her alışverişte bir sorun yaşicam kesin hass duyguları hakim oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 valla benden duymuş oldunuz http://galeri8.uludagsozluk.com/432/geceye-bir-ibret-birak_862421.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 abi ben kardeşime bilet alıyodum british airways'ten, son sayfada işlem tamam uyarısı geldi ama sayfa yenilenip bilet bilgisi verirken 404'e düştü. neyse normalde mail mesaj falan gelmesi gerekiyo. neyse aradım british airways'i. dedim böyle böyle, bi kontrol etsenize bilet var mı yok mu soyada göre, yoksa bilet alayım diye, hani uçuş numarasını falan da söyledim. karşımdaki goldbören aksanlı bi arkadaşımız bana kredi kartı numaranızı son kullanma tarihini falan verir misiniz diyo. la dedim manyak mısın, soyadından kontrol edemiyo musun? soyadından da ederim de, böyle daha güvenli olur diyo. he dedim güvenli, kredi kartı bilgilerimi vermem çok güvenli. sonra baya ısrardan sonra soyadından kontrol etti, uçakta öyle biri yokmuş, aldık bileti yine, sdf o aklıma geldi. irfanview ile gönderdiğimiz fotoğrafı açın ve alperviewer ile size bağlanalım. asdhfafha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 yok abi bende sorun yaşayacam devam edersem alışverişe hissediyorum cidden var bi absürtlük adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 irfanview isminden bağımsız olarak bayağı başarılı lan onu neden burada andın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 çünkü irfanview abi, asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 irfanview baya legit ve segmentinde en iyi ürünlerden biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 hahaha durmaplay iyidir ya bazen kaçak göçek ucuz bişeyler oluyo, ben de sorun yaşıycam gibi geliyo ama henüz başıma gelmedi bi bela. irfanview döneminde bir de ACDsee mi ne vardı ACDISİİ derdik arkadaş arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Bosnalı coderı, adını vermiş eleman. Johnview olsa gülmezdiniz ama!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 iDRİSİ var bi de GIS programı bununla da dalga geçerdişk okulda çok. https://clarklabs.org/terrset/idrisi-gis/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 steam de önceden kullanılmış kodların kullanım tarihini falan söylese iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 bu arada steam hesabına bi kötülük yapacaklarını sanmıyorum da çok saçma ve amatörce ama evet. ben olsam ben de vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar