Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DurmaPlay

bingildak

Öne çıkan mesajlar

ilk defa durmaplay'den alışveriş yaptım demin, xcom2'i oradan alayım diye biri tavsiye yapmıştı.

sattıkları kodlar patlak. Duplicate Product uyarısı veriyor ve kayıt edemiyorsunuz key'ı.

support'a yazdım - key patlak bu hatayı veriyor (ss attım).

benden steam kullanıcı adım ve şifremi istediler

(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)

herhalde şaka yapıyorlar dedim, yok ciddi ciddi hesap bilgilerini istiyorlar.

siz herhalde şaşırdınız 50 liralık oyun için size neden steam hesap bilgilerimi vereyim dedim.

o zaman alperbilmemne sikimsonik bir teamviewer programı çektirdiler. ne idüğü belirsiz. bilgisayara bağlandılar farklı farklı keyler denediler. belki 5 key denedi hepsi duplicate product. çektiğim programında legitliğinden şüpheliyim. keylogger falan hak getire olabilir yani.

diyeceğim odur ki bu adamlara para kazandırmayın.

yaptıkları iş, iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben kardeşime bilet alıyodum british airways'ten, son sayfada işlem tamam uyarısı geldi ama sayfa yenilenip bilet bilgisi verirken 404'e düştü.

neyse normalde mail mesaj falan gelmesi gerekiyo. neyse aradım british airways'i. dedim böyle böyle, bi kontrol etsenize bilet var mı yok mu soyada göre, yoksa bilet alayım diye, hani uçuş numarasını falan da söyledim. karşımdaki goldbören aksanlı bi arkadaşımız bana kredi kartı numaranızı son kullanma tarihini falan verir misiniz diyo. la dedim manyak mısın, soyadından kontrol edemiyo musun? soyadından da ederim de, böyle daha güvenli olur diyo. he dedim güvenli, kredi kartı bilgilerimi vermem çok güvenli. sonra baya ısrardan sonra soyadından kontrol etti, uçakta öyle biri yokmuş, aldık bileti yine, sdf o aklıma geldi.

irfanview ile gönderdiğimiz fotoğrafı açın ve alperviewer ile size bağlanalım.

asdhfafha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...