senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ad3m said: Karıyı bulsanız benden önce evlenirsiniz ama sizi sizi. orayı karıştırma şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Aluriel said: ad3m said: Karıyı bulsanız a true gentleman İnternette hepimiz bir maske ardındayız kadim dostum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Neyse gencolar dediğim gibi ben verdim siparişi yarın öbür gün geçer elime. Akşamına hızlı bir rahatlık/mikrofon/ses testi yaparım. Merak eden ya da almayı düşünenler için referans olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 adem de impuls ile evlenengillerden belli. aileler karışıyor, 30 yaşında sinemada yiyşemiyoruz, evlenelim sonra oradan enreye gidiyor bakarız. olm yalnız samimi soruyorum gülüyoruz falan da , güceniyom ayıboluyo dersen seviyeyi düzelticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Dalga konusu beni kapsadığı sürece sıkıntı yok 2. 3. şahısları şaka konusu yapmasak problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 golden dt770 satıyodu noldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 http://2.media.collegehumor.cvcdn.com/8/1/collegehumor.6bcdb5682d3c8d23796af241ce73a441.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Mikrofonu yok kardeş yoksa bayağı rahat görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ben 2 (iki) kere evlenip boşanmış biri olarak, Sana tavsiyem evlen. Evlilik güzel şey. Bu konuda Socratesi örnek alırım. Hatta sana da anlatayım hikayesini, farklı versionları vardır tabi. Socrates öğrencilerinle son dersini yapmaktadır. Artık mezun olacaklar. Demişler ki - Son tavsiyen nedir bize ? O da direk - Evlenin gençler demiş evlenin. - Nasıl olur, senin kendi evliliğin berbat ötesi. Bize bunu neden tavsiye ediyorsun. Socrates cevap vermiş - Evlenince karınız iyi çıkarsa, mutlu adam olursunuz. Kötü çıkarsa , Benim gibi filosof olursunuz. O yüzden evlen git. Ya mutlu adam olursun ya filosof olursun. Ben evlenme boşanmadan sonra bir daha evlendim. Şimdi mutlu bir filosofum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Kulaklık konusunda ise bence yazın kulakları açıkta bırakan in ear kullanmak daha rahat ettirir. Veya kulakları tam kapatmayan bir kulaklık sıcaklarda daha iyi olur. Ben şahsen İphone 5 kulaklığı kullanıyorum yazın. Masada da mikrofon duruyor. Sıcaklarda çok rahat ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Peki karın filosof yazdığını görse Kantlığa mı terfi ediyorsun Russoluğa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ulan goldenayıcık kulaklık konusunu evliliğe çevirdi ahahah. Evleneceğim zaten abi hayatımda yüzünü dahi görmediğim insanların görüşlerine göre fikrimi değiştirmem hele böyle bir konuda asla yani. Herkes aynı hayatı yaşamıyor aynı insanla birlikte olmuyor vs. tecrübesi bana kalsın ve bu konu burada noktalansın sdf. Kulaklık kısmına gelince dediğim gibi kulakiçi kulaklıktan nefret ediyorum telefonla yolda geçen zaman aralıklarında sadece müzik dinlemek için kullanıyorum kesinlikle bilgisayarda kullanmam yani.Bana göre değil stingerı sipariş ettim bakalım nasıl birşey çıkacak. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 axedice said: Peki karın filosof yazdığını görse Kantlığa mı terfi ediyorsun Russoluğa mı? niye yenge turkce ogretmeni mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 axedice said: Peki karın filosof yazdığını görse Kantlığa mı terfi ediyorsun Russoluğa mı? Azeri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ben akıllı filosof oldum ama, Hatun yabancı türkçe bilmiyor, okuyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bari feylesof olaydın da gözlerimiz burnumuzdan akmayaydı Fakat ikinci evlilikte yabancı kontenjanı kullanmak akıllıca. Ben yurdum sınırları dahilinde yabancıya en yaklaşabildiğim noktalardan birinden kuruma müdahil oldum mesela, yine olsa bi adım daha dışarı atardım heralde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 samaella said: golden dt770 satıyodu noldu o dt880 600 ohm. almayı düşünürsen hala duruyor sıfır :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ad3m said: Ulan goldenayıcık kulaklık konusunu evliliğe çevirdi ahahah. Öptüm. abi sinsice tek satırda derail ettim yine ya hahahah. title istiyorum artık şişko deceit falan bişiler verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 axedice said: Ben yurdum sınırları dahilinde yabancıya en yaklaşabildiğim noktalardan birinden kuruma müdahil oldum mesela, yine olsa bi adım daha dışarı atardım heralde. (tu) Şırnak'ın Tatar aşiretinden gelin almış axe, geçmiş roketatarlı düğününü şimdiden kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 rocket mocket yok lan bizde tatarlar o kadar teknolojik değil en fazla at üstünde ok atıp sonra atı yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 2 sene önce ss siberia v2 aldım yorumlar hep vay efendim şöyle rahat, yok takın kafanıza uyuyun, sanki kafanızda yokmuş gibi vs tarzındaydı. 2 saatten fazla hiç kullanamadım. çıkarınca kafam zonkluyo resmen. ucuz "GAMING" kulaklık almamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 abi ben uygun fiyata bluetooth, kulakustu ve kafa arkasindan gecen bir kulaklik aldim. ses kalitesi sarji falan da idare eder de markasini soylemeye utaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 snoopy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar