ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bunu bi topic altında sormuştum ama cevap gelmemişti. Hali hazırda lenovo kulaklık var fakat yarım saat sonra kafama press yapılmış gibi hissediyorum kulak kıkırdaklarına dokunulmuyor 1 saati doldurunca falan. Şimdi nette az araştırdım uygun fiyatla logitech g230 , ss siberia 150 ve hyperx cloud stinger var. Fakat adam akıllı bir sonuç bulamadım çünkü kimi deli gibi överken kimi kulağımı acıttı demiş. Bu üçünden hangisini önerirsiniz? Önceliklerim : - Min 2 saat kullanımda press hissi olmasın - skype ya da benzeri programlarda ortalama bir mikrofon performansı sunsun. Benim bulduklarım bunlar extra tavsiyeniz varsa o da olur max vereceğim fiyat yukarıdaki kulaklıklar kadardır. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 o logitech falan da oyle sıkıştırıyor kafanı. sonrada baya esniyor. Seninkinin de zamana ihtiyaci var. Kullanmıyorken de kutu gibi birsey ayarla ona tak esnesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Kulaklikli istion sen, evde g430 kullaniyorum, rahat 3 saatten sonra ufak ufak basmaya basliyor ama Mic iyi dis sesi kesio senin sesi guzel aliyor. Disarda da sennheiser momentum 2kullaniyorum, esh ten aldiydim sanirim, yaptigim en akillica tech yatirimlarindan biri kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Earphone+yaka mikrofonu kullanıyorum ben bayadır memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Momentum cok iyidir ama fakir edition degil o tabii. Bu en iyi fakir kulakliklarindan: https://www.amazon.de/Superlux-HD681-Kopfhörer/dp/B002GHIPYI Mik yok ama, onu ayrica alacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 benim de aynı şekilde bi kulaklığa ihtiyacım var da kararsızım 1 haftadır öyle bakıyorum ben de. g230 beni rahatsız etmiyor hiç ama mikrofonu biraz sıkıntılı. şunu bi denemek istiyorum aslında ama çok pis kafa ağrıtan bi şey gibi duruyor http://www.hepsiburada.com/plantronics-gamecom-388-oyuncu-kulakustu-kulaklik-pm-bd802864 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 @Nekro yok abi bayağıdır kullanıyorum alakası yok yani şöyle 3. saatte falan olsa fazlasıyla yeterli kalitesi ama yok yani bütün konsantrasyonumu öldürüyor ağrısı/pressi falan. Bundan önce markasını hatırlayamadığım bir kulaklığım vardı tüm kulağımı içine alıyordu 1 gün takılı kalsa dahi hissetmiyordum ağrı falan onunda mikrofonu bok gibiydi karşıdakiler helikopter pilotu sanıyordu beni konuşurken. @Narius yok abi bana göre değil o seçenek. Ya aslında sunduğum markalarda stinger comfy olarak en çok bahsi geçen kulaklık fakat ağırlığından ötürü emin olamadım belki burada kullanmış birileri vardır diye açtım topiği zaten. Yoksa alcam stingerı aralarında en çok övgü ona gelmiş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 k1njo o benim listemde de vardı ama malzeme kalitesi aşırı dandikmiş en çok şikayet ömrü hakkında yapılmış o yüzden direk pas geçtim. Yoksa plantronics ilk göz ağrımdı marka olarak bayağı uzun süre kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 resimlerden anladığım kadarı ile g230 ile g430'un kafa destek zımbırtısı aynı. g230 al geç, 3 saat rahat oynarsın da sonrasında basmaya başlar ama dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 hadi ya hiç bulaşmıyım o zaman ben de. asus cerberus nasıldır peki, kullanmış olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Abi ben stingerı alcam sanırım çünkü dediğim gibi amazonda falan verdiğim 3 üründe en az şikayet (beni ilgilendirmeyenler genelde) ve en çok comfy mevzusu bunun için dönmüş. Ayrıca http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/kingston-hyperx-cloud-stinger-oyuncu-kulakligi-P136662008 şu adreste çok uygun fiyattan 6 tane kalmış. Veriyom siparişi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 olm 200 liralık kulaklık alamıyosun bi de evleniyosun lan. ben sana ne diyim adem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ahaha para biriktiyorum CANISI dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 çevremde 80-90 arası doğumlu olup evlenen sayısı: 4 iki sene içinde boşanan çift sayısı: 3 adem: doomed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Benim çevremde son 2 yılda aile kavgası yüzünden düğünü son dk. iptal eden çift sayısı:4 asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ben senin çevrende değilim qoçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 benim radius geniştir aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Verdim siparişi gelince yazarım nasıl bişi diye ona göre almak isteyen alır bu kulaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bana o kulaklığı 200tl ye verseydin şimdi bunlarla uğraşmıyordum ayıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 https://www.amazon.de/PreSonus-HD7-A-Presonus-HD7-Kopfh%C3%B6rer/dp/B004ACQMUQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1497523134&sr=8-1&keywords=presonus+hd7 valla pamuk gibi kulaklık. Benim bingildak biraz sivri olduğu halde rahatsız etmedi. mikrofonu external al bence. Hoş ses kartı var xlr dinamik mic kullanıyoum da, sen yaka veya on desk bişiler alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ad3m r31s yine yaptın yapacağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 boşanan acayip çok var ya hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Lan sittirin konuyu nereye bağladılar dfg. Evlendirmeme timi sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Karıyı bulsanız benden önce evlenirsiniz ama sizi sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ad3m said: Karıyı bulsanız a true gentleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar