bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 uzmanlık sorusu: site içerisinde yapmak istediğim bir geliştirme var. ufak quality of life eklentisi aslında. video oynarken, video sürecini gösteren barı düşünün. soldan sağa doğru saniye saniye ilerliyor. o barın bir mirror'ını alt tarafa atıp, belli saniyeler kırılımında (0:20-0:50 diyelim) tooltip ve hover ile yönlendirme çıkartacağım. atıyorum uygulama videosu, 20. saniyede ürün kullanmaya başlıyor 60. saniyeye kadar. o zaman aralığında alta ekleyeceğimiz bir bar (veya soldan dil falan da çıkartabiliriz - nasıl uygulandığı önemli değil) ilgili ürüne yönlendirme vermek istiyorum. yani izlediği anda ve saniyede, izlerken "şu an bu kullanılıyor" yönlendirmesini yapmak site içinde. bunu gerçekleştirmek adına sayfada çalışan diyelim ki youtube playerdan dinamik olarak saniye bilgisi alınabiliyor mu? bu kapsamda önceden geliştirme yapan oldu mu? bir şekilde html veya js ile youtube playerının kaçıncı saniyede olduğu bilgisini çekebiliyor muyuz? play e bastığında event trigger işimizi görmüyor çünkü video buffer edebilir, pause olabilir, ileri geri gidebilir falan falan. alternatif rota olarak, bu tarz veri akışı sağlayabileceğimiz 3rd party playerlar var mı? direkt videoyu o player içinde oynatsak bu bilgiyi çekebilir miyiz? teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyla alakam yok, yardımcı da olamayacağım ama soru güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 duz html5 videolar icin soyle bir event var en azindan, bunun araciligi ile yapabilirsin. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/Events/timeupdate video.js'de daha guzel bir interface olabilir, https://stackoverflow.com/questions/36017553/video-js-multiple-events-firing-on-exact-time-once surada benzer bir duruma cozum bulmus elemanlar. youtube player icin de surada google'in APIi tam elapsed time'i veriyor diye yazmis, buffer etse de etmese de https://developers.google.com/youtube/iframe_api_reference#Playback_status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 deneme amaçlı chrome/ff consoledan $('.video-stream').getCurrentTime() dedim ve verdi sonucu. Bunu mu arıyordun? https://developers.google.com/youtube/iframe_api_reference Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ilettim beyler sağolun. teknik detayına yazılımcı bakar, beni aşan işler. bende fikir var, nasıl uygularım noktasında yazılımcıya yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bingil yazilimcin dandikmis baya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bence dandikten öte adamın haberi bile yoktu bu topic açıldığında ve yine bana göre bıngıl gidecek şunu şunu ekliyelim böyle yapalım diyecek şuralardan da yararlanabilirsin diyecek. Böylelikle 1 kuşla 2 taş vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Verdiğiniz kaynakları attım abi işte adama. Bilen adamlara soruyorum ki vakitten kazanmış olalım. Kendi arayacağı vakitte işi çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Ben farklı bi bakış açısı getireceğim, bence yazılımcıya aşık olduğu için böyle nerde cin fikir bulur yöntem bulur ilgisini çekerim diye yırtınıyor. Acaba aralarındaki kıvılcım tek taraflı mı yoksa karşılığı da var mı sonraki topikte göreceğiz . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sorduğun soruyu bilmem de, player olayı önemli. Abuk subuk player olunca direkt siteyi kapatıyorum, o yüzden dediğini yapacaksın diye abuk subuk şeyler kullanma derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 https://www.w3schools.com/tags/av_prop_currenttime.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Programcilikla alakan olmadan yazilimciya gidip aha boyle boyle yapacakmissin kankalarim boyle soyledi diyecegine direk kufur et daha iyi. Adamin yasi ufak ve jr yazilimci degilse ters teper uyarayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 o zaman ben programcılık öğrenmeye başlayım abi, sağol yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Dark_Soul said: Programcilikla alakan olmadan yazilimciya gidip aha boyle boyle yapacakmissin kankalarim boyle soyledi diyecegine direk kufur et daha iyi. Adamin yasi ufak ve jr yazilimci degilse ters teper uyarayim. bu cok dogru yalniz, forumda cocugun haberi olmadan kulaktan dolma bilgilerle, bunlar yapilabiliyomus demek ne derece programci/designer olursa olsun saygisizlik. ya elemani foruma uye yap gelsin o sorsun, ya da birak kendisi halletsin. veya dedigin gibi programcilik ogrenip o koltuga kendin otur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 sağolun abi 5 yıldır proje yönetimi yapıyorum. 10'a yakın uzmanlık alanıyla çalışıyorum. kiminle nasıl konuşacağımı, yaptığı işe saygısızlık etmeden kaynak paylaşabileceğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ufff ego patlamasi yasayan proje yoneticisi , en sevdigim dsfsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 baya toxic bir yaklaşım yaptığın ve baya uncalled bir şekilde. neyse ben kötü adam olayım konu uzamasın. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 bingil kesin gidip 'ben forumda boyle duydum boyle yapacaksin aslanim' demistir eed paticik her zamanki gibi en dogrusunu biliyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Bebeğim vidyo.js ile yapacaksın, bi akşam lalelide buluşalım sana özel olarak göstereyim demiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 bingildak diyince aklıma eksik gelen siparişle garson kovduran artislikte biri canlanıyor hep kafamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 bıngıl baya haklı bu konuda, bait'e gelme abi sen de. gençler eğleniyo ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ya adam biliyodur kendini canım. ama bizim kadar solcu değil calimero. küçük burjuva ölsün. bu naçizane bait de sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar