yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 2000'lerde anadolu coğrafyasından çıkan en iyi müzik falan Replikas dağılmışlar galiba hiç ses seda yok çok övesim geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=nPGCKvksL5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Ben bunu çok severdim. https://www.youtube.com/watch?v=FLhNkY5akPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 bi de bu vardi https://www.youtube.com/watch?v=nAb-XnUZcQ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Replikası bilen güzel insanların burada da olması hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ortamlarda "oo abi nası bilmezsin anadolu rakının öncülerinden" falan diye prim yapılabilecek bi gruba benziyor, hemen ezberliyim bikaç şarkısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 şunu çok severim, http://www.youtube.com/watch?v=BLpFQ7Polb0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Hatırladığım gece kadar rahatsız etmiyor şarkısı vardı. Bir iki başka şarkılarını daha dinliyordum ama bi tek bunu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 aaa onu da severdim, dinleyince aklıma geldi melodisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 dugunlerde calmalik bir sarkisi var adi neydi gene unuttum ahgdljaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yol u falan dinlemiştik seninle. onu diyorsan ilk görüşmemizde ağzını burnunu kırıcam hz bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Replikas gevende ve bi de ayyuka vardir benim nezdimde mesela buralardan cikmis 'underdog' cok kaliteli muzik grubu. Bi gevende cayir cayir devam ediyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bi grails değilmiş ama iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ooo üniversite yıllarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yok la yandım cavus dun dinledim kajgdslkjada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 replikas kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Saeros said: ortamlarda "oo abi nası bilmezsin anadolu rakının öncülerinden" falan diye prim yapılabilecek bi gruba benziyor, hemen ezberliyim bikaç şarkısını aydinlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sen tutmasan kolumdan göğe değerdi başım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yav said: Replikas gevende ve bi de ayyuka vardir benim nezdimde mesela buralardan cikmis 'underdog' cok kaliteli muzik grubu. Bi gevende cayir cayir devam ediyor sanirim Biraz daha sertleştirip nekropsi'yi de eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 mi kubbesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 pascalnouman said: yok la yandım cavus dun dinledim kajgdslkjada oha o türküyü çok severim ben. coverı falan mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 poor man's nekropsi veya babazula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 küheylan said: pascalnouman said: yok la yandım cavus dun dinledim kajgdslkjada oha o türküyü çok severim ben. coverı falan mı var. Cover mi bilmiyorum ama cok eglenceli bi sarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bir tane enstürmantel var youtube da dediğin o ise türküyle pek alakası yok :) https://www.youtube.com/watch?v=Oee-W7CGDi0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar