Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Muslerayla kontrat yenilenmis sanırım 4 yıllık 3,5m euro. valla gs adım adım yıkıma doğru ilerliyor. son 2 sezonda sadece ligde 90a yakın gol yiyen kaleciye bu kadar maaş verilmesi+sözleşme süresi inanılmaz. dursun harbiden yok etmeye kararlı galiba kulübü
Mesaj tarihi:
Muslera'nın aldığı para çok, real dünyada hak ettiğinden fazla da TR'de birilerine elbet o ödemeler yapılıyor her takımda. Birilerine öyle paralar ödenecekse de Muslera gibi adamlara yapılmalı.

Mesela maaşına garantide zam istememiş fırsattan istifade aynı bırakmış. Maç başı 20.000 euroyu da puan başı 5.000 euroya çevirtmiş, düşürtmüş.

Alacaksa bu paraları böyle adamlar alsın. Sonuna kadar hakkıdır.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Muslera ya 3,5 çoksa alternatifleri alalım. Bakalım daha ucuza kimleri oynatabiliriz.

Takim butcesi olarak bakarsak ben kesinlikle takimimda Muslera yerine 2 tane daha serdar aziz gormeyi tercih ederim

all we need is more serdar aziz
Mesaj tarihi:
said:

İsmi Galatrasaray'la da anılan Mert Günok, Medipol Başakşehir'le anlaşma sağladı. Başarılı file bekçisin kısa zaman içinde sözleşme imzalayacak.

düştüğümüz durumlara bak. belediye takımı elimizden adamları alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=HeohmXdIzFo

isabet olmuş sansürledikleri. mucizevi şekilde 2-1 çevirmişiz.
Mesaj tarihi:
Maçın özeti youtube'a düşmüş, ama görüntüyü bulaşık makinesiyle çekmişler heralde.

Ekşi'de millet Gomis'e yüklenince bi bakayım dedim, adam hakikaten sayısız karşı karşıya, boş kale falan kaçırmış. Umut Bulut'la Guiza'yı tek vücutta buluşturmuş adam.
Mesaj tarihi:
2-1 denince ve yenen golu gorunce yine cok kotu oynadık diye dusunmustum. aslında 18-1 bitecek macmıs. gomis ve rodriguez dunyaları kacırmıs.

ayrıca mariano nun ortasında belhanda nın golu de baya şık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...