dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 transfer yapmasalar da olurmus..osteri kotuleyip durmayin adamlar fizikli 15. haftada filan..ha takimin toplam degeri 8. milyon euro bile degil ama caktirma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Maicon baya kotu duruyor yav. Adam Burdisso gibi bisi cikti lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 AHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 beyler maicon duvar beyler top geçmezzzzzz.. gomis 40 tane atar en az.. 20 puan fark atarız playoff gelir beylerrrrrr zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 valequenta said: 3. Avrupa kupamızin ilk macinda Gomis 2 tane, Sinan 1 tane yazar. Gerisi kimlerden gelir tahminim yok. AHAHDKFJABDJSKFJS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ses veriyorum zâââââ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 rövanşta gomis 5 tane, sinan 3 tane yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 bu sene de ne takip ederim ne de para yatırırım bu kulübe. haketmiyorlar. biz uçucu madde kullanıp futbol maçları izlemiyoruz. aklı başında taraftarız. yani en azından ben öyleyim. ne kadar ekmek o kadar köfte. bizim onlara değil onların bize ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Esh said: valequenta said: 3. Avrupa kupamızin ilk macinda Gomis 2 tane, Sinan 1 tane yazar. Gerisi kimlerden gelir tahminim yok. AHAHDKFJABDJSKFJS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sol beke tosic 5m stopere necip 7m orta sahaya veli 4m golcü pektemek 2m bütün eksiklerinizi kapatır beyler, bence kaçırmayın bu fırsatı kelepir fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 işte GS,FB,BJK gibi takımları tutmamanın faydaları. birtanesi oster bilmemneden 2 tane yer. digeri kiev den 6 tane yer. FB diye bir takım varmı zaten ben hatırlamıyorum :D Tutmayın bu takımları kafanız rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 jamie hopcutt'ı hemen transfer ederdim ben olsam akhisara bursaya falan akar o çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 escape said: bu sene de ne takip ederim ne de para yatırırım bu kulübe. haketmiyorlar. biz uçucu madde kullanıp futbol maçları izlemiyoruz. aklı başında taraftarız. yani en azından ben öyleyim. ne kadar ekmek o kadar köfte. bizim onlara değil onların bize ihtiyacı var. Su postun neresine gülsem onu şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 abi şu valequenta'ya niye cevap veriyorsunuz yahu. Adam bariz troll ,siz cevap verdikçe o daha beter saçmalıyor. içimden hep sie git demek geçiyor, gülüp geçiyorum. Sabri maçı büyük keyifle izlemiştir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 smyrnas said: işte GS,FB,BJK gibi takımları tutmamanın faydaları. birtanesi oster bilmemneden 2 tane yer. digeri kiev den 6 tane yer. FB diye bir takım varmı zaten ben hatırlamıyorum :D Tutmayın bu takımları kafanız rahat olsun :) Senin gibi karabaglarda oturup karsiyaka falan tutmuyoruz abi Napalim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 maicon olmadı galiba. inş ilk maçlar diye böyledir. rovansta erken gol gelirse eleme ihtimali var yine de gs'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 kardeş sen hangi takımlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Hiç mi kimse yok takımda soyunma odasına inip "sizi silkelerim lan" diyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Maicon'a bu kadar para verilmis olmasi dusundurucu yalniz. Ilk mac filan hikaye abi Burdisso gibi oynadi adam. 12m aldi SPFC gecen sene 8'e biraktilar bir sene sonra. Kimse de demedi mi bi bokluk yokmu bu iste diye. Gomis yerine de adam alinabilirdi tonla da hadi diyelim o forma girer filan bir sekil. Takimin duzeni yok tabii spiker bile cildirdi da cok diyemedi. Selcuk-Yasin yan pas oyun duzeninden baska oynayamiyo takim. Tolga filan. Haha 4-5 transfer kesin lazim da. Yonetenler de ayri les. Komedi yani taraftar olarak yapacak fazla birsey yok dalgasina almaktan baska. Ne zaman hep dedigim yonetmeyi bilen insanlar sirket gibi yonetirler klupleri bir gun o zaman toparlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 En siniri de herhalde herkesin gitsin dediği Selçuk takımın en iyisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Igor çok atarlı konuşuyor, hırslanmış kinlenmiş haftaya geçicez turu diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 galatasaray kendini çok geliştirdi ama son 2 senede. en son avrupaya gidemiyordu. şimdi en azından gidip oynuyor. ilk avrupa maçına çıkan takımdan 2 tane yemesi konusuna girmeye gerek yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Ooooooo futbol oleeey..fuuutbol oley fuutbol oley fuutbol oleeey Laylalalaylalaylala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Abi mesela su klupler acayip sacma sapan yonetiliyor.. SPFC loan'daydi Maicon. Libertadores de yari final oynarken adamin kiralik sozlesmesi bitiyor klup bir sekil aliyor 12m'a. Tak kirmizi goruyor yari final macinda patliyor. Bu adamlar 8'e birakti mesela bu adami. Kimse de demedi yahu 12m'a henuz 1 yil once aldigin adami 33% zararla niye birakirsin 8'e. Olay futbolcu filan degil. Getirirsin oynar futbolcu. Bu adamlar cidden bakkal yonetemez lan. Sifir vizyon, menajerlerin kucaginda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 http://i.imgur.com/IFUFSmF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar