madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Eray'dan bir sonraki kaleciye gecmenin zamanı geldi artık. Olmayacak belli iste. Belhanda ve lato formayı bir daha zor gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Cok uzucu haber http://www.fanatik.com.tr/2018/02/02/galatasaray-da-transfer-soku-evrak-krizi-1347116 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 goztepe jahovici satti diye kume dusmesin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Masticore said: Cok uzucu haber http://www.fanatik.com.tr/2018/02/02/galatasaray-da-transfer-soku-evrak-krizi-1347116 paper work yapamayan milyonluk kulüpler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Evrak yetiştirememek benim sorunum değil diyerek parasını alır mı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Malaga'yı kucağına almış herhalde Ahmet Bulut. Önce Cenk Gönen sonra Çalık. Büyük hatadan dönmüşler adamlar için hayırlı olmuş yaptıkları hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 haberi okuyamiyorum, boykot extensioni yuklemistim irfan degirmenciyi kovduklarinda, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Celtics said: ndiaye'nin 750 bin'lik 2 tane bonusunu menajere verecekmişiz mesela da adam o bonuslara hak kazanmadı. neye göre veriyorsun? ya da ndiaye'nin maaşı 2.750 4 yıllık ama 750'si her sene menajerin payıymış da adam 6 ay oynayıp gitti, oynamadığı maaştan alacağı paydan galatasaray'a ne? kırmızı çizgi'nin tekrarını izliyorum, orada da söylediler bu payın peşin verildiğini osmanlıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 kırmızı çizgi dediyse doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 programdaki kadrodan hazzetmem hiç.. ama serdar ali ve mehmet ayan'ın içerden aldığı bilgiler sağlam oluyor hep. yakınlar başkanlara yöneticilere. demirkoldan sonra 2. söyleyen biri fenerli biri gs'li aynı haberi geçiyor. böyle bir çakallığa giriliyorsa zaten satılma ihtimaline karşı o parayı garantiye almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 mehmet ayan seçim sonuçlarını vermişti en son mesela galatasaray'ın dursun fark atacak diye. duyum değil bilgi diye kasılıyordu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 orada temiz göt oldu sdafas ama dursun özbek kaybeder diyebilen yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mehmet Ayansiz Kirmizi Cizgi Fuat Akdagsiz Spor Servisi baya zevkli aslinda... Mehmet Ayan'in su 88-89 kadrosu, yok 3 subat 2015 saat 3:13 gibi gereksiz bilgileri sacma sapan esprileri filan..Cidden cok itici bir adam. Serdar Ali ise bir o kadar iyi..Hatta bana gore su an TV'de acik ara izlemesi en zevkli adam filan olabilir..Yine bizim kafaya yakin, dedigini esirgemeyen cat cat soyleyen bir adam baya begeniyorum. Hani oturup yanyana sohbet edersin raki balikta filan oyle bir tip. Adam Bodrum'da yasiyor zaten. Programi tek basina o goturuyor zaten. Fuat Akdag gibi bir adam ise nasil NTV spor muduru olabilmis anlamak guc. Daha hata yapmadan onundeki haberi okuyabildigini gormedim. O zaman okuma kardesim. Sacma sapan dunya gorusu ve espri yapmaya calismasi da cabasi..Bazen bakiyorsun bu adamlar da deli para kazaniyor bu isten. Arada kalite olarak ucurum filan var yanindakiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 serdar ali kırmızı çizgide bitcoin alın, bitcoin alın diyip diyordu şimdi ne durumda acaba. 58k'a düştüğünde üff çok düşmüş diyordu bi arada asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Serdar Ali Celikler, Mehmet Demirkol, Ugur Karakullukcu ve biraz da romatiksen Ali Ece dinlemesi cok keyifli yorumlar yapıyorlar. Dogruları yanlısları falan bi yana en azından anlattıklarının altına saglam bir temel koyup yorum yapıyorlar. Hepsini dinlemek icin birine katlanıyosun. Birinde Mehmet Ayan, oburunde Fuat Akdag, digerinde Murat Ozarı... diye gider. Sunların hepsini bi programa toplasalar da keyifle dinlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ben Youtube'dan Mehmet Ayansiz Kirmizi cizgi izliyorum artik baya keyifli sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 tam sotto'nun dediğini demeye gelmiştim ahaha ilk görünce istemsiz olarak güldüm videoyu GoT falan konuşunca boş boş sağa sola bakışlarını içeren videoları falan var efsane.. en son twitterda tenis izleyenleri eleştiriyordu, tek bildiği at yarışı olan bir adam, sadece 2li ilişkileri ile bir yerde hissi yaratıyor bende. Mustafa denizli'nin kankası, terim'in yaveri havası var adamda. içerden sağlam bilgi akışı var bu adama tek olayı o. türk televizyon tarihinin en çok göt olan yorumcusu falan. Beşiktaş-CL GS-Tudor-Terim üçgeni falan bunla ilgili videolara bakın böyle ters köşeler yok. serdar'ın bazen fenerli damarı tutuyor futbolun saha kısmı için saçma yorumlar yapıyor ama saha dışı futbol konusunda cidden çok iyi konuşuyor. kırmızı çizgi çok geyik bu arada, daha çok sahada kalmak istiyorsan ali ece, uğur meleke falan dinlemek gerek, bir de karakullukçu gibi adamın A-spor'da ne işi var aklım almıyor cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Son Sayfa guzel. Ozellikle Ugur ve Ilgaz Cınar olunca cok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Radyodaki programları da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 mehmet ayan insider bilgileriyle gelse bile cekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 kırmızı çizgi çomarlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 kırmızı çizgi tam bir kahve masası muhabbeti bir de ntvsporu ne zaman açsam onlar oluyor, günaşırı program mı çekiyorlar napıyorlar o yüzden o kadar lakaytlaşmışlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 kırmızı çizgideki serdar ali çelikeri ne zaman görsem üstüne biraz gidince kavga çıkaracak tip geliyor aklıma. eğitimini tam tamamlamamış öfkeli bir anadolu çomarı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Badou direk 11'de Stoke'da bir de asist yapti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 yes, 6. dakikada. takıma uyum sağlasın diye 15 hafta adam oynatmayan köylü şenör'a hoca diyenlerin olduğu ülkede bayağı garip karşılandı tabii ki transfer olduğunun ertesi günü sahaya çıkması bile. asistte kendinden geçti herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar