applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 doğru yanlış ortaya koyacak bir fikrim var en azından. senin yav he he den fazlasını koyacak bir fikrin olduğu gün senle de futbol konuşuruz üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Kayseriden baskı yemek nedir ya hani atakları olması ayrı, seni ceza sahasına hapsetmesi apayrı. gs ilk yarının lk 25 dk sı iyiydi,baskılıydı sonra skoruda bulunca rolantiye aldı ilk yarıdaki kalan sürede. İkinci yarı 20 dk hem baskı yedi hem panikledi. Büyük takım bunu yemez hiçbir anadolu takımından kayseri dahil buna. Ha etkili gelirler ama 20dk seni ceza sahasına hapsedemez. GS nin şampiyonluğunu anadolu maçları belirleyecek, iddaa ediyorum başahşehir, fb , bjk, trabzonspor hiçbir maçtan gs galibiyetle çıkamaz bu oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 applev0dka said: CthuLhu said: applev0dka said: konuyla alakası ne allah aşkına ?? o kadar genel geçer yaşanan bir durum ki bilgisayar oyununda bile bundan bahsedilebiliyor. gidip başak yapmadı beşiktaş yapmadı diye saçma sapan argüman sunmanın manası yok. 0-2 geri düşen iyi bir takımın 2.yarıya gazla başlayıp baskı kurması normal ayrıca. 0-0'la 0-2 arasında tabii fark olacak adamın dediği bu.. ben de aksi örnekleri sayıyorum işte. iyi takımlar bu baskıyı yemiyor diyorum. nesini anlamak istemiyorsun inatla ??? gs 2-0 geri düşünce bize karşı pozisiyon bulabildi mi ? 3e gitti maç 6ya 7ye giderdi. orta sahada güçlüysen 1-0 da öldürürsün maçı güçsüzsen 3-0 da yetmez geri düşersin. genel geçer bir şey değil, takım karakteri ile alakalı. sığ yaklaşan genel geçer şeyler söyleyen sizsiniz kusura bakma. sunduğum argumanlar saçma değil, aksine bir çözüm yolu. baskı yememeye güzel örnekler, anlayana tabi. apple kardeşim çok ama çok doğru yorumlarda bulunmuş. mesela fb kayseri önünde 3-1'den 3-3'e maçı verdiğinde aynı böyle rezil oynamıştı. şans golü falan değildi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Beğenmediğiniz takım 10 kişi iken gol atamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Adam ust uste 2 faul yapti neden kart yok diye yorum yapiyo abi Ve sonra futbol konusalim falan diyor Troll falan zannediyodum ama bu baska brsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Neyse arkadaşı bi kenara bırakalım. Bu takım sezon başından beri sahip olduğu omurgadan 3 as adamı eksik maça çıktı. Gittiğin deplasman da Kayserispor. Çok değerli bir galibiyetti. Aradan sonra dönüş maçıydı. Esas ritmimizi bulduktan sonra biz de üzerine koyacağız elbet. Can yakan bir yumruğa dönüşebiliriz. Bunu herkes biliyor. Fernando ne zaman döner acaba ya. Takımın en iyisiydi ilk yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Czentovic said: Adam ust uste 2 faul yapti neden kart yok diye yorum yapiyo abi Ve sonra futbol konusalim falan diyor Troll falan zannediyodum ama bu baska brsey her pozisyonu illa bilale anlatır gibi anlattıracaksınız ya.. amacın rakibi yıkmak, hucumu kesmek ise, ilk salladığında adamı yıkamayıp 1 sn sonra bir darbe daha vurup yıkıyorsan bunu sarı olarak değerlendiriyor hakemler. ama siz işinize geldiği için "2 faul yaptı kart nerde" olarak algılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Dursun pislige baslamıs. Galatasaray'ın mazbatayı teslim etmeden 20 milyon parasına bloke koymus. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Bir yerde de gider ayak basket parasını cebinden ödeyip transfe yasağını kaldırdı yazıyor. Kesin mayıs yatırımı diyordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Stoke Badou için 15m€ vermiş Terim sene sonuna kadar Hodl demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 iyi para aslında ama devre arasında satmak riskli. gerçi yollarsak yerini de doldurmak zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 madcow said: Dursun pislige baslamıs. Galatasaray'ın mazbatayı teslim etmeden 20 milyon parasına bloke koymus. Ahahah Bu haberde eksik bişeyler var bi açıklama bekliyorum ben eski yönetimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 demirören effect olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 malatyaspor doria yı kiralamış.bu doria yı 2 yıl önce almak için baya yırtınmamışmıydık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 valla sahada adini bile duymadik afedersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Artık Gs ve Fb yi zengin birileri parası neyse verse alsa da rahat rahat transfer geyiği yapsak. O kadar fakiriz ki ülkece, goy goy bile yapamıyoruz. Şuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 gs, fb, bjk yi kimse almaz bu borçlarla, sonunda devlet el koyacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Alırlar, çok ekstrem kazanıyorlar ve vergi ödemiyorlar. Bu üç kulüp satılığa çıksın en kötü Arap sermayesi direkt atlar sadece 1 ayda parası neyse verip alırlar. Tam futbola yatırım cenneti vergiler yüzünden. Fransa'da Monaco'nun direkt kapılmasının sebebi ligde sportif verginin alınmadığı tek takım olmasıydı. Ruslar hemen kapıp akıtmıştı parayı, tahminen kara parayı vs... Ben hep diyorum, hep istiyorum. Üç büyük kulüpte satılsın birilerine. Birilerinin malı olurlarsa eldeki imkanlarla ve güçle şimdikinden 50 kat daha iyi takım olur üçü de. Bu ülkede demokrasi bazlı yapılar saçmalık. Otoriter yapı şart düzen ve istikrar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Esnaf said: malatyaspor doria yı kiralamış.bu doria yı 2 yıl önce almak için baya yırtınmamışmıydık ya Bana da dün arkadaş söyledi, çok şaşırdım ya. Herif bi anda nasıl düştü bu kadar lan :( malatyaspor sever gerçi brezilyalıları asfsda akar burada belki üç büyüklere kitlerler. edit: kiralıkmış gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Bu arada N'diaye'nin serbest kalması 18 milyon euro'ymuş. Olur da Stoke alırsa GS için harbi piyango olur. Doğru kullanımda eldeki oyuncularla da ligde yarışta kalırsın. GS kesinlikle arar ama öyle çok ekstrem fark etmez. 18 ciddi anlamda müthiş para şuan TR kulüpleri için ki GS ve FB için ilacı geç ameliyat direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 18 milyon olayı 2018-2019 sezon sonu için geçerli. Bkz KAP bildirimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Aynen. Bu sene sonu da GS pazarlık yapabilir yani. 2019 Haziran'da ancak 18'i basıp alabiliyorlar. Bence Ndiaye ikna edilebiliyorsa ikna edilmeli, sezon sonu en kötü aynı fiyata yine satarsın. Selçuk'la bitmez bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Ndiaye nereye 18 yapiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ingilizlerde para bok. bize 18 onlara 5-6 o rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Cenk'e 24 verilen yerde yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar