Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 kahveyi puskurttum joker, vur joker vuuurrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 sezonun en çok topla oynayan 6. bek oyuncusunu anlarım da hala şu Es-Es sattığı en pahalı 2. oyuncu olmasıyla nasıl övünülebilir ya ulan sdsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 STATİSTİC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=95B4ZGU9ETM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 kesip biçmişler videoyu. bunlar böle böle şehir efsanesi haline geliyo heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 allahyar sayyadmanesh adında genç bi forvetle anlaşmışız. https://pbs.twimg.com/media/DP1AXroWsAYIlPI.jpg https://streamable.com/4rqjo https://streamable.com/i6f9b https://streamable.com/5seox bizim yönetimde niye böyle bunaklar var ya. aysal boşuna gs'ın düşmanı gslılardır diye dememiş. "Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın: (Tudor'un basın toplantısındaki açıklamalarıyla ilgili): "Ben sadece şunu söyleyeceğim. Kim olursa olsun basını karşısına alan ateşle oynar."" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 kafası çalışan bi çocuğa benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 herhan bana dil darbesi atıcakmıs gibi bakıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 3 golden anladigim kadariyla cok iyi topcu, hayirli olsun adini begenmesem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 menajerinin salaklığı yüzünden transferi yatmış. istemiyordum zaten başka ortadoğu topçusu. said: 18 yaşından küçük bir yabancı oyuncunun başka ülkeden bir takıma gidebilmesi tek şarta bağlı: ailesinin futbol dışı bir sebeple o ülkeye taşınmış olması. allahyar için böyle bir seçenek vardı, fifa'nın kabul edebileceği bir fırsat doğmuştu. galatasaray'ı istekli kılan da buydu ama transfer haberi menajer aracılığıyla sızdığı için bu seçenek inandırıcılığını an itibariyle yitirdi ve fifa'yla papaz olmama adına transferden vazgeçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 hademelik falan ayarlasınlar getirsinler ya sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 "emre akbaba" said: yabancı oyuncular ile özellikle fransızlar ile çok iyi anlaşırım. ana dilim olması sebebiyle kontağı rahat kuruyoruz yol yapmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 AHAHAH emre akbaba. Yukardaki çocukta iyiymiş cidden. 30 saniyelik gözlemim tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 belhanda net tarihimizin en büyük kazıklarından. bjk maçından sonra kesik yemesi gerek. takımın kalitesini fazla büyüttük, hucüm gücümüz geçen senenin gerisinde. tudor gitse bile hiç bişi değişmez. hatta şuan şu sırada olmamızın nedeni de sezon başında tudor'un yaptığı kondisyon yüklemesidir bence. ndiaye tam bir bal yapmayan arı, bjk'in yedeği bile keser bu adamı. rodrigues beceriksiz, yasin kalitesiz. xelçuk kurtarıcımız oldu. sol bek, sol stoper, sol kanat transferi lazım. serdar, semih'in son kötü hallerinden bile beter. bütün savunma işi, savunmadan top çıkarmasına kadar maicon'un üstünde. şu kadro ve şuanki oyunumuz anca anadolu takımlarına işler. cl'de sıfır çekeriz, gidebilirsek eğer. neyse şu adamı kovsunlarda 4'e 5'e gerileyim daha da gs maçı izlemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Selam Zaaaaa Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bunu daha 4. yildiz alindiktan sonra yazmistim. Futbol yoneticiligi herseyde oldugu gibi vizyon isidir. Isler iyi giderken aslinda nelerin yanlis nelerin dogru olmadigini farketme isidir. 4. yildiz alindiktan sonra Hamza ile devam edilmemesi gerektigi, daha sonrasinda Riekerink vs hamleleri ve bugun Tudor. Galatasaray yoneticilerinin ve taraftarinin anlamadigi birsey var. Buyuk takimlar kendini kanitlamis hocalarla calisir. Kendini kanitlamak demek CL sampiyonu olmak degildir elbette ama herhangi bir basariyi kazanmis olmasi gerekir. Bugun Hamza, Riekerink, Tudor gibi adamlar herhangi bir basarilari olmadan Galatasaray'in basina gecmis isimlerdir, o sene GS sampiyon olmasa SG GS'ye gelse bugun ne Besiktas bu durumda olurdu ne de GS su 3 seneyi kaybederdi. Daha once dedigim gibi Alex Ferguson bile Manchester United'in basina gecmeden once kendini TD'luk anlaminda kanitlamis bir isimdir. 2-3 sene dandirik takimlarda takilan birini kimse buyuk klubun basina gecirmez. O yuzden Fatih Terim degildir Galatasaray'in cevabi. Belli bir plan icerisinde kendini ispatlamis bir hocaya Turkiye sartlarinda basarili olacak bir kadro teslim etmektir. Bunu yaparken Mancini'ye yapildigi gibi Ceyhun Gulselam emanet edilmeli degil, yine belli plan ve imkanlar icerisinde kadro kurulmalidir. Adam Sassaulo'nun stoperini isterken Burdisso'yu da getirmek degildir haliyle. Yapilan her hamle basarili olmayabilir, sonucta sampiyon bir tane cikiyor. Dogru hamlenin dogru sonuc garantisi yoktur, ama yanlis hamleden dogru cikmasini beklemek aptallik oluyor. O yuzden futbol klubu baskani olmak herhangi bir sirketi yonetmekten daha zor degil, ama belli temel kriterleri karsilaman gerekiyor. Nasil ki ben disardan birini banka CEO'su yapmiyorsam, su sacma sapan derken/lise vs denkleminde birini herhangi bir vasiflari test edilmeden Baskan (CEO) yapmamaliyim. Bir klubun karar mercilerini sirf Galatasarayli ve sevilen bir isim diye ona teslim etmemeliyim. Unal Aysal vizyon ve yoneticilik olarak cogu baskandan fersah otedeydi muhtemelen FT ile uzun vadede bu isin gitmeyeceginin farkindaydi ama TR dinamikleri farkli isliyor bu yuzden esnek de olmak gerekir zaman zaman. Ve para gelirken de bu parayi duzgun kullanmayi beceremedi. Bunlar onun adina eksi de olsa adamin ben futboldan anlamam ama futbolu anlayandan anlarim lafi bile aslinda guzel bir yonetici ozeti. Birseyleri iyi yonetmek icin o isten cok da anlaman gerekmiyor, fakat yonetebilmek olayi cok farkli bir meziyet. Sirketlerde bu defalarca test edilip oraya o isi yapabilecek adamlar atanirken (Peter's principle onemlidir bu konuda), futbol kluplerinde belli uyeler tarafindan sevilen, genelde liseli olmasi tercih edilen, gercek hayatta belli bir vizyonu ve gorusu olup olmadigi belli olmayan insanlar tercih ediliyor. Yagli surat gercek hayatta sifirdan baslayip sirketlerde kurmus olabilir ama bu yonetebilme meziyeti ve vizyon, bunlar cok farkli isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 zuhaha lider takımı protesto için taraftar yığılmış. abi lütfen terim gelsin, canaydın v2 dönemini yaşayalım. 4-6.sıraya neyse düşelim. yemin ediyorum şu ülkedeki leş futbol kültüründen bıktım. tudor'a ne kadar sallasak da sene sonuna kadar kalmalı. zor maçların üst üste deplasman gelmesi de sıkıntılı oldu. ulan fener bizden on kat kötü durumdayken adamlar tekrar ayağa kalktı. ne kadar toxic bi taraftar kitlemiz var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tudor kalmali degil abi olay. Takimda bir kopukluk var belli seyleri kaldiramiyor. Bir yonetici belli pozisyonu kaldiramiyorsa yollarsin. Belli kaliplardan cikin yani sezon ici hoca degistirilmez gibi. Gerekirse degistirilir. GS'deki sikinti kisir dongunun FT olmasi hep. Iceriyi bilmek lazim tabii. Ortam nasil. Ben bugun taktikten cok takimin 1-0'i kabullenmesini ve maci birakmasini rahatsiz edici buldum. Tudor takimin psikolojisini ayarlayamiyor/guveni veremimyor. Gergin takim ve buyuk mac stresini kaldiramamis. Golu yedigimiz an mac bitti. Ama oyuncularla alakali degil bu olay. Ozguven hocadan gelir. Yoksa dedigim gibi ayni Muslera 3 sene once gule oynaya kazaniyordu. GS Kadikoy'de uzaydan gelen 2 golle 20dk da 2-0 geriye dusmustu o takim gram kopmadi mactan gitti maci cevirdi. Daha mi tecrubeliydi veya kaliteliydi. Su anki GS'yi o duruma koy bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tudora cidden uzuluyorum. lider takim abi sonucta. biraz da oyuncular mi eksik dese ya. ideal kadro cikardi adam bu maca kim takim yapsa su kadeo cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Ha oyuncu degisiklikleri tartisilir. Fakat ligde oyle bir td yok zaten 3 degisikligin 3 u de dogru olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 TD'lik sadece kadro ve dizilis degil. Hep soyluyorum TD takimin herseyidir. Insanlar su spordaki TD olayini cok hafife aliyor. Bunu kabul edemiyorum. Yedek klubesinde guven veren adam olmasi cok farkli bir is. Futbolu bir tek kendinden sorumludur ama TD 11 kisinin herseyini yonetmek zorundadir. Su macta yukarida dedim, takim 0-0'ken oyuna ortakti - geriye dustu Maci 46'da bitirdi. Kafasinda bitti resmen. Buyuk takim boyle olmaz bunun bireysel olarak futbolcularla bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tudor'u göndermek intihar olur, riekerink de devre arasında gönderilmişti 3 puan gerideki takım 15 puan geride bitirdi sezonu. yılda bir teknik direktör kovup yenisini getirmek saçma, bunu sezon başı değil devre aralarında yapmak daha da saçma. ha türkiye'de büyük maç kazanamazsan kızağa çekiliyorsun o var, iyi top yapabilen her takım da bu gs'yi rahat yener tudor'un yapabileceği pek bir şey yok buna. fb bunu yapamıyor pek bu sene o yüzden tudor bu kadar ezildiği bir maç daha oynamaz bu sene oradan yırtabilir, başakşehir ve bjk ile içeride oynayacak gs. kadıköy maçı fb'nin isteğine göre yine farklı bitebilir. yedek kulübesi denmiş adamın oyuna müdahale şansı yok zaten yandan. xelçuk, linnes, yasin giriyor kenardan karşı takımda talisca negredo medel, daha yedekte lens orkan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Abi sunu demek istiyorum oyuncular sabote edince guardiola da gelse fayda yok.Gs de bu benim hatirladigim 6 kez oldu. Bu oyuncular beceremiyor isi. Resmen eli ayagi titredi oyuncularin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tudorun bjk maçındaki değişiklerin de hepsi doğruydu. taktik, ilk 11 hepsi kağıt üzerinde doğruydu. ama rodrigues saç baş yolduruyor malesef. rezil belhanda çıksın, selçuk girmeli diye bağırıyordum onu da aldı. linnes'i de zaman geçirmek için aldı oyuna. şu maçta tudor her şeyi doğru yaptı. ama mal bu abi. şu puanları net tudor'un kondisyon yüklemesine borçluyuz. TD güven vermiyor kenardan diyorsunuz da bu takım TOPLAMA, şu adamlar 4 aydır galatasaraylı. nereden gs ruhunu bilecekler? lider yok. xelçuk bile hafiften oyuna soktu, bi sarstı takımı, belhanda gibi kilit rol oynaması gereken adam maçı sattı, bu kadar kötü bi oyuncu performansı uzun zamandır görmemiştim. net eli beli gezdi, gölge gibi dolaştı. onun işini de feghouli yapmak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar