Celtics Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ne ihtimali abi, bjk en az 3 tane atar bu gs'ye. en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 no name leipzig ve tarihin en kotu monacolu grubundan cikan besiktasli mantigi asjdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bu trole cevap vermek de istemiyorum aslında ama österşuzbhdawhd gelişine koymamış gibi çek pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 2 senedir sampiyonlar ligi gruplarina cekildikten sonra bakip, ayni torbadan baska bi takimla baska gruptan swap edeceksin deseler hic bir besiktasli degistirmez. oyle bir kura 2 senedir. sunun olma ihtimali nedir acaba 20 defa yazi tura atip hep ayni sonuc gelmesi gibi bir olasilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ben leipzigi osterasdfgsdfgksdbngf ile degistirirdim mesela vale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ama kaliteli bir takim mi sen daha iyi bilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ostersunds ayni zorluktaki uefa grubunda lider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 östersunds uefayı falan alsa gsliler sevinir mi üzülür mü acaba ya. efsane dilemma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Niye uzulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bizim sansimiza UEFA'yi da alirlar super kupayi da alirlar, ah vardar cekemedik ki. kapandi mi o kulup hala var mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 valequenta said: ostersunds ayni zorluktaki uefa grubunda lider. Uff keske siz eleseydiniz o zaman. TT Arenada zorya-gs maci izlerdik, erken final gibi olurdu. Yildizlar karmasi sonucta iki takimda hahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Ostersunds tas gibi takim laf yok:) Vardar'a gore filan cok daha iyi takim. Vardar UEFA'nin bile en kotu takimi olabilir su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 sardalya said: bizim sansimiza UEFA'yi da alirlar super kupayi da alirlar, ah vardar cekemedik ki. kapandi mi o kulup hala var mi yoksa? var... dar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 valequenta said: mac basligi acsin biri yoksa ben aciyorum açma plz. iyi burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ben açayım ne zaman maç, kimle oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 1. Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Tudor sacmalama konusuna yeni bir bakıs acısı getirmis bu aksamki acıklamaları ile. Bir sekilde devre arasında lider girsek de baska biri gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 feghouli, kırmızı kart gördü, morali bozuldu, motoru bozdu, hayata küstü, devre arası gidiyormuş diye haber çıkaran medyaya az bile demiş. serbest kalma bedeli 4.5m'miş miş, ki o da yanlış 2 yıldan sonra devreye giriyor bu madde.. şu adam bi iyi oynasın, medya bu adamı her sene satar herhalde. puan kazanırken yobonco sonoro, puan kaybedince gs'da kriz var diye haber pompalamaları. hele hele bjk, fb patates giderken.. medyadaki taaruza karşı da sağlam durmak lazım. tudor'un ligi hafife alıp, fantastik denemeler yapmasına ben de karşıyım ama kötünün kötüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 tudor'u gonderip benitez getirecek sanki bu yonetim, ayhan'i koyar oynatirlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 madcow said: Tudor sacmalama konusuna yeni bir bakıs acısı getirmis bu aksamki acıklamaları ile. Bir sekilde devre arasında lider girsek de baska biri gelse. Yav... Bak daha önce de sormuştum. Cevap alamamıştım. Tekrar soruyorum. Avrupa'da 10 yılda 10 tane teknik direktör değiştiren 1 tane büyük takım söyler misin? Galatasaray 10 yılda 14 teknik direktörle çalıştı. +4 benden olsun. 10 farklı teknik direktörle çalışmış olanı göster bana kafi. Başka biri kim? Çıtır çerez gibi teknik direktör değişmeye başladık. Avrupa'dan Tudor'un yerine gelecek teknik direktör ev kiralamasa, otelde kalsa medyaya "Emlakçılar çok fazla komisyon istiyor. Otel kiralamak daha kolay" dese haklı olacak. Çünkü 5-6 ay için emlakçıya komisyon vereceğime otelde kalırım daha iyi. Hem kahvaltı beleşe gelir. Yapmayın etmeyin. Tudor iyi. Tudor kötü. Zerrrrre umrumda değil. Leblebi gibi teknik direktör değişmesinden bıktım. Bıııııktım. Bırakın bitirsin sezonu. Gençlerbirliği'ne, Çaykur Rize'ye falan döndü takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Tamam yoktur buyuk takım okadar cok td degistiren ama ben zaten tudor'un gitmesi gerektigini, taktik anlamda oyun ici kararlar anlamında eksik oldugunu son 7 aydır falan soyluyorum. Tudor sezon baslamadan da gidebilirdi. Östersunds dan sonra da gidebilirdi. Ben Tudor'la en fazla 3. olabilecegimizi dusunuyorum ve bu sene kurulan takım 3. olursa seneyeden itibaren FFP'nin kılıcı iyice bogazımıza dayanacak ve takım finansal anlamda en az 5 sene geriye gidecek. Bu iyi oyunculardan kurulmus ve tudor'un guzelce fiziksel yukleme yaptıgı takımı devre arasında taktik anlamda bir uste tasıyacak bir TD'nin bulunmasından yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 madcow said: Tudor sacmalama konusuna yeni bir bakıs acısı getirmis bu aksamki acıklamaları ile. Bir sekilde devre arasında lider girsek de baska biri gelse. Nesi saçmalamak? Tudor çok güzel konuşmuş. Gayet ayarı vermiş, az bile de söylemiş. Ha, GS için hala şu anda yetersiz hoca Tudor, bunu şimdi gönül rahatlığıyla söylüyorum çünkü kendi deyimiyle "beyaz"ken sezon başında da geçen sene de söylüyordum. Ama medyanın ikiyüzlülüğü baki, adam da yüzlerine vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Basaksehir macı icin 50-50 ortadaydı 5 sut cektiler 5 gol yedik falan gibi cumleleri var. Mac kaybetmemizin sebebi takvim falan diyor. Sanki trabzon fener basaksehir maclarına buttun takımı silme degistirmemis de ilk maclardaki taktikle cıkmıs da zorlu takımlara karsı oynadıgımız alısılmıs duzenimiz calısmamıs gibi. Lig sonuncusu 30 gol yemis genclerbirligine 5 atmak sanki onemli bir seymis gibi (ki ilk golden devre arasına kadar da o mac cok farklı yonlere gidebilirdi), o macla basaksehirden 5 yememizi karsılastırıyor. Daha da biseyler vardı da bence yeterince sacmalamıs. Medya iki yuzlu de bizim hocanın aldıgı kararları savunma sekli sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Valla o söylediğin kısımları göremedim ben, sadece atar yaptığı kısmın videosunu gördüm, orada haklı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Kazanınca kahraman kaybedince kotu yapılması, her maca siyah ve beyaz gibi bakılması konusunda tudora katılsam da bu zaten butun dunyadaki butun medyanın problemi. O yuzden o acıklamaları kendi icini bosaltmak dısında pek bir anlamı yok. Medya tudor bunları soyledi diye degismeyecek sonucta. Soyledikleri icinde "anlam"ı olan seylerin cok buyuk bir kısmı sacmaydı ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar