Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 son 25 maç 11 fb 7 gs güzel yerden kesmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ahahah iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 gs son 6 maç tüm derbiler 1 gol sanırım. son dönem derbi performansı baya kötü. son galibiyeti de 2013 mü ne. geçen fener derbisinden önce haberler yapılıyordu ama unuttum çıkmış aklımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Son 1-1,5 sezondur Tudor derbilere beraberlik için çıkıp ürkek oynatıyor zaten. Anadolu'ya puan kaybetmezsem derbileri de olabildiğince az yenilgiyle atlatırsam şampiyonum kafasında. Normal o yüzden. Öncesinde de Hamza-Denizli, zaten malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Yabancı sınırı geri geliyor belliki. Son keyifli sezonumuzu izleyelim. Sonra yine BAM orta sahasına geri donus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ben digiyi iptal ederim. internetten EPL izlerim çok net.. şuan evdeysem eğer alanya, göztepe falan gibi takımların maçlarını izlemeye çalışıyorum EPL ile çakışmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 cidden bende türk futbolunu silkseler takip etmem eğer öyle bir şey olursa.sırf koca götlü türkler mutlu olsun diye geri getirecekler şaka maka. fatih terim ide hiç sevmem ama sırf bu yüzden kalsın istiyordum belki de bu yüzden harcadılar onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bi ton turk almak gerekecek, fernando-feguli-gomis-maicon-muslera disindakileri de yollarlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 digiturkplay aldığın zaman bin tane avrupa ligi var sanırım. önümüzdeki sene inşallah yabancı kuralı gelir de avrupa liglerini takip ederiz. ligi de işte 12 numara org falan takip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 çok üzülürlermiş siz izlemezseniz sadadadsa. yabancı sınırı gelirse beinsportsu iptal ederimcilerin tahminimce max yüzde 5'i falan gerçekten iptal eder. zaten kural gelince fb-ts alımları muhtemelen bu kaybın 50-60 katı fazlasını kurtaracağı için pek de ipleyeceklerini sanmıyorum sizin izlememenizi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 tam tersine çok deli iptaller olucak bence.zaten beinsports yabancı kuralına karşı. bu yüzden orta yollu bir kural getireceklerini düşünüyorum.10 yabancılı ama 11 de 7 oyuncu oynatma zorunluluğu gibi bir şey yaparlar muhtemelen ama bakan beyimizin dediği gibi 5 yabancı olursa boş stadlara top oynar takımlar.son yıllarda türk oyunculara baya büyük bir öfke var her takım taraftarı bıkmış neredeyse bugün yabancı kuralı olsa göztepe forveti jahovic yerine ömer şişmanoğlu olacaktı o.O galatasaray ın defansında hala semih olacaktı.düşüncesi bile kanser sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 türk oyunculara olan nefret direk halkımızın kıskançlık özelliğinden dolayı ya. işte lise mezunu bile olmayan cahil x milyon eurolar kazanıyor ben asgari ücretle çalışıyorum o halde ölsün x yabancı oyuncular gelsin kafası başka bişey değil. her sene 2'şer 2'şer düşürürler sınırı kimse mağdur olmaz. ligin ikinci yarısı bi anda 5-6ya çekecek değiller heralde asdadada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bu sistemin gelmesi sadece aziz yıldırım ve fb'ye yarar. ondan dolayı da deli gibi kulis dönüyordur. ben 90'da alex, arena'da kafayı taktıktan sonra fener tribünlerine koşan alex'i durduran köylü topuz'u izlemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 biliyorum troll'luyosun kendince o yüzden hiç cevap vermek istemiyorum ama senin düşüncen böyle olmasa bile senin gibi düşünen gerizekalılar oldukça bizden hiçbir şey olmaz. türk topçusunun kendi ülkesindeki takımlarda kadroya girebilmek için yabancı sınırına ihtiyacı varsa demek ki yeterince çalışmıyor, kendini geliştirmiyor demektir. çok basit üzerine bir şey söylemeye bile gerek yok. neyi eksik türk topçusunun? antreman sahası mı yoksa antrenörü mü? zamanı mı kalmıyo akşam alemlere akmaktan? adam gibi çalışsın kadroya girsin. ben fb'yi yada buradaki gs'li takımını TÜRK topçu oynuyor diye sevmiyor. ben kendi takımımı başarılı görmek istiyorum. iyi futbol izlemek istiyorum bu kadar. türk topçu oynamış, oynamamış beni ilgilendirmez ama yabancı sınırı olduğunda salak salak adamlara milyon eurolar döküldüğü için hiçbir şekilde adam gibi mücadele edilemiyor, iyi futbol oynanamıyor çünkü o milyon euro'ları garantileyen adamlar bir daha çalışmıyorlar bile. bunu görmemek için ya mal olmak lazım ya da farklı bir motivasyonu olması lazım insanın futbol dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 türk oyuncusunun kadroya girebilmesi için yabancı sınırına ihtiyacı yok. sadece yabancı oyuncu türk oyuncudan her zaman iyidir zihniyetinden uzak taraftarlara-yönetimlere-hocalara ihtiyacı var. bu zihniyet yüzünden bizim türk futbolculara kredimiz hiç yok. hagi 100 tane vuruyor bişey yok hasan 1 tane vuruyor vaoow. bir de ahmet mehmet 3m euro alıyor oynadığı oyuna bak falan deniyor. sanki adam yönetimin kafasına silah dayayıp yapıyor anlaşmayı. yönetim o oyuncuya o kadar maaş veriyorsa kendi problemidir, bunu oyuncuya yansıtmak inanılmaz saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 sen üzerine alınma ciddiye alınacak biri değilsin genel konuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yabancı var, yabancı var.. yabancı diye her futbolcu türklerden iyi değil. yerli diye de kötü değil. tek bir cenk tosun örneği her şeyi çürütüyor zaten. olay iyi/kötü futbolculuk yerli/yabancı değil.. insanlar iyi futbol izlemek istiyor ister 11 yerli olsun ister 11 yabancı.. sırf yerliler oynasın ben kötü futbol izlerim diyen de dönsün kendini sorgulasın, bu yaşa kadar bu zeka ile nasıl geldim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 mokoko said: biliyorum troll'luyosun kendince o yüzden hiç cevap vermek istemiyorum ama senin düşüncen böyle olmasa bile senin gibi düşünen gerizekalılar oldukça bizden hiçbir şey olmaz. türk topçusunun kendi ülkesindeki takımlarda kadroya girebilmek için yabancı sınırına ihtiyacı varsa demek ki yeterince çalışmıyor, kendini geliştirmiyor demektir. çok basit üzerine bir şey söylemeye bile gerek yok. neyi eksik türk topçusunun? antreman sahası mı yoksa antrenörü mü? zamanı mı kalmıyo akşam alemlere akmaktan? adam gibi çalışsın kadroya girsin. ben fb'yi yada buradaki gs'li takımını TÜRK topçu oynuyor diye sevmiyor. ben kendi takımımı başarılı görmek istiyorum. iyi futbol izlemek istiyorum bu kadar. türk topçu oynamış, oynamamış beni ilgilendirmez ama yabancı sınırı olduğunda salak salak adamlara milyon eurolar döküldüğü için hiçbir şekilde adam gibi mücadele edilemiyor, iyi futbol oynanamıyor çünkü o milyon euro'ları garantileyen adamlar bir daha çalışmıyorlar bile. bunu görmemek için ya mal olmak lazım ya da farklı bir motivasyonu olması lazım insanın futbol dışında. +1 bu kadar net bir fikri sadece bu isten cikari olan biri anlamamazliktan gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 türk insanı zaten tembel, sınırı da tembelliğe devam edebilelim diye istiyorlar. başka bir halta da yaramıyor zaten. futbolun gelişimi falan hikaye, iyi ki bi gs uefa kupasını aldı. şimdi onu bahane olarak kullanıyorlar lol https://geekyapar.com/wp-content/uploads/2017/10/TPFD-Aciklama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Su dunyanin en acinasi yazisi filan heralde lan ahahah bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yazık ya ben bir daha eleştirmicem futbolcuları falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 hiç paradan bahsetmemişler yazıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 taraftarlardan 90dk küfür yemeyi de yazmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yahu küfürü yersin yemezsin, para hep cebinde sözleşmen varsa. 90dk da sürekli küfür yemez futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Ben okeyim kufur yemeye bu arada. Degisebiliriz yani. 90dk - 180dk umurumda degil hahah. Lan mac bitiyo hesaba 10 bin dolar yatiyo isterse tum dunya kufur etsin. Alt tarafi 90dk top oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar