Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

çok üzülürlermiş siz izlemezseniz sadadadsa. yabancı sınırı gelirse beinsportsu iptal ederimcilerin tahminimce max yüzde 5'i falan gerçekten iptal eder. zaten kural gelince fb-ts alımları muhtemelen bu kaybın 50-60 katı fazlasını kurtaracağı için pek de ipleyeceklerini sanmıyorum sizin izlememenizi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

tam tersine çok deli iptaller olucak bence.zaten beinsports yabancı kuralına karşı.

bu yüzden orta yollu bir kural getireceklerini düşünüyorum.10 yabancılı ama 11 de 7 oyuncu oynatma zorunluluğu gibi bir şey yaparlar muhtemelen ama bakan beyimizin dediği gibi 5 yabancı olursa boş stadlara top oynar takımlar.son yıllarda türk oyunculara baya büyük bir öfke var her takım taraftarı bıkmış neredeyse

bugün yabancı kuralı olsa göztepe forveti jahovic yerine ömer şişmanoğlu olacaktı o.O galatasaray ın defansında hala semih olacaktı.düşüncesi bile kanser sebebi
Sosyal ağlarda paylaş

türk oyunculara olan nefret direk halkımızın kıskançlık özelliğinden dolayı ya. işte lise mezunu bile olmayan cahil x milyon eurolar kazanıyor ben asgari ücretle çalışıyorum o halde ölsün x yabancı oyuncular gelsin kafası başka bişey değil.

her sene 2'şer 2'şer düşürürler sınırı kimse mağdur olmaz. ligin ikinci yarısı bi anda 5-6ya çekecek değiller heralde asdadada.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum troll'luyosun kendince o yüzden hiç cevap vermek istemiyorum ama senin düşüncen böyle olmasa bile senin gibi düşünen gerizekalılar oldukça bizden hiçbir şey olmaz.

türk topçusunun kendi ülkesindeki takımlarda kadroya girebilmek için yabancı sınırına ihtiyacı varsa demek ki yeterince çalışmıyor, kendini geliştirmiyor demektir. çok basit üzerine bir şey söylemeye bile gerek yok. neyi eksik türk topçusunun? antreman sahası mı yoksa antrenörü mü? zamanı mı kalmıyo akşam alemlere akmaktan? adam gibi çalışsın kadroya girsin. ben fb'yi yada buradaki gs'li takımını TÜRK topçu oynuyor diye sevmiyor. ben kendi takımımı başarılı görmek istiyorum. iyi futbol izlemek istiyorum bu kadar. türk topçu oynamış, oynamamış beni ilgilendirmez ama yabancı sınırı olduğunda salak salak adamlara milyon eurolar döküldüğü için hiçbir şekilde adam gibi mücadele edilemiyor, iyi futbol oynanamıyor çünkü o milyon euro'ları garantileyen adamlar bir daha çalışmıyorlar bile. bunu görmemek için ya mal olmak lazım ya da farklı bir motivasyonu olması lazım insanın futbol dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

türk oyuncusunun kadroya girebilmesi için yabancı sınırına ihtiyacı yok. sadece yabancı oyuncu türk oyuncudan her zaman iyidir zihniyetinden uzak taraftarlara-yönetimlere-hocalara ihtiyacı var. bu zihniyet yüzünden bizim türk futbolculara kredimiz hiç yok. hagi 100 tane vuruyor bişey yok hasan 1 tane vuruyor vaoow.

bir de ahmet mehmet 3m euro alıyor oynadığı oyuna bak falan deniyor. sanki adam yönetimin kafasına silah dayayıp yapıyor anlaşmayı. yönetim o oyuncuya o kadar maaş veriyorsa kendi problemidir, bunu oyuncuya yansıtmak inanılmaz saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı var, yabancı var..

yabancı diye her futbolcu türklerden iyi değil.
yerli diye de kötü değil.

tek bir cenk tosun örneği her şeyi çürütüyor zaten.

olay iyi/kötü futbolculuk yerli/yabancı değil..

insanlar iyi futbol izlemek istiyor ister 11 yerli olsun ister 11 yabancı..
sırf yerliler oynasın ben kötü futbol izlerim diyen de dönsün kendini sorgulasın, bu yaşa kadar bu zeka ile nasıl geldim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

biliyorum troll'luyosun kendince o yüzden hiç cevap vermek istemiyorum ama senin düşüncen böyle olmasa bile senin gibi düşünen gerizekalılar oldukça bizden hiçbir şey olmaz.

türk topçusunun kendi ülkesindeki takımlarda kadroya girebilmek için yabancı sınırına ihtiyacı varsa demek ki yeterince çalışmıyor, kendini geliştirmiyor demektir. çok basit üzerine bir şey söylemeye bile gerek yok. neyi eksik türk topçusunun? antreman sahası mı yoksa antrenörü mü? zamanı mı kalmıyo akşam alemlere akmaktan? adam gibi çalışsın kadroya girsin. ben fb'yi yada buradaki gs'li takımını TÜRK topçu oynuyor diye sevmiyor. ben kendi takımımı başarılı görmek istiyorum. iyi futbol izlemek istiyorum bu kadar. türk topçu oynamış, oynamamış beni ilgilendirmez ama yabancı sınırı olduğunda salak salak adamlara milyon eurolar döküldüğü için hiçbir şekilde adam gibi mücadele edilemiyor, iyi futbol oynanamıyor çünkü o milyon euro'ları garantileyen adamlar bir daha çalışmıyorlar bile. bunu görmemek için ya mal olmak lazım ya da farklı bir motivasyonu olması lazım insanın futbol dışında.

+1

bu kadar net bir fikri sadece bu isten cikari olan biri anlamamazliktan gelebilir
Sosyal ağlarda paylaş

türk insanı zaten tembel, sınırı da tembelliğe devam edebilelim diye istiyorlar. başka bir halta da yaramıyor zaten. futbolun gelişimi falan hikaye, iyi ki bi gs uefa kupasını aldı. şimdi onu bahane olarak kullanıyorlar lol

https://geekyapar.com/wp-content/uploads/2017/10/TPFD-Aciklama.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...