Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 dfsj butun forum biliyor kimin asker kacagi serseri gibi her takima satastigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 https://twitter.com/ultrAslankafasi/status/197682149808279556 Twitter cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 applev0dka said: Sotto said: GS'liyim de tribune giden taraftar kafasinda da degilim. Pankartti oydu buydu sidik yarisina girecek halim yok, burada millet bayiliyor GS taraftari soyle BJK taraftari boyle diye sanki cok farklilarmis gibi.. orada duracaksın ! şunu yapan sizsiniz. 3-4 sene önce "gs taraftarı elit, bjk taraftarı barbar" diye gezen sizdiniz. yeni stada geçip başarı gelip tarafatar olayı olmazken sahaya inen Beşiktaş taraftarı üstünden tüm Beşiktaşlıları genelleyerek laf söyleyen sizdiniz. burada sayfalarca tartıştık aynı aileden doğan çocukların farklı takım tutuyorken nasıl gsli olmak elitlik katıyor diye kabul ettirememiştik.. dün gördük hakeme atılmayan şey kalmadı. şimdi gelip taraftarlar aslında birbirinin aynısı falan filan yemezleeerrr :) :) Cok uzatmayayim da yine senle 1,5 yil once ayni muhabbeti yapmisiz zaten. Kalkip gene ayni seyleri yaziyorsun. Direk Sotto ve elit diye arattim cikiverdi dfds. https://forum.paticik.com/read.php?29,8059807,8335571#msg-8335571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Aynen konu bu oldukça tekrar tekrar ayni seyi yazicam da zaten insanlar yaptığı aptalligin farkina varsin diye. Asil kimler gs taraftarının elit olduğunu savunmus arayip bulursaniz daha faydali bir arama olur. Senin mesajını alintilayip yazdığimda sen de onlardan biriydin anlani çıksın diye yapmadim yani. Konuyu sen oraya getirdin diye senin ustunden hatirlattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 gs taraftarı elit mi orasını bilemem ama baya şekilci ve ne oldum delisi. dün akşam moron gibi elde telefonlar golleri çekip, yt'a atarım diye gelmişler. sanki hepsi birer ses sanatçısı, bugün sahneye çıkacaklarmış gibiydi, bağıran yok. maç 1-0/2-0 yenik olsak anlayacağım fb psikolojiyi kabul ettirmiş artık beraberliğe razıydı millet herhalde. taraftarın elit olacağına, yırtık olsun daha iyi bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Dedigin olay vodafone arena ile birlikte bizde de var fazlasıyla. O yine takimdan bagimsiz sosyal medya bağımlısı yeni nesilden kaynaklanıyor Ama kizamiosun iste herkes aynı heves amacla gelmio herkes ayni şeye para ödemiyor gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 soruşturma açılması çok iyi olmuş ya. bakalım ne gibi pislikler çıkacak altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Xenus said: gs taraftarı elit mi orasını bilemem ama baya şekilci ve ne oldum delisi. dün akşam moron gibi elde telefonlar golleri çekip, yt'a atarım diye gelmişler. sanki hepsi birer ses sanatçısı, bugün sahneye çıkacaklarmış gibiydi, bağıran yok. maç 1-0/2-0 yenik olsak anlayacağım fb psikolojiyi kabul ettirmiş artık beraberliğe razıydı millet herhalde. taraftarın elit olacağına, yırtık olsun daha iyi bi kere. hayır yanlıs düşünüyosun, endüstriyel futbola geçişten sonra tüm dünya klublerinin yaşadığı bi evrim bu eskiden nasıldı: * sosyal medya yok * takımın koşması ter döküp yenilmesi > kazanmak * diğer rakip tribünler arasında ön plana çıkma rekabeti * yönetimler klup taraftarlarına bilet verirlerdi, amaçları takımı ateşlemesi vs.. - endistüriyel fuboldan sonra, sosyal medyadan insanlar para kazanmaya, ün şöhret peşinde koşmaya, ilgi görmeye başladı ve bu kaçınılmazdı - maça maç izleyeme değil takımını ateşlemeye bağırmaya gelen taraftarlar bilet almaya zorlandı ki bu insalar o paraları vericek güce sahip değildi - eskiden olaylar(holiganizzmm) yaşanmasına el altından izin verilirdi, sonra bu olayların başını çekenleri bitirdiler, bu olayları minumuma indirdiler günümüzde o maça sırtını dönüp sadece tribüncülük yapmaya gelen kitle, artık maçlara gelemiyo çünkü bi kombine 2milyar ve bedava bilet devrini kapattılar dolayısıyla o susmayan kitle olmadığı için tribünler takım performansına dayalı ateşleniyo mesela bende maç izleyip bağran kitledenim, çok önemli bi pozisyon oldugunda bağırmayı bırakıp pozisyona kitlendiğim zamanlar oluyo, pozisyon bitince gaza gelip o bağıran kitleye katılıyosun. eğer öyle bi kitlen yoksa illaki bi suskunluk oluyo ha bu hep böyle devam etmez su akıcak yolunu bulucak illaki, türk insanı küfretmeyi bağırmayı sever kimse türk insanından ingilizler gibi oturup maç izleyip onemli pozisyonda uuuu cekmesini beklemesin özellikle gezi ve pasolig olaylarından sonra bazı kitleler, mimlenmek istemediği için uzak duruolar onlar zamanla tribüne dönmeye başlıcaktır ortam duruldu cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 applev0dka said: https://twitter.com/ultrAslankafasi/status/197682149808279556 Twitter cok iyi lan Fenerli hesabin yazdigi sacma sapan biseyi niye atiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 GS taraftarı elit ben kendimden biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 sardalya said: applev0dka said: https://twitter.com/ultrAslankafasi/status/197682149808279556 Twitter cok iyi lan Fenerli hesabin yazdigi sacma sapan biseyi niye atiyorsun? Yil 2012 görünce guldum ya sdfs parodi gercek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Ya bu Dursun'un suratı neden bu kadar pırıl pırıl parlıyor? Yağlı surat resmen! Adam bildiğin çirkin abi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Lakabi yagli surat olm zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Ya tamam tamam da.. Abi yok yani. Ciddili korkunçlu surat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 valequenta said: GS taraftarı elit ben kendimden biliyorum :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Stallone paylaşmış sosyal medyadan koreografiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Zaten sunun icin sorustuma acilmasi filan..Ne kadar aciz bir ulke oldugumuzun gostergesi lan.. Ha kimse de sunu demiyor: Yahu herkese feto feto diyorsun da, sen niye gidip fetonun her yayinini takip ediyorsun, anlam cikarmaya mesaj bulmaya calisiyorsun.. Ben mesela adamin hayatimda ne konusmasini duydum ne de gordum. Ozel olarak niye dinliyorsun adami diyen yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 fetö olayı daha da büyüyecek sanırım. ben direk fetönün askerleriyiz mesajı aldım. önce koreografi skandalı, şimdi de bu. http://www.ensonhaber.com/galatasarayin-dikkat-ceken-paylasimi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ahahah fetö göndermeleri bitmek bilmiyor cidden yönetim karşı koyuyor devlete resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 reyiz kapatır artık. liseyi de fransızlara satar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 oha bu paylasima ben de sasirdim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 "yan basmak nedir, nasil yapilir?" adli gorsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bu görselli tişörtler falan 3 sene evvel falan da vardı. https://pbs.twimg.com/media/DM5QBKlXUAAy5gG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar