FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 muslera her zaman fark yaratir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 muslera çok büyük kayıp değil ya. son 2 sezonda ligde 90a yakın gol yemiş kaleci sonuçta. yeni kaleci pek muslera'yı aratmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Wishmaster said: Evet var. Bu konuyla ilgili bir sıkıntın mı var? Bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 mesajları okuyunca sana demiş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konn said: Wishmaster said: Evet var. Bu konuyla ilgili bir sıkıntın mı var? Bana mı dedin? Abi inanılmaz sıkıldım ya. Milletin hiç işi gücü yok herhalde baksana tiplere. "SÜZ FÖTÖCÜSÜNÜZ HÖHÖ" Gidin hayatınızı yaşayın amircuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Vay be ne dalgalar dönüyor. Şimdi Bafimbi Bobis gol attı mı atmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 amircuk derken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ceza isticektim amircuk ne anlamadığım için iyi yırttın emraaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Red said: ekstra kötü kaleci değilse çok farketmez. fener maçına adam akıllı çıkar muslera işte. Cedric ligde şu an Trabzon, Bursa, Başak hariç tüm takımların banko kalecisi olur. BJK'de olsa Fabri'yle kapışır. O yüzden çok takılmamak lazım, direkt Tudor'un garantör istediği adamdı. Konya maçında da bir zahmet eyvah demeyelim. Nando dinlensin Fener'e yetişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Abi 13 yıldır kayıtlıyım. Hiç banlanmadım. Bu heyecanı tatmak istiyom. Bu arada amircuk değilmiş, amircik imiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ben de bir saattir amircuk ne diye arıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 muslera gsnin her sene rahat bir 10 puanını kurtarıyordur zaten sabri-çeju-semih-balta savunmasıyla neuer oynasaydı o bile futbola küsebilirdi :p semihi bu arada yokluktan okay yokuşluyu falan defans oynatan ts istemiş, devre arası için sözde anlaşmışlar menajeriyle. tsnin a takıma sözleşmeli 50 tane futbolcusu oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 http://www.sporx.com/futbol/ekstra/galatasarayin-yildizlarini-transfer-etmek-icin-siraya-girdilerSXGLQ28578SXQ?sira=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DMG_srZX4AAuX6S.jpg http://3.bp.blogspot.com/-3Us9Pp_na3Q/T750HAScVkI/AAAAAAAABO4/t8-egObGIQY/s1600/guy-opening-door.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 11/11 yabancı çıkıyormuşuz. bu maç sonu devre arası yabancı sınırı falan gelir asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 fenn said: http://www.sporx.com/futbol/ekstra/galatasarayin-yildizlarini-transfer-etmek-icin-siraya-girdilerSXGLQ28578SXQ?sira=1 Resmen at yalanı haberi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Konya iyi kapıyor pas yollarını suana kadar. Cok antalyaspor macı vari gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 gs dikine gidemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Gol gelecek sanki Gol kokusu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 sakatlık mı oldu? bu degisiklik neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Xelcuk ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Abi. Stoperler kicini yirtiyor suan 3 stoper ile . Feghouli ve rodriguez terlemiyor bile cunku kanatta oynamiyorlar. Beklere buyuk yuk biniyor orta yapmalari icin konya'da ortayi kapatiyor.kümes gibi sikisti takim ortada. Acilen bu taktikten vazgecmeli derken xelcuk'u aldi ya asdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Of of of o nasıl bir kurtarıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Gol olmasi lazimdi. Yazik oldu gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar