arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 gomis cok tatli yatirdi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Abi gomis ne oynuyor bee. Vuruyor,kaciyor,kovaliyor,kapiyor,parcaliyor resmen. Hele sirti donuk top alirken rahmetli adriano gibi kullaniyor kalcasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 madcow said: Adam kalp krizi gecirmedi, dili bogazına kacmadı, sarsıntı gecirmedi. Suratında kanama oldu. Milletin kası acılıp duruyor bisey olmuyor yani. Ayrıca da ayaga kalkıp rahat rahat yuruyerek kenara geldi. Arkadan da cıkmadı boyle saha boyunca yuruyerek geldi. Hala tatava yapıyorsunuz. Devre sonuna max 2 dakika eklerler gecerler. Turkiye burası. Rodriguez bugun cıldırtıyor. +4 verdi Değdi mi o kadar ağladığına ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 "Gomis sahada bayılıyo" is the new "Muslera'nın elleri küçük". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 applev0dka said: madcow said: Adam kalp krizi gecirmedi, dili bogazına kacmadı, sarsıntı gecirmedi. Suratında kanama oldu. Milletin kası acılıp duruyor bisey olmuyor yani. Ayrıca da ayaga kalkıp rahat rahat yuruyerek kenara geldi. Arkadan da cıkmadı boyle saha boyunca yuruyerek geldi. Hala tatava yapıyorsunuz. Devre sonuna max 2 dakika eklerler gecerler. Turkiye burası. Rodriguez bugun cıldırtıyor. +4 verdi Değdi mi o kadar ağladığına ??Sanane arkadas. manyak mısın nesin? Ayrıca oyun 8:20 de durup 11:55 te baslıyor. Sadece bu sakatlıktan 3.5 dakika gecmis. Oyunun geri kalanın kasımpasanın yedigi zamanlarla +6 falan olması gerekiyormus net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 rahatsiz midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Valla gomis yasli,hasta , bu para verilmez goygoyunu yapanlarin basinda geliyordum ama biz alismisiz tr'ye tatile gelen yabanci ve 30'undan sonra dususe gecen yerliler gormeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 enrique said: gomise net kırmızı çıkmalıydı. bu kadar dengesiz bi hareket olamaz ya adamın gözü çıkmış :S apple ve şu arkadaşı direk dışarı alalım. ömür boyu spor bölümünden banlayalım rahatlayalım. kart falan bekliyorlar şu pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Gecen hafta muslera ile hava topuna çıkan diegoya beklenirken sorun yok.. Rakibin kafasina vuran gomise bekleyince oouuuuuvvvv sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Abi senin iş güç yok mu hep maç başlıklarında dirsek çürütüyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Diego muslera'yla hava topuna cıkmadı. Havaya zıplamıs kalecinin altına girdi dengesini bozmak icin. Eger yine 60'ta selcuk girerse hakkaten cıldırıcam bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 serjuhan said: Abi senin iş güç yok mu hep maç başlıklarında dirsek çürütüyorsun :) Cepten yazıyorum dirsekler saglam sdfad Is güç 8:30 17:30 sonrasi free time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Gomis leblebiciligini kanitladi resmen ya her mac her mac. Cenk parliyor olmasa kiskanirdim he. Helal Dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Gomis'in golunun en güzel tarafi baskiyi kendi yapmasi. Once baski yapip topu kaptırıyor rakibe aldığı pas ile gole gidiyor. Golden daha iyi hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Ceza sahasında topla 25 kere bulusup 1 gol atmak kotu oldu. Soyle 2 3 olsaydı da rahat izleseydik 2. yarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 applev0dka said: Gecen hafta muslera ile hava topuna çıkan diegoya beklenirken sorun yok.. Rakibin kafasina vuran gomise bekleyince oouuuuuvvvv sdfsfs senin kafan gerçekten inanılmaz çalışıyor. o kadar saçma sapan argümanların var ki cevap verilemiyor. tek bi sefer açıklıyorum daha fazlasına gerek yok, halim de yok. topa vurmak için ayağını kaldırdığında arkasındaki adam ayağına kafa atarsa, gomis napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 DarKRideR said: applev0dka said: Kg var olur mu gençler? Olur dimi ? geçen hafta oranlar açıklandığından beri kg var diyorum ben, aldım da zaten tottenham ve leipzig ms'nin yanına asdfads Kasımpaşa, Özdeş hoca ile bayağı atak oynuyor. Bence GS kazanır ama 2-1 3-1 falan tarzı kazanır. Kasımpaşa her şekilde 90 dakika bir gol bulur gibime geliyor. Leipzig 2-2 oldu beni de yatirdi gg no re :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 KARA YILAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Bu gomis captain majidden firlama gibi saclar falan adamin kumasi iyi belli. Gs iyi transfer yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 sabonis said: applev0dka said: Gecen hafta muslera ile hava topuna çıkan diegoya beklenirken sorun yok.. Rakibin kafasina vuran gomise bekleyince oouuuuuvvvv sdfsfs senin kafan gerçekten inanılmaz çalışıyor. o kadar saçma sapan argümanların var ki cevap verilemiyor. tek bi sefer açıklıyorum daha fazlasına gerek yok, halim de yok. topa vurmak için ayağını kaldırdığında arkasındaki adam ayağına kafa atarsa, gomis napsın? Antalyali oyuncu maicon'un omzuna vurduğunda da kirmizi beklemiştiniz ?? Maicon ayağa omuz atti diyen okumadim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Belhanda'yi hic begenmedim . 2 dir hizli ataga kesti , hatali pas yapti fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 selcuk yana veriyor diye elestirirken geri pasla kontrayi bitiren belhanda izlemenin keyfi baska sdfg. abi cok korkunc bir maske o. sunun seffafi yok muymus? yirmi kisiyi oldurdum sekizi bu cimlerin altinda gomulu maskesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Lutfen feghouli ya. kontraya cıkacak adamımız yok. 2 oyuncu ile kontra olmaz arkadas. Yine kornerden yicez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Bu ofsayt değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Gene mi futbolcu sağlığı bu yoksa cüneyt çakırın mallığı mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar