ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Ne tavsiye edersiniz babaya almalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Casper'in 8" Win10 tableti var, iyi o. O fiyata ya Lenovo'dan 7" tabletler ya da iPad boyutlarinda ne oldugu belirsiz Cin markalari var bunlarin disinda. Ikinci el iPad Mini var bir de iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 2. El ipad mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 2. el olmaz da http://www.hepsiburada.com/casper-via-s10-16gb-10-1-ips-tablet-p-HBV000003FTDR?magaza=Batu+Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.12.3 biraz bakındım şundan iyi donanım yok ya. bilindik markaların bu fiyat aralığı felaket tırt donanıma sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Ipad al kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 900+ abi ipadler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ipad air al 600-700 civarı daha ucuz başka seçenek yok. olsa da bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kesinlikle ipad.kucuk yigenim annesine kızıp yere calmisti da gram bisey olmadi alete.gecenlerde baktim hala calisiyor meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ipad mini var rid1 dan almistim bosa cikti dusunursen öm yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Tabletimi kırdım ya, merdivenden yukarı çıkarken ayağım takıldı ve elimdeki tablet tam iki basamağın arasına hipotenüs şeklinde oturup elim ve tüm ağırlığım da tam ortasına bastı böyle, yani uğraşsan yapamazsın tek harekette tableti bu derece haşat etmeyi ama başardım. Hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Evde kullanmadığım bi Samsung tablet var ama modelini hatırlamıyorum hiç. Hediye gelmişti, uyumadan kullanırım arada diye açmıştım da 3-5 kere ya kullandım ya kullanmadım. Ucuz tablet arayan varsa bakıyım akşam, iş görür mü modeline baktıktan sonra söylerim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Ikinci el iPad mini 500tl'ye alinacak en iyi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar