roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Hayatım arabada geçtiğinden bilgisayarı, telefonu ıvır zıvır için ayrı ayrı şarj aleti almak yerine hepsini standart prizden şarj etmek için şunu alayım diyorum, iş görür mü? http://www.hepsiburada.com/black-decker-bdpc100a-invertor-p-OTKALBDPC100A?magaza=Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Selam, Zerre güven vermedi! amazon.de falan bak bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Valla bunun dışındakilerin hepsi bilinmedik çin markaları, arabayı ya da daha kötüsü bağlandığı cihazı falan yakar diye ödüm patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 100watt bu laptop şarjı adaptörü kaç watt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 amacın bir şeyleri şarj etmekse önce 220v'ye çıkarmaya uğraşma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 paramecium said: Selam, Zerre güven vermedi! amazon.de falan bak bence. Saygılar. amazondan sakız alsan vergiye takılıyor artık marka olarak black&decker iyidir, stanley fln varsa o da iyidir. benim arabada da stanley olması lazım, bir problem yaşamadım. laptoplar oyun laptopu değilse 60-85 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Telefonu zaten direk çakmaktan şarj et. laptop için bi çözüm bilemedim ama önce220ye çıkarı psonra 12ye indirmek gereksiz mühendis kafasıyla bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 100w a kadar bi adaptor takarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 almışken kullanabileceğinb ir şey al. 100 La ancak cep telefonu şarj edee4rsdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 laptopı direk bağlarsın adaptörsüz o ceviriciyi al sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 19v falanmış laptop şarjları olmaz neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Selam, Şöyle ürünlerden alsan çok daha iyi olur, her çevrim kayıp falan demek sonuçta: https://www.amazon.com/Laptop-Charger-Thinkpad-ThinkPad-Charger-Power-Cord/dp/B00ARP15PC https://support.lenovo.com/tr/en/solutions/migr-72900 http://www3.lenovo.com/us/en/accessories/chargers-and-batteries/travel-chargers/65w-DC-travel-adaptor/p/0B47481 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Aldım, çok güzel iş görüyor. Laptopu, drone2u falan gayet temiz şarj ediyor. Telefonu da çok hızlı şarj etti, çok memnun kaldım. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 direkt linktekini mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Evet, ilk linkteki black decker'ı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Holy said: direkt linktekini mi aldın? senin akünün canı ne kadar lan, ölmesin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Araba çalışırken bir şey olmaz da mars kapalıyken kullanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar