razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 eth sakata geldi gençler dikkat edin https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/6oalcq/important_wallets_created_with_paritys_multisig/?st=j5bfg48a&sh=70f104b2 bunlar tüm development fundları kaptırdılar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Ooo düşüş yakındır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 satmı diyosunuz etherleri yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 satim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Olaydan sonra 10-15 dolar dustu sabaha toparladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ben bişey demiyorum olan şu 3 wallet'a olmuş işte, 32m$ eth çekmişler şu coinlerin hesaplarından. hard fork falan olmayacak, bi güncelleme yok yani. tüm ekosistemi de etkilemeyeceği söyleniyor. veriyi sundum siz karar verin. ama bir süredir kötüye gideceğini düşünen insan sayısı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ben walletlara sunlara bunlara guvenmeyin derken yek yea open source diyen bombilo burda mi ha cozumu yok tabii ki, ne coinbase'e ne poloniex'e ne de jaxx'a guveniyorum ama hepsinde binlerce dolar param var :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 180lere geldik. Bakalım daha ne kadar düşeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 local wallet kullanmayacak da ne kullanacak adam onu da deyiver madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 çakal developerlara da sağlam gün doğdu şu furya ile varya mt.gox site kurduk yeğen gel, 3 senedir tık demedi çatır çatır çalışıyo (bir gece ansızın haxorlanır kurucular tarafından) parity wallet aga mükemmel cüzdan burda, al bunda sakla ethereumlarını, fort knox 1 bu 2, o derece. ("bıyık altından gülerek" aaaa tüh açık varmış ya lan, gitti sizin eth ler,) btc-e ya beyler bakın sektörün başından beri varız, bizden iyi exchange mi bulacanız, bize getirin btclerinizi. (bir gece ansızın buharlaştılar 300k btc mefta) bakalım daha ne örnekler gelecek böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 https://etherscan.io/address/0x459f90b6e8dc23bbf1ff4c2f22aa2149b4bd4cff#code ethereum'unuzu bu kontratta kilitleyebilirsiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Pordakal said: btc-e ya beyler bakın sektörün başından beri varız, bizden iyi exchange mi bulacanız, bize getirin btclerinizi. (bir gece ansızın buharlaştılar 300k btc mefta) trump reyiz el koydu ona ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 oo ethfinex geliyomus, bitfinexin eth only exchangei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Bugun de ekmegimizi kazandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 ethereum'a hucum edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 forum niye sessiz ya, herkes vurgunu yaptı kaçtı mı nedir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 trade'den dili yanan yandi, mine zorlasti, herkes pasife gecti takiliyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 raiden network developer preview yayinlanmis https://medium.com/@raiden_network/raiden-network-developer-preview-dad83ec3fc23 artik microtransactionlar da mumkun olacak, ben hala ekosistem icin sart oldugunu dusunmesem de. state channel mantigini kullaniyor. Bitcoin'deki muadili de Lightning Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Bu dijital para birimlerine noldu boyle ya epeydir takip ediyordum, bu son düşüşün sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 çin bitcoin exchangeleri banlayacak diye bir söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Cinde internet de banli, kimsenin internetini kestirdigini gormuyorum. Toparlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 noddle said: Bu dijital para birimlerine noldu boyle ya epeydir takip ediyordum, bu son düşüşün sebebi nedir? Birileri nakite cevirmeye baslamistir coinlerini. Iyice dussun toparlatirlar. Klasik dump/pump. Amatorlerin panik sell outlari topluyolar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 daha da düşecek gibi, iyice düşerse girilebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 bugun bana %16 kazandiran USDTRY'den mi bahsediyorsun? umarim onun gibi olur bu yatirimlarim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Çok fena patladım ben, geçen hafta girdim, bi haftada %35-40 falan zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar