Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ethereum (ETH)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

eth sakata geldi gençler dikkat edin

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/6oalcq/important_wallets_created_with_paritys_multisig/?st=j5bfg48a&sh=70f104b2

bunlar tüm development fundları kaptırdılar gg

Mesaj tarihi:

ben bişey demiyorum

olan şu 3 wallet'a olmuş işte, 32m$ eth çekmişler şu coinlerin hesaplarından.

hard fork falan olmayacak, bi güncelleme yok yani. tüm ekosistemi de etkilemeyeceği söyleniyor.

veriyi sundum siz karar verin. ama bir süredir kötüye gideceğini düşünen insan sayısı artıyor.

Mesaj tarihi:
ben walletlara sunlara bunlara guvenmeyin derken yek yea open source diyen bombilo burda mi

ha cozumu yok tabii ki, ne coinbase'e ne poloniex'e ne de jaxx'a guveniyorum ama hepsinde binlerce dolar param var :|
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çakal developerlara da sağlam gün doğdu şu furya ile varya

mt.gox
site kurduk yeğen gel, 3 senedir tık demedi çatır çatır çalışıyo (bir gece ansızın haxorlanır kurucular tarafından)

parity wallet
aga mükemmel cüzdan burda, al bunda sakla ethereumlarını, fort knox 1 bu 2, o derece. ("bıyık altından gülerek" aaaa tüh açık varmış ya lan, gitti sizin eth ler,)

btc-e
ya beyler bakın sektörün başından beri varız, bizden iyi exchange mi bulacanız, bize getirin btclerinizi. (bir gece ansızın buharlaştılar 300k btc mefta)

bakalım daha ne örnekler gelecek böyle
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

btc-e
ya beyler bakın sektörün başından beri varız, bizden iyi exchange mi bulacanız, bize getirin btclerinizi. (bir gece ansızın buharlaştılar 300k btc mefta)

trump reyiz el koydu ona ya
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
raiden network developer preview yayinlanmis

https://medium.com/@raiden_network/raiden-network-developer-preview-dad83ec3fc23

artik microtransactionlar da mumkun olacak, ben hala ekosistem icin sart oldugunu dusunmesem de.

state channel mantigini kullaniyor. Bitcoin'deki muadili de Lightning Network
Mesaj tarihi:
noddle said:

Bu dijital para birimlerine noldu boyle ya epeydir takip ediyordum, bu son düşüşün sebebi nedir?

Birileri nakite cevirmeye baslamistir coinlerini. Iyice dussun toparlatirlar.

Klasik dump/pump. Amatorlerin panik sell outlari topluyolar iste
  • Yeni Oluştur...