logtrig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ne düştü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Fırsat mıdır, yapıştıralım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bounce da satıcaksanız evet. yoksa rally bitti daha aşağılara sürerler bütün coinleri sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Duser daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 btc'de olduğu gibi bir adet kısıtlaması yok mu eth tarafında? sürekli artıyor mu adeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Yılın belli zamanlarında, belli oranlarda piyasaya sürecekler. Scarcity olmayacak o yüzden asla BTC olmaz mantığı doğru değil bana kalırsa. BTC scarce olduğu için kullanım alanı, sıklığı ve erişilebilirliği yönünden ETH bence daha avantajlı. BTC bir base olmaya devam edebilir -ala gold- ama regülasyonu ve sirkülasyonu olmayan bir para birimi de sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Mortis said: Kraken hesabı açtım gireyim ETH ve Ripple'a die de verification çok uzun sürüyor sanırım değil mi? Neyse geç olsun güç olmasın şu trene atlayışım :P 8 günde 1. tier onayı geldi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 ben bulut üzerinden eth olayına girdim, eth cüzdan için tavsiye edebileceğiniz yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Bulut uzerinden eth olayi ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 BiTcH_oFBaT said: ben bulut üzerinden eth olayına girdim, eth cüzdan için tavsiye edebileceğiniz yer var mı? Jaxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 http://hypecoaster.com ahah kaç lambodasınız beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 jaxx'e güvenmeyin. myetherwallet en güzel wallet. Wallet'inizın priveate key'i sizde olsun her zaman. Bu arada mine ettiğim 0.8 ETH'i uygun fiyattan vereceğim, ilgilenenler msg atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ne kadar zamanda nasıl bir rigle mine ettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ben cexio'dan kk ile bakiye yükleyip ETH alıyordum. Kartta limit kalmadı şimdilik bakalım napcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 goldbären said: ne kadar zamanda nasıl bir rigle mine ettin :), çok çok düşük başladım 3mh ile =) (GTX970 ve windows10 sağolsun) şimdi 120mh mine ediyorum AMD ve NVIDIA kartlar var 3 PC ile toplam 6 ekran kartı. 2 ekran kartı, bide ufaktan yeni bir sistem topladım. Şimdi bi rig yapma planım var bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 cok pahalıymış btc orada var mı başka kredi kartı ile btc alabileceğimiz bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 crasher said: şimdi 120mh mine ediyorum AMD ve NVIDIA kartlar var 3 PC ile toplam 6 ekran kartı. 2 ekran kartı, bide ufaktan yeni bir sistem topladım. Şimdi bi rig yapma planım var bakalım. abi kenarda yatsın ufak ufak minelasın diye kurmayı ben de istiyorum ama karlılık hep şu anki fotoğrafa göre. yani zorluk seviyesi olsun gelecekte coinin dump yiyip yemeyeceği olsun falan. coin değiştirebilirsin gerçi ama hep maliyet olarak yatırımın gerisinde kalacakmışım gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 goldbären said: crasher said: şimdi 120mh mine ediyorum AMD ve NVIDIA kartlar var 3 PC ile toplam 6 ekran kartı. 2 ekran kartı, bide ufaktan yeni bir sistem topladım. Şimdi bi rig yapma planım var bakalım. abi kenarda yatsın ufak ufak minelasın diye kurmayı ben de istiyorum ama karlılık hep şu anki fotoğrafa göre. yani zorluk seviyesi olsun gelecekte coinin dump yiyip yemeyeceği olsun falan. coin değiştirebilirsin gerçi ama hep maliyet olarak yatırımın gerisinde kalacakmışım gibi geldi. VAlla şu anki kazanç ayda 600 dolar gösteriyor, daha iyi bir setup'la 2018 Ocak'a kadar yaparım zaten en fazla, fazlasında gözüm yok. Ben teknolojiyi takip ediyorum daha çok, kazazndığım ETH'lerle de ICO'lara giriyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Fistan said: cok pahalıymış btc orada var mı başka kredi kartı ile btc alabileceğimiz bi yer var. belki yazılmıştır 3 4 kere kullandım sorunsuz bir şekilde. https://bitit.io/ bu da referanslı link https://bitit.io/?referral=NLMWBRAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ETH'i nakte nasıl çeviriyorsunuz? CExio'da KK ödemesi ve swift filan var ama Cexio Türk bankalarına ödeme yapmıyor galiba, KK'na geri ödüyor ama deneyemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 @Aiko, 220 euro pahalı burası da btc-e den az daha ucuz olsa en azından btcturk ile başabaş bi yer olsa güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 crasher said: ETH'i nakte nasıl çeviriyorsunuz? CExio'da KK ödemesi ve swift filan var ama Cexio Türk bankalarına ödeme yapmıyor galiba, KK'na geri ödüyor ama deneyemedim henüz. btc-e den bitcoine, ordan btcturke atıp öyle ceviriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Fistan said: crasher said: ETH'i nakte nasıl çeviriyorsunuz? CExio'da KK ödemesi ve swift filan var ama Cexio Türk bankalarına ödeme yapmıyor galiba, KK'na geri ödüyor ama deneyemedim henüz. btc-e den bitcoine, ordan btcturke atıp öyle ceviriyorum ben 100 liralık eth'in var diyelim kaç adet olduğu önemli değil. Sonunda eline ne kadar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 eth>btc yaparken binde 2 komisyon var btc çekimde sabit 0.001 btc komisyon var btcturkte şu an komisyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Fistan said: @Aiko, 220 euro pahalı burası da btc-e den az daha ucuz olsa en azından btcturk ile başabaş bi yer olsa güzel olurdu btc-e'de okpay üzerinden mi kullanıyorsun kredi kartını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar