Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ateş

calimero

Öne çıkan mesajlar

ok abi eyv. ya daha çok soğuk vs yemeyeyim diye söylüyorum malum havalar biraz sıkıntılı. gece bir de çok ilgilenmiyorlar falan diye biliyorum ama tabi dediğiniz gibiyse gideyim.

hani aşırı böyle bi halsizlik yorgunluk ağrı falan yok zaten, ateşi de random ölçünce farkettim.

ah ah oruçluların arasında artezyenden su içtim terli terli, ibret alındı resmen.. :)

edit: 1-2 saat bekleyeyim, ona göre gelişme yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

augmentin iciyorum ben direk boyle olunca iyi geliyor.

abi bari burdaki insanlar yapmasın şunu. almayın kafanıza göre antibiyotik.

op sen de ılık duş al, ağrı eksici ateş düşürücü ilaç çak. çok kötüysen git acile bir iki iğne vurur gece rahat edersin en azından. gerçi artezyen su içtim demişsin. acile katır sırtında falan gidersin şimdi sen asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Parol iç, 6 saatte bir tüketebilirsin
Ateş düşmezse koltuk altı, kasık ve alnına soğuk kompres yap, ıslak havluyla falan, buzla değil
Ilık duş da alabilirsin alternatif olarak ateşi düşürmek için(soğuk değil)
Antibiyotik de başla ya, Augmentin iyidir, ufak bir kutu iç işte, sabah akşam 5 gün falan sürüyor herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Ateş düşmezse koltuk altı, kasık ve alnına soğuk kompres yap, ıslak havluyla falan, buzla değil
Antibiyotik de başla ya, Augmentin iyidir, ufak bir kutu iç işte, sabah akşam 5 gün falan sürüyor herhalde

bunlarin hicbirini yapmadan acile
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Bright said:

bunlarin hicbirini yapmadan acile yaptıktan sonra iyi olmazsan acile

fix'd for you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...