calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 38.5-39 derece arası ateşim var, sabahtan beri zaten böyle bi kırgınlık vardı üzerimde, kaslarım falan ağrıyordu, aha dedim enfeksiyon, sonra yattım bir süre. boğazım ağrıyor ayrıca. bu saatte acile gitsem bir şey yapmazlar sanki boşa eziyet olur. parol çakıp yatsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 saatle acilin ne alakası var, sabah ne yapıyorlarsa akşam onu yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 abi üşenme git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 seni goturebilcek biri varsa yaninda az daha takil. 1-2 saate gecmezse goturur seni. yoksa direk git gidemicek duruma gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ok abi eyv. ya daha çok soğuk vs yemeyeyim diye söylüyorum malum havalar biraz sıkıntılı. gece bir de çok ilgilenmiyorlar falan diye biliyorum ama tabi dediğiniz gibiyse gideyim. hani aşırı böyle bi halsizlik yorgunluk ağrı falan yok zaten, ateşi de random ölçünce farkettim. ah ah oruçluların arasında artezyenden su içtim terli terli, ibret alındı resmen.. :) edit: 1-2 saat bekleyeyim, ona göre gelişme yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 calimero said: bu saatte acile gitsem bir şey yapmazlar sanki boşa eziyet olur. parol çakıp yatsam mı? insanlar böyle böyle ölüyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 augmentin iciyorum ben direk boyle olunca iyi geliyor. hastaneye git de versinler sana da bi hap bi sey. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 4 bira iç uyu sabaha bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 k1nJo said: augmentin iciyorum ben direk boyle olunca iyi geliyor. abi bari burdaki insanlar yapmasın şunu. almayın kafanıza göre antibiyotik. op sen de ılık duş al, ağrı eksici ateş düşürücü ilaç çak. çok kötüysen git acile bir iki iğne vurur gece rahat edersin en azından. gerçi artezyen su içtim demişsin. acile katır sırtında falan gidersin şimdi sen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 olm bursa'dayım her yer artezyen. avm önünde artezyen var ben ne edem, elimde erikli suyla gezip linç mi edilem? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ateşin çıkınca neden augmentin içiyorsun arkadaşım ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 2-3 tane battaniye bulup altına gir bekle sabaha kadar havale geçirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Parol iç, 6 saatte bir tüketebilirsin Ateş düşmezse koltuk altı, kasık ve alnına soğuk kompres yap, ıslak havluyla falan, buzla değil Ilık duş da alabilirsin alternatif olarak ateşi düşürmek için(soğuk değil) Antibiyotik de başla ya, Augmentin iyidir, ufak bir kutu iç işte, sabah akşam 5 gün falan sürüyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Artezten suyundan kuspalazi, amipli dizanteri olmussundur Kamcili hayvan girmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 hocam terliksi hayvan da olabilir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Bright said: Parol iç, 6 saatte bir tüketebilirsin Ateş düşmezse koltuk altı, kasık ve alnına soğuk kompres yap, ıslak havluyla falan, buzla değil Ilık duş da alabilirsin alternatif olarak ateşi düşürmek için(soğuk değil) Antibiyotik de başla ya, Augmentin iyidir, ufak bir kutu iç işte, sabah akşam 5 gün falan sürüyor herhalde bunlarin hicbirini yapmadan acile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Fin said: Bright said: Parol iç, 6 saatte bir tüketebilirsin Ateş düşmezse koltuk altı, kasık ve alnına soğuk kompres yap, ıslak havluyla falan, buzla değil Ilık duş da alabilirsin alternatif olarak ateşi düşürmek için(soğuk değil) Antibiyotik de başla ya, Augmentin iyidir, ufak bir kutu iç işte, sabah akşam 5 gün falan sürüyor herhalde bunlarin hicbirini yapmadan acile yaptıktan sonra iyi olmazsan acile fix'd for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Ya illa ki bi antiflamatuar alinacak. Bu paracetamollu bisi mi olur iboprufen li bisi mi olur sana kalmis sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Parasetamol en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Antibiyotik bogazda bisi varsa kullanilabilir sanki, augmentin en ucuz en klasik bogaz enfekaiyinu kontrolu. Ama bosu bosuna da almamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 git hastaneye, aldolan verin bana de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 soğuk duşa gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 duş aldım başta bi düştü şimdi bi süredir 37.7'de seyrediyo. bi tane daha parol alırım yatmadan, bir de almayayım diyodum ama bir antibiyotik çakarım sanırım augmentin bu şekilde seyrederse ateş. 38.5 üzerine çıkarsa giderim ama hastaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 serum taktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 rip in pieces, umarım acısız olur ölümün ve son nefesini verdiğinde ateşin de diner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar