sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hiç ps bilgim yok ama 5 dakikadan fazla süreceğini zannetmiyorum çok basit bişi. 2 kelimenin içine 3 tane sembol harf gibi konulacak. acelesi de yok yani, herhangi bi ara 5 dakika ayırabilecek olanlar öm atabilir mi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Yarın gönder pmle hallederim ben. GN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 mesaj kutun dolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 biri pm diyor biri öm. foruma artık ortak bir language seçmek gerek diye thinking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 iki kişi anlaşabiliyorlarsa size karışmak düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ortak dil isveççe olsun, lazım olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ingilizce bilmeyen kesimin serzenişi bir bitmedi. iki dili de bilin, böyle sorunlarınız olmuyor youngs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 topik gittiçe iğrençleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 hicbir fikrin yok sfdg. al sabo yaptim http://i.imgur.com/74jtLrf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tuzu eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Arcane haklı font olarak Times new roman önerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 o da guzel durur. onemli olan mesaji vurgulamak. o patatesler ben buradayim diyecek. ben sabo ile samimiyetimin ve cocuksu temiz duygularimin temsili olarak comic sans sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ahaha tamam arcane'inki işimi gördü eyvallah. bu arada ad3m yaptı, sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 https://i.hizliresim.com/r2ddrz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 arcane said: hicbir fikrin yok sfdg. al sabo yaptim http://i.imgur.com/74jtLrf.jpg potato kardeşim potato. ingilizce yerlerde .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 bingildak said: ingilizce bilmeyen kesimin serzenişi bir bitmedi. iki dili de bilin, böyle sorunlarınız olmuyor youngs. şakır şakır ingiliççem var konu bilmemek değil öğrenmemek de değil.. konu anlaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 O beni anlamamıştı zaten telefon açtı abi ne demek istedin diye ben de izah ettim durumu anlaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 PM bu arada PATİ MESAJ aklına başka bişi gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 aradıysa iyi. aslında mesaj da türkçe değil. ileti kullanmak lazım. tabii ileti demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 O işe girersen çıkamazsın. Lazım arapça misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 misal de arapça örnek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 samaella said: https://i.hizliresim.com/r2ddrz.jpg ahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 dogadanpc said: misal de arapça örnek olarak (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar