r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 DareJedi said: Kuzen bu akşam yollayacak fotoları onda da baya varmış Pekala bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 calimero said: şöyle alalım sizi, ki nasıl bir belaya bulaştığınızı anlayıp ona göre talepte bulunun nordlydian adlı arkadaşın hedefi 2015 de 10k mesajmış uçurmuşlar yörüngeye buna çok güldüğm ben ya adsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 s l m :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 pascalnouman said: s l m :D hoş geldin , bende ne zaman gelecek diye bekliyordum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 calimero said: şöyle alalım sizi, ki nasıl bir belaya bulaştığınızı anlayıp ona göre talepte bulunun forumun yarısı uçmuş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 taso konusu bensiz olmaz noldu looney tunes bulamadin mi ben hepsini sattim ebayde tanesi 10 dolardan aldi bi nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Frostbite said: calimero said: şöyle alalım sizi, ki nasıl bir belaya bulaştığınızı anlayıp ona göre talepte bulunun nordlydian adlı arkadaşın hedefi 2015 de 10k mesajmış uçurmuşlar yörüngeye buna çok güldüğm ben ya adsada hedefe erişememiş hala :P https://forum.paticik.com/profile.php?36,265205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 @r4hm4n; mesaj kutun dolmus cevap yollayamiyorum. son fotograflar ile beraber elimdeki hangi kartlari istiyorsun? bir de teklifin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ben bütün koleksiyonu satarım. shining charizard'ından tut, trainer'lı kartlara, mew'lere mewtwo'lara kadar her şey var. hepsi de o dönemden kalma bi dosya içerisinde. çok azı sahte kart, böyle yaldızlı yaldızlı oluyor onlar hatırlarsan, ama hangilerinin öyle olduğunu da yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ulan baya para ediyo galiba benim elimdeki kartlar, şu verdiğin sitelere baktım da. KÖŞEYİ DÖNDÜM GALİBA. benim oda baştan aşağı koleksiyon, kart, figür dolu zaten. figürlere, çizgi romanlara kıyamam da, kartları satabilirim. heroclix'lerden de elimde 250 300 tane var, onlar da para ediyo mu acaba. ama satamam herhalde onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Çok zengin olduysan arkadaş olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Ek olarak coolstuffinc.com diye bi sitede var. Buradada heroclix figürleri ve pokemon kartları mevcut.Belki yardımı dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 zamanında annemin tonla paramı çöpe attığına inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Şöyle bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, benim aldığım fiyat sitenin sattığı fiyattır. Sitenin kartları kendine aldığı (sell us yours) fiyatı değil. Yani o site kaça satıyorsa bende sizden ona yakın bir fiyat veyahut aynı fiyata alacağım. İsterseniz trollandtoad,coolstuffinc gibi sitelerden alışveriş yapar gibi sepete ekleyin ve elinizdeki kartları fiyatıyla birlikte bana o şekilde atın. Birde kartlarınızı kontrol ederken bazı özelliklere dikkat edin, şöyle açıklayayım. Base set charizard near mint tahmini değer 40-50 dolar arası Base set charizard 1st edition near mint tahmini değer 600-1000 dolar arası Base set shadowless charizard tahmini değer 100-150 dolar arası Base set shadowless charizard 1st edition 2000-4000 dolar arası Eğerki bu kartlar Psa testinden geçtiyse fiyatları dahada artar, atıyorum Psa testinden 10 almış bir shadowless charizard (1. edition) , 5 bin dolar civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Blastoise vardı bende o kaç para eder acaba ya? Telefondan kasamayacam şimdi de para ederse odanın ağzına sıçıp bulurum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Blastoise iyi durumdaysa normal base set kartı ise 25-30 dolar ederi var. Shadowless veyahut ilk basımsa baya eder :) Bu arada forumdan bir arkadaştan 600 liralık alışveriş yaptım, kendisi tek tek kartları dizdi, fiyatları beraber araştırdık orta yol bulduk. Böyle arkadaşlara ihtiyacım var. Koleksiyon yapan başkaları varsa takasda yapabiliriz.Elimde birsürü pokemon kartları ve magic the gathering kartlarıda var. Aranıyor ilanım bu ay sonuna kadar geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 La bende 300 küsür orjinal pokemon kartı var, bir ara uğraşıp tek tek neymiş ne değilmiş baksam mı acaba. Üşenmeyip bir yerde buluşup ne eder ne etmez alacak varsa çok daha rahat olur benim için, hiç bu kadar kasmam gayet uyguna bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 özelden cevapladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Holy said: Bende bahsettiğin serilerden mevcut ama çok iyi saklanmış diyemem. Defter içerisinde saklanmadı, toplu halde kutuya kondu. Bir de arada çıkarıp oynadık falan o yüzden ufak tefek deformasyonlar olabilir. Eve gidince bulup fotoğraflarını çekerim. Üzerinde kahve kupası lekesi olanları da istiyor musun? evladım sen neden böyle şeyler bulunduruyosun akhdashdjkgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 -Deno- adlı arkadaşla çok güzel bir alışveriş yaptık.Parayı yatırdığım gün kargoya verdi. Bugün elime kartlar ulaştı.Serilerden birçok eksik kapandı.Ay sonu trollandtoad den alışveriş yapacağım için alım ilanım ay sonuna kadar geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 eyvallah. şu machamp 1st edition'ı da satsam bayram edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 1 charzard 2 blastoise 3 de lakazam var elimde blastselerden biri mintten uzak, alakazamların ikisi de minte yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 hoş ben bunları almanyaya gidince orada sasam daha iyi oalcak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 BabacumMostors said: 1 charzard 2 blastoise 3 de lakazam var elimde blastselerden biri mintten uzak, alakazamların ikisi de minte yakın Eğer erken davransaydınız o kartları yabancı sitelerin satış fiyatına alabilirdim, yani sizin satabileceğinizden yaklaşık %20-25 daha pahalıya.İlginiz için teşekkürler :) Genede kartların görselini görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 eheh valla ne yalan söylüüm alıcı değilsen üşendim, en son birisi uğraşıp magic kartlarının excel dökümünü yaptığıma pişman etmişti ciddi alıcı değilse uğraşmıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar