fixmen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Bu tür coinler genellikle Bittrex'te oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Var Poloniex'de bahsedilen son iki coin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Allah polo'nun belasını versin iki haftadır 120 dokarlık btc transferim yapılamadı şu an para yok coinler de yok, siteden cevap da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 bahsettiğiniz şeyler miningden bağımsız para yatırıp xchange üzerinden mi para kazanmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yep, al sat ile kazanmak. 1 dolarken alıp 3 olunca satmak 1.5-2 arasına düşünce tekrar alıp tekrar satmak şeklinde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Poloinex ten kaçmak istiyorum ya nerede işlem yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Her withdrawalda problem polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 bittrex iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 logtrig said: Allah polo'nun belasını versin iki haftadır 120 dokarlık btc transferim yapılamadı şu an para yok coinler de yok, siteden cevap da yok. Bu ne ya... kullanmiyoduk burda tavsiye ettiler baya para attim umarim cikarirken boyle bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Abi ilk başta ben de tavsiye ediyodum poloyu. Hala alamadım param nerde bilmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 test icin bi 0.1 eth cektim bakalim ne diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Due to ongoing network instability, we've disabled Ethereum deposits/withdrawals. We'll enable once we know the network is functioning properly.Posted by MobyDick at 2017-06-22 17:50:35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 biara disabled'di ama kisa surdu benim withdraw hemen gerceklesti bu arada, nazar degmesin aslinda ripple icin parami poloda tutuyorum, jaxx ripple destekleyince cekerim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 ethereum alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 eth değil de şu an ne alsan yarar zaten btc yamulmazsa bunların hepsi sabaha güzelleşir. şurda güzel bi liste var, nelerin ne derecede scam olduğunu yazmışlar. https://www.cryptopia.co.nz/Forum/Thread/493 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 evet tatilden döndüm hazır market düzeliyorken 2 tane dikkatimi çeken coini koyayım. eğer btc trendinde bozulma olmazsa Synereo AMP Henüz büyümekte ve fazla bilinmemekteler. Bu Cuma betaya geçiyolar. 20-22 arası alın, 19'a düşerse salın. 30'u geçer diye tahmin ediyorum Stratis (STRAT) İsmi gün geçtikçe daha da çok anılır oldu. Bu cuma'ya kadar wallet çıkartıyorlar breeze diye. bu baya değerlenir. şu an 260 civarı, buralarda alabilirsiniz. 230 altına düşerse salın. bi parça 360'da, bi parça da 460'da satılabilir. dediğim gibi btc trendine bakarak kafanıza göre şekillendirebilirsiniz. boka da sarabiliriz daha tam güven vermiyor btc, yaz sonuna kadar da böyle olacak. ama cuma'ya kadar bunlarda baya potansiyel görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ikisi de ısınmaya başladı 48 saat içinde beta başlıyor AMP için https://twitter.com/Synereo/status/880079923402199042 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hep de not minable coinleri seçiyorsun ya. bir de birkaç tahminin tutmamış önceki sayfalarda. tutsun çok istedim ama hype'a enver paş gibi giriyorsun sanki. bildiğimden değil, naifçe soruyorum. hani buy rumor kısmında aslında buy news yapıyor olabilir misin raziel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Daha cok buy armor buy 3-5 öçöçöçöçöç b rush yapiuor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 5-1 alıp 200 mermiyi de basıp sonra ilk kurşunda ölen çocuklardan olmayalım sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ne güzel geyik çevirmişsiniz la, da önce bi bakaymışsınız dediğim coinler ne durumda. ikisi de buy zone'u aştı gidiyor. strat'ı 260'a alın dedim 3-4 saat sonrasında artmaya başladı 285'e vurdu şu an da 278-275 arası correction yapıyor. yeterli enerjiyi toplayınca da bir sonraki seviyeye çıkacak muhtemelen. amp'yi 20-22 arası alın dedim 3 saat sonra buy zone'u geçip yükselişe başladı 24k'ya vurdu şimdi 22-23 arası correction'da. önceki sayfalarda sia'ya 850'de satın dedim 830'a kadar çıktı, lbc'ye 40k dedim 37'ye kadar çıktı. ki bunlar benim dediğim buy zone'lara kıyasla hayvan gibi yukarıda. bunlarda news kısmı erken çürüttü çünkü bekleneni vermedi evet eventlar. xcp ise %10 falan arttı ama market crash'a denk geldi. zaten bu hafta sonu son zamanların en baba crash'ını yedik, coin'lerin %90'ı %15-20 çöktü. bunlar için yapabileceğim bişey yok zaten. ben de 4bin kaybettim mesela ama umrumda olmadı, çoktan topladım ve bir de market yükselicek kara geçicem. şimdi şu olay pek anlaşılmamış gözüküyor. AMP'den örnek verelim buy zone giriş yapmanızın uygun olduğu alan tam olarak. 20-22 arasındayken girersin, üstündeyken girersen ve coin düşerse alt limite kadar daha çok kaybedersin. alt limit, yani sell loss, bu fazla zararı önlemek için en düşük limittir. olur da 19'a düşerse satarsın demişim. yani 21'e aldıysan ve market crash veya downtrend olduğunda, biri geçenki eht dump'ı gibi hayvan gibi sattığında sen daha çok zarar yapma diye %10 civarı zarar olasılığı demek (ki bu çok ekstrem bi olay, bunun 19'a altına düşmesi, hem çok önceki tabanının bu olmasından, hem de en kötü crash'ta bile bunun altına düşmemesinden dolayı). ister otomatik satış emri koyarsın 19'a, sen bakmazken bile stop limit sayesinde 19'a düştüğü gibi satar; istersen de benim gibi bitcoin checker, tabtrader veya blockfolio gibi uygulamalarla anlık takip edip kendin karar verirsin. zira bazen bullish bi trend'de bile biri anlık bi dump yaparak bunun 19'a düşmesini, sonra da milletin kapışmasıyla tekrar yükselmesini sağlayabiliyor. bu arada sen otomatik talimat verirsen göt gibi zararla dışarda kalabiliyosun, nadir olacak bişi ama olduğunda moral bozucu. sonra sell zone'a gelelim. bu da çıkacağını kendi tahmin ettiğim miktar, bu tamamen kişiye kalmış. eğer profit'ten memnunsan çıkarsın. çıktığı her miktardan sonra belli % ile yine stop limit koyabilir ve altına düştüğünde yine karla ayrılmasını da sağlayabilirsin. ya da sadece 3'te 1'ini çıkarsın devamı için bekler ve olası dumplarda kaybını minimuma indirirsin vs vs bir sürü yöntem var. anladığım kadarıyla yaz aylarında btc bu şekilde dalgalanıyormuş, yani geçtiğimiz sene de böyle olmuş. bir de 1 ağustostaki segwit2x muhabbetleri falan baya haşin bi yaz dönemi geçiricez. dediğim tahminler tüm olası btc dalgalanmalarından etkilenecek dolayısıyla. ripple mesela, bir türlü yükselemedi çünkü ben yazdıktan sonra 2 defa market çöktü. o yüzden de bazı yazdıklarım beklenenden daha uzun sürebilir. ki zaten ripple'a temmuz ortasına kadar demiştim, temmuz'da mutlak artacaktır çökme vs engellemezse. şunu belirteyim, kripto işi büyük risk işi, eğer çok stres ve heyecan yapıyorsan ya haddinden fazla para yatırıyorsundur ya da bu iş sana göre değildir. yüksek risk, yüksek kazanç sonuç olarak. 2 gün önce tüm market bloodbath iken tüm slack trading kanallarında millet ağlıyordu batıyoruz diye. her seferinde de aynı muhabbet. ama millet yine ucuza topladı coin'leri ve şimdi artışlara geçti, bütün market yeşil. benim yazdıklarımda çok düşük ihtimalle %10 kaybetme riskine karşı, yüksek ihtimalle en az %15-50-60 kazanma ihtimalini barındırıyor genelde. bazen zaman alabilir, market sıçarsa da hızlı davranman gerekebilir. ha bir de son olarak, hiç biri yatırım tavsiyesi değildir. market analizi üzerine çalışma diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 gecen hafta DCR'den %13 karla ciktim.. bu sabah da strat'a 265'ten girdim.. su an 282-283'lerde.. gerci bayramdaki market crash durumu notrledi ama olsun.. razz'a laf yok.. adam deliverliyor :P.. bu arada strat'tan ben de %11 yaptim gecen hafta.. 270'ken girmistim.. 300'de sattim.. sonra daha da cikti, hatta 316 falan gordu ki hemen arkasindan crash geldi.. ben de en azindan gecen haftaki seviyelerine ulasacagini dusunuyorum.. bu da 13-15 arasi kar demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 oke aldığım bilgiye göre strat'ın breeze wallet'ı çıkarmak için hayvan gibi kasıyorlar, roadmap'te june sonu diyordu o yüzden 2 günleri var. ama hafta sonuna kalma olasığı da konuşuluyor (hatta temmuz ilk haftaya). hafta sonları da genelde market sıçıyor o yüzden yarın ve cuma dikkatli olmak lazım. büyük olasılıla çıkartacaklar gibi yine de. ve wallet'ın alpha sürümü olacak(ben tam sürüm sanıyordum), belli bi artış yakaladıktan sonra tepede bırakmak lazım yani. sonradan sönedebilir, artadabilir. yine mis gibi kazancı kaybetmek istemiyorum. alpha ile ufak bugları temizledikten sonra tam sürüme geçecekler. baya kasmalarının nedenlerinden biri de wallet'ta bi sorun çıkar da bir kişinin bile 1 btc'si uçarsa strat'ı yerin dibine sokarlar. baya bildiğin çöker yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 razz aynen devam et dostum. aman gaza gelipte hülooğğ potcoine giriyoruz 1 koyup 3 alıyoruz moduna girme. önerdiğin coinler iyi araştırılmış, sağlam temelli ve dediğin gibi düşse düşse %10 düşecek ama orta vadede %30-40 kazandıracak coinler. zaten şunu söyliyeyim kimse şu coine para yatırın dedi diye para yatırmayın. şurda önerilen bir coin söylendiği gibi yükselse bile yanlış yerde girip çıktığınız sürece kaybedeceksiniz. o yüzden önerilen coinleri takibe alın, nerelerde direnç gösteriyor, ne kadar yükselip ne kadar düşüebiliyor anlayın kafanıza yattıktan sonra paranızı yatırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar