Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 o havacı coin beni çok fena vurdu, başta güzel kar ettim, sonra bi daha yapayım derken 2 katını kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Havacı coini ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 arn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Yüzde 500 kusur arttı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 mesela bu coin ne sinyal gruplarında var ne de bi yerde toplu bi giriş oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Sinyal dediğin saniyeler sürüyo abi, bütün gün arttı olay. Da geldi bana patladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 manve said: KIN hakkinda ne dusunuyorsunuz? Mercatox da yeni yeni hareketlenmeye basliyor, early bird olarak girilir mi? sabah 5 satoshi den girmistim su an 10 olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Justin Sun'ın (TRX) amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 dün geceki yayında sıçıp batırdı eleman. kardayım şu an dolar bazında ama 2000'lerden 1000'lere indirtti herif coini. hacim olarak ikinciyi 3'e katlamış durumda tron o ayrı ama değişik coinler katlarken oturup izlemek de koyuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 bu arada binance'ın coini bnb de ben girdiğimden beri 3'e katladı dolar bazında değerini. 2-3 haftada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 trx de acaip birseyler oluyor düşüyor gibi gösteriyorlar ama sanki coin topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Ben de topladım mesela hazır düşmüşken diye, sonra daha da düştü coinlere bakıyıorum öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Tronda tutuyorum bakalım. Bu hafta yukselecek gibi durmuyor ama dusukten de satmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Her gece bir iki coin ikiye katlanıyor. Kesin bu ağır abilerin yatırım grupları falan vardır ortak hareket ettikleri. Biraz ittirmeleri yeterli bazı coinlere hype vermek icin. İnsanlar trene biniyor ve muazzam kar. Çıkışta alanlar melul melul kalıyor sonra. Bu arada tron bu hızla 600 e kadar falan iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 trx zedeler olarak aranızdayım :) 12binde girdim düşükten girdim sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 tron toplar. en fazla 1 2 hafta işkence cektirir sana. sabah tüm paramı dağıtmasaydım da bende gireydim trona ya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Topluyor yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 BTC müsaade etmez bikaç gün daha HODL Panik sell yapmayın, alttan toplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 %100 yapıp çıkmıştım trxden sonra dayanamayıp 1400 den all in girdim bu daha inmez 2500 den falan çıkarım diye ıslak hayaller kurdum sonuç fddsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Bu arada ufak yatırım yapacak coin arıyorsanız fun çok iyi. Hiç üzmedi beni daha. Kumar siteleri mevzuları bir kaç anlaşma yaparsa patlar gider hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 zcl ne kadar cok kazmıştım baya da vardı. Gittim btx aldım bunlarla zamanında btx dustu bu 200 dolar olmuş 4 dolardı bendeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 tron tam scam scheme sinyalleri veriyor, twitterda yatpigi acikalamlar tatmin edici degil. https://i.imgur.com/2dpw7PT.png ilgili konu su; https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7oi7mf/tron_trx_ceo_justin_sun_sold_6_billion_trx_scam/ neymis ellerinde ki tronu surada tutuyolarmıs; https://twitter.com/justinsuntron/status/948966939245797376 https://etherscan.io/address/0xa18ff761a52ce1cb71ab9a19bf4e4b707b388b83 tron icosu 100 milyar TRX. %40'ı sale'a cıktı. kendilerine ayırdıkları 60 milyar TRX'den gorulen o ki geriye 34 milyar TRX kalmıs. https://icodrops.com/tron/ Total Tokens: 100,000,000,000 Available for Token Sale: 40% sormazlar mı adama hacı abi kalanı nerde diye? TRX'ciler ayık olsun takip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 TRX'ten kar ettiyseniz çıkın abi, bombilonun dediği adam satmış değerlenince, hepinizden çıkacak sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Ben 1000’den sattım. 4 kat kar ettik yeter. Verge ile ikisi saatli bomba gibi. Çok düşükken alacaksın katlayınca çıkacaksın. Justin bebesi iyice mala bagladi san francisco ofisinin kira kontratını falan koydu çocuk. Ha beni got edip bir daha 4 e katlarsa bu gece oturur aglarim. bnb çok potansiyelli bu arada. hem binance'da komisyonu düşürüyor diye her üye olan almak zorunda biraz da olsa. hem de ilerisi için iyi şeyler yazmışlar twitter'da. ath'den girdim ama bakalım ne olacak. inşallah zarar etmem. 2.5 dolarken 5 tane almıştım duruyordu öyle. sattım sonra 1 tane bıraktım komisyon kessin diye. abv şimdi 13 tane zor aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 qtum yarın baya büyük bir açıklama yapacak deniyor. şansımı denedim bir girdim bakalım. ytd tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar