Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2017'nin ocağına geri dönebilmeyi çok isterdim. Çok geç farkettik bu crypto olayını. Tam da zamanında askere gitmişim şansımı sdf Ben gitmeden ETH 28'den 40'a çıkmıştı. Şu üstteki çok mantıklı. Hepsine belli bir miktar yatırıp 2-3 sene bekleyeceksin. Ne olacağı hiç belli olmaz. BTC, $1M bile olabilir.
Mesaj tarihi:
Belli bi tarihe geri donebiliyo olacagin durumda Ocak 2017'yi seciyosan kaybetmeye mahkumsun abi zaten. Yapacak bisey yok. Hic ugrasma :)
Mesaj tarihi:
15k paraniz olsa mining isine mi girerdiniz yoksa bit altcoinlerle karma bi sepet yapip 2 3 sene beklemeyi secerdiniz?kardesimin sorusuydu bu ailecek cahiliz bu coin isinde.isin garibi spk da uzman muzman arkadaslarim var hepsi on yargili ne bicim ismis bitcoin vs diyolar.
Mesaj tarihi:
ben olsam sepet yaparım, ama şöyle sepet:

5k crypto - bir kısım bitcoin, majority altocinler (IOTA, Ripple, Vechain ve birkaç tane daha)

5k IMKB 100 gelecek vaadeden şirketler

5k güzel bir fon - mesela benim durumumda iş bankası teknoloji ağırlıklı şirketler fonu

Ben şahsen böyle yapıyorum, bunun paylarını değiştirip döviz ve TL de eklenebilir.
Mesaj tarihi:
Kendi o hiyarligi yapti diye herkes yapsin istiyo belliki. 15K yatirsa zengin olcakti, olamayinca iste `amaaan koy g.tune, yedik eglendik daha iyi oldu` diye avutuyo kendini dsf
Mesaj tarihi:
XRB fena gitti yukarı. 1000 dolar atacaktım ama Mercatox hesapla falan uğraşamam dedim.

0,3 dolardı.

Rip.

Neyse ki GVT güzel primlendi, biraz teselli verdi.
1000 dolar olana kadar satmayı düşünmüyorum.
  • Yeni Oluştur...