Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 HODL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Olay coinler değil ama orada, adamın girdiği zaman daha coin çılgınlığının başlamamış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 2017'nin ocağına geri dönebilmeyi çok isterdim. Çok geç farkettik bu crypto olayını. Tam da zamanında askere gitmişim şansımı sdf Ben gitmeden ETH 28'den 40'a çıkmıştı. Şu üstteki çok mantıklı. Hepsine belli bir miktar yatırıp 2-3 sene bekleyeceksin. Ne olacağı hiç belli olmaz. BTC, $1M bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Belli bi tarihe geri donebiliyo olacagin durumda Ocak 2017'yi seciyosan kaybetmeye mahkumsun abi zaten. Yapacak bisey yok. Hic ugrasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 15k paraniz olsa mining isine mi girerdiniz yoksa bit altcoinlerle karma bi sepet yapip 2 3 sene beklemeyi secerdiniz?kardesimin sorusuydu bu ailecek cahiliz bu coin isinde.isin garibi spk da uzman muzman arkadaslarim var hepsi on yargili ne bicim ismis bitcoin vs diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 15k parayi yiyin abi. anlik hazzin yaninda coinin lafi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ben olsam sepet yaparım, ama şöyle sepet: 5k crypto - bir kısım bitcoin, majority altocinler (IOTA, Ripple, Vechain ve birkaç tane daha) 5k IMKB 100 gelecek vaadeden şirketler 5k güzel bir fon - mesela benim durumumda iş bankası teknoloji ağırlıklı şirketler fonu Ben şahsen böyle yapıyorum, bunun paylarını değiştirip döviz ve TL de eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Crypto zaten doviz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Dolar ve Euro demek istedim. Kıl mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 gönder 15k'da yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Kendi o hiyarligi yapti diye herkes yapsin istiyo belliki. 15K yatirsa zengin olcakti, olamayinca iste `amaaan koy g.tune, yedik eglendik daha iyi oldu` diye avutuyo kendini dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 şimdi fark ettim ctr napmış öyle ya. umutluydum az bişey bırakmıştım orada. 2'ye katlamış neredeyse gece. 20k'dan satış koymuştum nasılsa çıkmaz oralara diye 24k'ya kadar çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bu arada wraith baya balon çıktı gibi ama verge hala yükselme ihtimali olan bi coin. çok da dibi görmedi dünden beri. wraith işini becerebilirlerse yine yükselebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Cost average yapacam derken iyice battım Verge e ben de :D Dediğin gibi pozitif hava eserse 2k+ ları rahat görebilecek bir coin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 eth-btc-diger altlar 40-30-30 adrenalini uyusturucudan alacaginize butun birikimi sacma sapan bi altcoine basarak da alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 noyan gibi at eroyini basaydım da şuna bulasmayaydım. tam bi illet. 2 haftada kıbrısta borca batan serdar ortaça döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ahahah seddar ortac iyi benzetmeydi. gonder 1GAY ini atayim 100 coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 https://i.imgflip.com/220an4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 XRB fena gitti yukarı. 1000 dolar atacaktım ama Mercatox hesapla falan uğraşamam dedim. 0,3 dolardı. Rip. Neyse ki GVT güzel primlendi, biraz teselli verdi. 1000 dolar olana kadar satmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bitgrail'den alabilirdin abi, mercatox yüksek komisyon alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Iop long Buy range 68-80 Etc de is yapacak. Ocak ortasina kadar iyi getirir. Bunlar da bugunluk payima dusenler. Ardor almayanlar aglasin dursun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Tron uçuyor 570 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 şu coin uçuyor kaçıyor diye okuyan arkadaşlar dikkat etsin. ATH almasın. uçan yerine uyuyan coinlere bakın daha iyi. yatırım tavsiyesidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ven ve fun aldım ben uyuyan coin cinsinden. Bunlar arada patlama yapıyorlar. Bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ben dün ath aldım tronu hhaahah. erken cıkmıştım pişman olup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar