ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Bu tron overrated’in önde gideni gibi geliyor bana. İslem hacmi çok yüksek coinde. Basındaki eleman 17 yasında ve aşırı itici bir tip. Millet aliexpress beklerken dandik bir ortaklık açıkladılar falan baya alay mevzusu oldu internette. Ha birden iota gibi patlarsa ben de patlarım tabi o ayrı. Ctr ve verge’deyim bu ara. İkisi de durgun ama sevdim potansiyellerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 https://pbs.twimg.com/media/CJqORgAUYAAKkqk.png sağda solda doge bulunduranlar sahip çıksın coinlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 etherium proof of stack mi olacak? kenarda eth si olan herkese havadan faiz mi gelecek? exchange'de tutanlar bunlardan yararlanabilecek mi? bunu takiben eth daha da artar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 proof of stake. exchange desteklerse yararlanırsın, tamamen exchangein implementasyona kalmış. tam anlamıyla havadan faiz olmuyor. proof of stake'e katılabilmek için sürekli node yani (wallet) çalıştırman gerekiyor ve dolayısıyla networke katkı da bulunmuş oluyorsun (block verification / propagation yaptığın için) pos ile ilgili detaylı bilgi isteyenler şunu inceleyebilir; https://github.com/ethereum/wiki/wiki/Proof-of-Stake-FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ICX ve Samsung diyorlar... demişler daha doğrusu ben uyurken... Kore borsalarına girince çok talep göreceği söyleniyor. Şu an fırlıyor zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Xenocide said: Xenocide said: STRAT'le ilgili benim aldığım tüyo şudur gençler: https://www.cheatsheet.com/wp-content/uploads/2010/06/Emocional-cycle-2-Web-copy-sourced.jpg https://i.hizliresim.com/ZObq2V.png same shit. Will happen again. şunu yazdığımda strat 74'lerdeydi. şu anda 92. 130 olana kadar HODL STRAT-->110. HEDEFE SON 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Ltc çekmeye çalışıyorum benden Please enter the address tag ı istiyor bu nedir? Normal adresi girdikten sonra bunuda girmemi istiyor moneroda vardı böyle birsey biraz monerom bunun yüzünden gitmişti biiyorsanız lütfen yazın bu adress tagı nerden bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 pump tahminlerini alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Raiblocks alan var mı? 2 gün önce 0.0003 btc'den aldım, 0.0005 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 XVG , TRX güzel düştü.. Birine wraith diğerine open source gelişmeler olacak yılbaşından önce. XRP Coinbase dedikodusu var. Olursa %50 tahminim.. VEN balinalardan kurtulunca uçacak gibi.. Amatör yorumlarım bu kadar. edit:Raiblocks nerden aldın ? Binance olaydı kesin alacaktım ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 https://www.quora.com/Which-cryptocurrency-should-I-invest-in-in-2018-Why/answer/Jim-Breyer https://www.wikiwand.com/en/Jim_Breyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 tronu mcafee pump bile kurtaramadı. mcafee tweetinden sonra 10 dk için 320yi görup tekrar 220 230 aralıgına düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bu adam düzgün biri ama fsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 capul said: XVG , TRX güzel düştü.. Birine wraith diğerine open source gelişmeler olacak yılbaşından önce. XRP Coinbase dedikodusu var. Olursa %50 tahminim.. VEN balinalardan kurtulunca uçacak gibi.. Amatör yorumlarım bu kadar. edit:Raiblocks nerden aldın ? Binance olaydı kesin alacaktım ben de.. raiblocks'u iki borsadan alabiliyorsun sadece. bitgrail.com'dan aldım ben, zaten bu coin için kurulan bir borsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 XRP coinbase dedikodusu aylardır var, aylardır bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bence eli kulaginda koyarlar, ha hayatta almam XRP ama bi 30% jump heyecani ariyorsaniz tutulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bittik beyler kral uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 logtrig said: capul said: XVG , TRX güzel düştü.. Birine wraith diğerine open source gelişmeler olacak yılbaşından önce. XRP Coinbase dedikodusu var. Olursa %50 tahminim.. VEN balinalardan kurtulunca uçacak gibi.. Amatör yorumlarım bu kadar. edit:Raiblocks nerden aldın ? Binance olaydı kesin alacaktım ben de.. raiblocks'u iki borsadan alabiliyorsun sadece. bitgrail.com'dan aldım ben, zaten bu coin için kurulan bir borsa. kaçtan aldın? kaça alınır bu? cüzdanı düzgün bir şey mi? cevaplar için sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bitgrail.com veya mercatox.com'dan alabilirsin. bitgrail tüm coin hacminin 70-80%ine sahip, zaten bu site sadece XRB alım satımı için kurulmuş. ben 30000 dan aldım dediğim gibi, bugün 53000 lere çıktı aşırı kardaydım. sonra ufak çaplı silkelendim, düşmeye başladı bari satayım 0.10 dan 0.16 btc'ye çıkmışım yeter diye. 45000 e düştü, düştüğü yerden satmış oldum. Site orada biraz çöker gibi oldu alımı da düşükten yapamadım. Bence şu an da girilir çünkü artacak epey. Sadece iki borsada var, az bilinmesine rağmen market cap'te ilk 40 ta falan. en önemlisi transaction fee yok, sıfır. cüzdandan siteye veya siteden cüzdana atmak 10 saniye falan sürdü. raiwallet.com burada cüzdanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 logtrig said: bitgrail.com veya mercatox.com'dan alabilirsin. bitgrail tüm coin hacminin 70-80%ine sahip, zaten bu site sadece XRB alım satımı için kurulmuş. ben 30000 dan aldım dediğim gibi, bugün 53000 lere çıktı aşırı kardaydım. sonra ufak çaplı silkelendim, düşmeye başladı bari satayım 0.10 dan 0.16 btc'ye çıkmışım yeter diye. 45000 e düştü, düştüğü yerden satmış oldum. Site orada biraz çöker gibi oldu alımı da düşükten yapamadım. Bence şu an da girilir çünkü artacak epey. Sadece iki borsada var, az bilinmesine rağmen market cap'te ilk 40 ta falan. en önemlisi transaction fee yok, sıfır. cüzdandan siteye veya siteden cüzdana atmak 10 saniye falan sürdü. 65000 i gördü bu şu an. raiwallet.com burada cüzdanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 abi zaten son mesaj senin, daha neden quote luyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Alinti yapinca yapilan kisiye om gidiyo ya. Belki o sag ust kosedeki om ikonu hosuna gidiyodur ondan atmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Ripple alinirmi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 ven go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 https://i.redd.it/o4kiivegv9hy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar