Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ven de ısrarlıyım bekliyorum özlüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Esh said: ltc yi yazan herif hepinizle kafa yaparak cash out yapip gotuyle gulerek hayatina devam ediyo abi. Ben dün önceden 70e aldığım ltcyi 250ye satıp ripplea yatordım (dolar değil euro birim). Ha zamanında 300 de gördü ama yine pek götüyl güleceği durumda değilim :) aynı dönem girdiğim eth o kadar artmadı mesela oran olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 LA noliyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 HODL gardaşlar bu sevda bitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 NolaxThensbane said: LA noliyi! Bisey oldugu yok. Balinalar paralari cashliyo. Iyice dussun degerler yine dalicaklar ucuzdan. Suanda cok parasi olan icin en kolay katlama yontemi. Knighttaki dupe bugi gibi dusun. Oyle dupeluyolar adamlarda varliklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 hepsi çöküyor ripple çökmüyor ne ayak bu ripple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Yeterince yukselmemistir. O da beklenmedik bi anda coker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 LTC'nin suyu çekmesinden sonra "ara coin" olarak kullanıldığı için hareketi fazla Ripple'ın. Borsadan borsaya transfer ve para kaçırmakta kullanılıyor hızlı transfer süresi sayesinde, o yüzden ayakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 aynen mantıklı. https://cdn.ripple.com/wp-content/uploads/2017/12/XRPvsOthers%402x.png şu an btc 1+ hours eth 2+ min transaction fee ler ise uçmuş durumda btc'de https://blockchain.info/tr/charts/cost-per-transaction?timespan=30days# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ven <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 tron'da hayat yok ya. iota çoştu 4.5 oldu yine. zararına tron'dan çıkıp iota giresim var. hoş o da yükselmeye başlamış. eğri kıvrılmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ripple'ın transfer süresi hep böyle kalacaksa düşmez ki o coin hiç. adamlar fark yaratmış resmen buradan kopup gidebilir bitcoin yükseldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Hayir oyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Transfer süresi değil iş ona baksa bitshares ten hızlısı yok bildiğim. Arkasında merkezi bankalar var riplle ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Vib nedir ya yüzde 120 basmis bugün. Yeni gördüm daha muazzam fırsat kaçmış. Şunları görürseniz erkenden yazin lütfen ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 verge bu gece tatlı tatlı yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 MOD https://modum.io/ 2018 favori uzun vade erc20 tokenım. Kendileri ilaç ve gıda sektörleri için iot sensörleri geliştiriyorlar. WTC/VeChain benzeri bir proje. Marketi Avrupa. Sensörler ürünlerin/ilaçların transit sırasındaki nem/ısı/rutubet gibi değerlerini ölçüp blockchain e giriyor dataları. dumpta taş gibi durdu. neredeyse hiç değer kaybetmedi btc bazında. mekanları zurichte. novartis ile görüşme yaptıklarına dair söylentiler var. TOTAL SUPPLY: 27,266,200 MOD fiyatı sakin gidiyor 1 aydır.şuanda 1750 sat civarı geziyor. supply miktarına göre bence fiyatı ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 verge uçuyor şu anda. akşam yazdığımda 800 civarındaydı. şu anda 1150 all time high. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Tradingviewdeki AlanMasters dallamasına uyup VERGElerimi ufak bir kar ile bozdum... alacağın olsun Alan... Günün diğer pişmanlıkları ise ICX ve ENJ oldu ... inandığın coinleri tutmak lazımmış bunu öğrendik bugün çocuklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 alanmasters are son of bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 1300 su anda masallah nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Buradaki tavsiye üzerine 0.00000938'den XVG aldım, şu anda 0.00001312 yani %50 kar ettim gibi :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Kendi kafana gore gozune guzel geleni de alsan kar etme ihtimalin var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 sc al diyorlar bana alınır mı? 400 olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar