Stringray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 sal franco miloseviç veli aras töre pektemek al vermaelen (titi) orkan çınar yusuf yazıcı (türüç) adem büyük aboubakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Pektemek rahat okutulur ya Goztepeye bas gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/DCNQgG6XgAA3b_R.jpg an itibariyle güncel kadro TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? adriano+caner tarihimizin en iyi sol bek rotasyonu,kanatlar ve orta saha inanılmaz,hepsi ayrı ayrı yetenekli ve devamlılık sağlayan oyuncular. Tosiç'e bir rotasyon ve aboubakar alınırsa ligi koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Adriano 9m haberi fiyasko degilse inanilmaz is olur ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 abi işte adriano ve q7'yi satacaktık çin'e, bu parayla sağlam forvet ve stoper transferleri yapacaktık belki bir de adam yiyen dm ve kanat cenk tosun'u da satabilseydik. ah ah işte ama q7 gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Abi bu kadro kızmayın da çok iyi değil be. BJK şu an form ve oyun anlamında zaten yerel ligde rakipsiz tabii ki ama böyle heryerde alternatifi olan muazzam bir kadro diye şunu hazırlamak komik olmuş. ŞG'nin tıpkı Trabzon ve Bursa'da yaptığı gibi özellikle hücum oyuncularına müthiş bir boost'u var. Çok büyük referans değil ama transfermarkt'ta BJK 105, Fener 101, GS 81 milyon euro değerinde kadro olarak. Gelen/Gidenler ile değişir tabii ama örnek olarak bundan birkaç sene önce Galatasaray, Fener 180-190'ı görmüştü. FFP'nin etkisi ile oyuncu kalitesinde düşüş var, ya da düşüş demeyeyim de lig ederini buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Fener gs ne ara 190 etmis olabilir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 o tabloyu zaten aha sıçtık tandanslı hazırlamışlar sdfsd bakın ne güzel kadro var diye değil dediğim gibi alttaki hareketleri yapsınlar yine şampiyonluğun en büyük favorisi bu kadro zira orta saha kalitesi şampiyonluk rakiplerinin kat kat üzerinde, yedekleri rakip aslardan bile daha iyi hatta sal franco miloseviç veli aras töre pektemek al vermaelen (titi) orkan çınar yusuf yazıcı (türüç) adem büyük aboubakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Kat kat ustunde falan degil. Bu sene top mu oynadi fenerle gs? Seneye baslayacaklar at gibi lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 genel olarak değil orta saha için söylemiştim de gelecek sene başakşehir'den daha çok çekiniyorum ben gs'de muslera hariç futbolcu kalmadı, 15-20m'a iyi bir kadro kurabileceğini sanmıyorum dursun'un fb paraları basıyor yine ama önceki seneki gibi olacak sonu bence sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Yatmaya gelmediyse adamlar oynarlar gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bu sezon ki en büyük şansımız gs ve fb'nin uefa kupasında yer almasıdır bence. Bizim transfer yapılmamış mevcut kadromuz bile gs-fb ye oranla baya geniş. Ben bu sene sadece ligde yarışacak olan trabzon'dan sürpriz bekliyorum. Derbi performansları yüksek olursa şampiyonluğu baya bi kovalarlar. fb-gs şuanki halleriyle hem uefa hem ligi yürütemezler. Başakşehir'in de emre belözoğlu'nun performansına bağlı olarak ligdeki kaderi belli olur. Tabi transfer sezonu daha yeni başladı bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak. Not: Burada kadro geniş derken as oyuncuların yerini dolduracak yedek oyuncuların kalite olarak birbirine yakın olmasını kastetmek istedim. Örn: oğuzhan>tolgay, q7>töre gg>beck adriano>caner vsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Çin ligi patlamış, 19 haziranda transfer sezonu başlayınca 5.9milyon eurodan fazla paraya topçu almak yasak :p Hülle için bile önlem almışlar. Neyse belki pektemek vari adamları satarız artık ehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 abi cenk sakatlanırsa takımın forveti pektemek oluyor. 2 sene üstüste şampiyon olan takımın geleceğiyle oynamak demek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Darksun said: Çin ligi patlamış, 19 haziranda transfer sezonu başlayınca 5.9milyon eurodan fazla paraya topçu almak yasak : Yasak değil de, belirli bi miktar ( 5,9 demişsin ama ben 9,5 diye biliyorum) üzerinde bonservis verilirse, aynı bedelin tamamı Çin altyapı yetiştirme bedeli olarak bi fona da yatırılmak zorunda, DoubleFee gibi bişey, 10m adam 20m vermek gerekiyor kısaca, hülle gg yani ben öyle anladım okuduğum haberlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 öyle zaten, altyapıya ya da yerli oyuncuya para basman gerekiyor. çin transferleri patlar artık. öyle çin'e kitleriz vs. olayı kalmadı. kalleş çingene gidecekti erkenden tatava yapmayıp, hainlikten başka işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 korfezgillerde de sicak gelismeler var..kimse artik katara gideyim doha da yasayayim deve gorup geleyim demez..ya bizimki gibi semi riskli ama vergisiz 1-2 sene takilmalik gelir..ya da amarikada miami olur newyork olur daha az paraya yemeli icmeli bir kariyer sonlandirmasi arar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 atiba reyiz gidene kadar kupalar bizde raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 http://www.milliyet.com.tr/cin-futbol-federasyonu-milyonlarca---2468391-skorerhaber/ valla fazla detay yazmıyorda bizim basında anca bu kadarı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 şu adam umarım gelmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 DarKRideR said: öyle zaten, altyapıya ya da yerli oyuncuya para basman gerekiyor. çin transferleri patlar artık. öyle çin'e kitleriz vs. olayı kalmadı. kalleş çingene gidecekti erkenden tatava yapmayıp, hainlikten başka işe yaramıyor. 5,89 milyona ben fitim abi gidebilir sdfs şu kulübe son yapacağı iyilik 34-35 yaşlarında ronaldo'yu getirmek olurdu da o da sözleşmesini çok uzattı madrid'de lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ya olm bu adam gelirse ilk maçta yuhalamaya katılırım, allah kahretsin be, hırsız diye bağıra bağıra bir hal olduk adamı getirmeye uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bu yusuf abi burak değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 uzaktan hepsi aynı görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar