khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 2. golde geldi sol bek lens şaka gibi asdpıfndsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Bir iki ters akdeme falan ögrense Lens zaten sag bek oynamaya daha elverişli, açık oynayacak klas yok adamda. Fenerin bize inanılmaz kazıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 OHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ne gol attı serdar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 beşiktaşın kaçırdığı gol wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 şu "son anda fabriiiiiiii" lafına bi ben mi kıl oluyorum ya. ulan adam kaleci, tabi ki son anda olacak. atlı süvariler gibi bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bu vagner love nasıl gol kralı oldu arkadaş bu nasıl bir adam ya kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Ya gidip 90+ larda Osmanlı'dan gol yemeyin sakın. Yenin de düşsün şunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 aynen çoğu kişi konya düşsün istiyor sanırım ama ben de osmanlı düşsün istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 yendik tüh ya, o laflarlardan sonra konya düşse. Osmanlıda seneye düşerdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bu maçın espirisi larin ve osmanlı’nın düşmesiydi 45dk necip 45dk lens’in sol bek oynadığı maçtan pek bir şey beklememeli lazım lel larin iş yapar seneye ikinci forvet olmalı, hava hakimiyeti var ceza sahası dışından da şutları iyi tecrübe kazanması lazım sadece osmanlı düşerse çıkamaz bence o yönden güzel oldu, aminu karce gürler süper ligde kalır talisca love bitirmiş zaten kafada artık, onlar yerine adam lazım seneye, oğuzhan da sıkıntısı neyse çözmeli kaçırdığı gol komediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Adam 24 yaşında ne tecrübesi kazanacak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Stringray said: oğuzhan da sıkıntısı neyse çözmeli kaçırdığı gol komediydi daha ne yapsın ya? ulan o pozisyonda vurabilmesi zaten büyük iş çıkıp kaçırdı diye laf ediyorsunuz ya sadece ezberden yürümek için başka bir şey değil. şu gaza gelmeyin twitter'daki çapulcuların vs. artık ya https://twitter.com/TurkSporTV/status/995717538326679553 defanstan sekip gelen topu kontrol ediyor, zor pozisyonda kontrol ediyor alıyor ve 2 kişinin baskısı altında (hatta 3. adamla da boğuşurken) dengesi bozulmuşken vuruşu yapıyor. şurada gol olsa zaten direkt 30 milyonluk adam golü olurdu. sırf ezber yaptığınız, bu yüzden bu tip adamların yaptığı şeyler hep boşa gidiyor. ortalık boş kalınca takımın başındaki şeref yoksunu çobanda çok rahat adam harcıyor. bugün bu takımın olduğu yerdeki tek suçlu taraftar başka bir şey değil. daha da kötü olacak bu takım, seneye de hiçbir bok olmayacak bu takımdan bu şeref yoksunu takımda olduğu sürece ve bu taraftar bu kafa yapısında olduğu sürece. oğuzhan'da da bir gram beyin varsa tekrar imza atmaz, siktir olup gider hak ettiği yerde top oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Stringray said: oğuzhan da sıkıntısı neyse çözmeli kaçırdığı gol komediydi Oğuzhan seneye Beşiktaş'ta olmaz. Gider bir yerlere. Beşiktaş'ta bi tarafında kıllar ağarmamış olan 3 adamdan biriydi. Beleşe gidecek olması yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 dreagloth said: Adam 24 yaşında ne tecrübesi kazanacak daha Larin gibi MLS altyapısından çıkma adamlarda ciddi anlamda tecrübe eksikliği var ki normal. Kolejde kaliteli üst düzey eğitim alamıyorlar. Ailesinden durumu olanlar vs. yazları Avrupa'da özellikle Alman kulüpleri ile antremanlara vs. çıkıyor ama onlarda bir elin parmağını geçmez. Larin için yol yeni başlıyor yani, tecrübelenmesi şart. Ama harbi doğuştan diyebileceğimiz bi yeteneğe sahip olduğu için kat etmesi gereken yol kısa, sadece oynatılması gerekiyor. O yüzden BJK'de gelişmesi imkansız bu şerefsiz varken takımın başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 dreagloth said: Adam 24 yaşında ne tecrübesi kazanacak daha yaş 24 olunca bitiyor bu işler diyorsun yani. lul fm'de oyuncuyu kiralık yollamıyorsunuz. kariyerinde daha iyi bir takımda düzenli oynama tecrübesi kazanacak. ayrıca yaşı da 23. 24 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 24 forvet için gayet gelişime açık bir yaş, üstelik adam abd'den geliyor ilk competitive ligi sayılır oğuzhan konusunda boş yapıyorsunuz, ben seviyorum ve seneye daha iyi oynamasını istiyorum ama bu yıl tam anlamıyla bok gibi oynadı bugün kaçırdığı gol de gayet kolay bir gol, ilk defa da yapmıyor bu yıl 3-4 tane boş kaleye benzer pozisyon kaçırdı kafası nerede bilmiyorum artık zaten uzatılmış ama açıklanmıyor bence şu komisyon muhabbeti nedeniyle, 4-5 senelik imzaladıysa kafasını toplar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 maçı izlemedim şutlarını da bilemiycem ama avrupa maçlarından falan hatırladığım kadarıyla ceza sahası içine atmaya çalıştığı dik paslarda baya ayarsızdı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 pasları iyi zaten tek yaptığı buydu koca sene, diğer her şeyi vasat altında maalesef bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 atanamayanlar hocaya giydirmek için kamp kurmuştu ama kurt hoca giden maçı müdahaleleri ile aldı. her şeyi biliyorum kafasından biraz kurtulup öğrenmeye yatkın olsalar hocayı izleyerek çok geliştirebilirler aslında kendilerini. seneye inşallah hocanın istediği kişiler alınır. vitaminsiz forvetlerden, ehtiyarlardan kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 sen atandın da hocanın yanında yardımcı olarak mı çalışıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 osmanlı'nın verilmeyen penaltısı için yorum yaptı mı önümüzü kesiyorcular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 yok, ben o kadar çok bilmiyorum, düz izleyiciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 öyleyse hocayı eleştirenlere laf edip asıl her şeyi biliyorumculuğu sen yapıyorsun. CthuLhu said: osmanlı'nın verilmeyen penaltısı için yorum yaptı mı önümüzü kesiyorcular? şu pozisyonu diyorsan topa müdahale var. https://s7.postimg.cc/lp1bgjv97/123.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 olsa bile dışarıda dendi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar