Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bu arada ben ciddiyim ya, bu üçlüdeki açık ara en verimli ve seviye atlatacak adam Larin olur ki tecrübesiz, yeto haline rağmen.

Burak kadar ofsayta düşmeden daha çok pozisyona girip değerlendirir mesela en başta. Demba'nın 3 maçta bir adelesi, götü falan atarken bu taş gibi kalır sakatlanmaz.

Şu üçlüde Burak ve Ba ancak Larin'in rotasyonu olur normal şartlarda da işte normal ve akıllı tipler tarafından yönetilen kulüp değiliz...
Sosyal ağlarda paylaş

bernard, burak ve 30 yaş altında bir sağ bek transferi yapılsın. orta sahaya genç bir atiba adayı bulunsun. tutarsa tutar o ayrı konu.

atiba, negredo, love, lens gönderilsin. atiba gönderilmese yedek otursa da olur da sözleşmeyi beğenmiyormuş. yüksek para verilmesin gereksiz yere. yalnız negredo'nun gönderilmesi şart aldığı para saçmalıktan da öte. ikinci hugo almeida vakası herif.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Larin'i 2 sene daha yedekten alarak oynatır ŞG,Cenk misali sonra da tam oldu derken satarız bi takıma o kadar işte.

Geçen gün haber vardı Larin menajerini azarladı "Lan burada oynayamıyorum neden GS ile görüşmedin Terim oynatırdı" dedi falan diye. Gerçekliği şüpheli tabii, Türk medyası :)
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

şenol abuş u bile bayağı yavaş monte etti, adam tam kendini buldu sezon bitti :P

yavaş monte etmedi, afrika kupası olmasa abuş hiçbir zaman bu takıma monte olmayacaktı.

ondan önce de oynatmaya başladı rerörerö diye gelenler olur şimdi, onu da biliyoruz sağ kanatta oynatıp adamı öldürüyordu.

afrika kupası'nda forvet oynatıp öyle iş yapmasa bu adamı görme ihtimalimiz yoktu bu köylü ile.

herifin ligin ilk yarısındaki sağ kanatta oynama sayısı, forvetin 2 katı falan olabilir. forvet alınıp, sonradan sağa atıldıkları dahil. afrika kupası'ndan sonra sadece 1 kere sanırım bunu yaptı.

niye çünkü gerçek anlamda hocanın birini izleyip bir oyuncudan nasıl verim alınır gördü.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

atiba gönderilmese yedek otursa da olur da sözleşmeyi beğenmiyormuş. yüksek para verilmesin gereksiz yere.

niye verilmesin?

kadronda hiçbir boka yaramayan çöplere bir menajerin adamı diye 3.5 - 4 basarsan, yıllardır senin yükünü çeken ve bu adamların tek yılda aldığı parayı 3 yılda alan adam son bir ikramiye ister hakkıdır.

ben mal mıyım der 4 senede 6 milyon euro alırken kariyerinde hiçbir bok başaramamış sokuk vida gelip benim inşa ettiğim düzende senede 3.5 milyon euro garanti alacak? der.

demeli zaten. hakkıdır. sonuna kadar hem de.
Sosyal ağlarda paylaş

normal, geldiği ülkede bile mental istikrarsızlıkları yüzünden eleştirilen adamdı. kokainden az daha hayatını bitirecekti murica çocuğun ucu ucuna kurtardı.

sen ne yapıyorsun. çomar olduğun için ne arkasında duruyorsun yeni transferinin ne de oynatıyorsun. oynatsa ne olacak gerçi çocuk ayağına gelen ilk golü top yaptı, aldığı sürenin geri kalanında müthiş iş yaptı ama ertesi hafta takımda forvet yokken kadroya bile almadı.

larin antremana geliyormuş en azından, o bile standartlarında büyük başarı.

diyorum bu takım bi teknik direktör ile anlaştığında çok daha farklı olacak her şey diye. böyle ortamda olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...