Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

yine boş yapıyorsunuz, harbi boş yani. tff'nin kural kitabı o kadar yanlış ve dengesiz ki şunlara mantık aramak saçmalık.

izlenme patlamasın, birilerinin keyfi bozulmasın diye takım fark etmeksizin o aralar bi kural çıkarıyorlar hızlıca ama onun zincirleme reaksiyonunu hesaplamıyorlar. değiştire değiştire batırarak ilerliyorlar.

zamanı gelince işte bu nasıl böyle yavvv diye oturup mindfuck dönüyor.

hani bir kere fener maçı oynansaydı, biz çıksydık diyelim mesela kupada o gün o maçta oynayamayan adam da sahaya çıkabiliyordu.

kimse demiyor hukuksal olarak o maçta oynama hakkı var mıydı yok muydu diye. Göz ardı ediliyor vs...

Ülkede nerede hukuk var ki burada da olsun. BJK özelinde de değil her takıma yapıldı bu sezon bu tip şeyler. Artık ben o yüzden yarım yamalakta olsa bir yerlerde resmen yazılıyorsa kabul etme yöntemini seçtim. çok takmıyorum, rahatlıyorum kashdf
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

abi kupada çeksin eyvallah. maça çıkmadınız yine de sayılsın eyvallah ama en azından 90dakikalık bir kupa maçında çekiyor olsun. 30-40dk oynanacak bir maçta nasıl ceza çekilir.

bunun dışındaki saçmalık devam eden maçta nasıl çeker? O kadar çok açık var ki kurallarda tamamen saçmalık...

ama tosiç gerekeni yaptı hepimiz için yine kırmızı gördü dasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

hani her şeyi geçtim ben, 100 isabetli ortayı 150 ortada falan bile bulmuş olsa niye 100 orta ya?

şu listede bir tane dişe dokunur adam yok, payet dahil. zaten fransa şubesi bunun her şekilde.

8 asist var sadece 100 ortada.

şimdi maymunun önüne koysan bu istatistiği mesela en kötü der ki

"bu çocuk 100 orta açmış, kimse gol atamamış. demek ki böyle olmuyor x veya y veya c sebebinden ötürü. bari farklı bir şey deneyeyim"

maymun bile yok bjk'nin başında...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...