Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizimki çine 2 adam kakalar bütçe yaratır merak etmeyin :) Bundan önceki 2 sene adam yoktan var edip kadro yarattı. Adam satmadan adam alamazsın cezası verseler bakalım kim neyi alacak.

Cenk in satışı kötü performans CL bütçesi gibi zaten.
Mesaj tarihi:
Red said:

Negredo golu atsa sampiyonluk gelecekti belki. Bunlari ciddi yaziyorlar yazik fndjd.

öyle bi ihtimalin olması, birilerinin bi şeylere engel olmaya çalışmadığı anlamına gelmiyor ama.
Mesaj tarihi:
2 sene sampiyon oldunuz. Federasyon ayni federasyon. Her sene besiktas mi olacak. Olmayinca engellendik.

Sampiyonluk macina ciktin. Topcun daga tasa vurdu. Kimse engellemedi.

Kaybettin gitti. Hakem hatasi da yoktu. Dun akhisarin aldigi penaltiyi gormediniz herhalde.
Mesaj tarihi:
bjk'nin lobisi her zaman daha az oldu ve medyada, kurullarda vs paralı köpekleri de yok, bu yüzden ezerek şampiyon olması gerekiyor daima. bu sene şansı vardı çok tepti, diğerleriyle hemen hemen aynı seviyede kalırsa futbolu go go avrupa ligi. bunu bir kabullenin artık lel dua edin şenor son senesinde uefa kupası yapsın bir tane.
Mesaj tarihi:
Red said:

2 sene sampiyon oldunuz. Federasyon ayni federasyon. Her sene besiktas mi olacak. Olmayinca engellendik.

Sampiyonluk macina ciktin. Topcun daga tasa vurdu. Kimse engellemedi.

Kaybettin gitti. Hakem hatasi da yoktu. Dun akhisarin aldigi penaltiyi gormediniz herhalde.

bana ne abi akhisarın penaltısından.
zaten ben bizi engellediler demiyorum, diyemem de çünkü süper ligi izlediğim bile yok.

ama orada yazana öyle cevap verince çürütmüş olmuyorsun o fikri.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...