Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bir de israra anlamayan fanatikler icin son defa yazalim...

Beşiktaş sahadan çekilmiyor arkadaşlar...

Hakem 3 kere oyunu durduktan sonra 4.de iceri giriyor..

Aziz'in yalanlarina inanip gelip burada bizim aklimizla alay etmrye calismayin yok oyle sahadan cekilme falan..

Hakem karari ile 2 takim soyunma odasina giriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Pırlanta gibi, Gezi'de direnen çocuklara çapulcu diyen takozlar ile şurada gayet güzel tartışan adamlara tinerci demek aynı kafa ya. Vur yaftayı. Heykeli dikilse taşaklarına beton yetmecek X bir adam, mesela Beşiktaşlı diye direkt tinerci olabiliyor. Ya da bana bir tartışma ortamında Galatasaraylıyım diye fetöcü ühehehe diyen de çıkabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tinerci diyorum, cunku comar diyorsunuz. besiktas tribununde boyle seyler olmaz diyorsunuz, 2 ay öncesini yok sayiyorsunuz. kendinizi farkli görüyorsunuz, adamina gore muamele ediyorum. hakaretse, hakaret. belki bisiler anlarsiniz diye. gordum ki anlamiyorsunuz yine, hadi bay. besiktas en iyi uslu cocuk tribunu, hicbirsey atilmiyo. fenerliler andaval, ilk defa attiklari icin kendi kendilerine cekilme kararini almak besiktaslilarin hakkiydi ama kendileri hic oyle kotu seyler yapmadigi icin diger takimlar cekilemez. renkli serefsizler anlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ha bu arada yukarida yalan da soylemis applevodka, hakemden once senol gunes terkediyor sahayi, hakem de pesinden kosuyor hatta.

Zaten bunu soyledik.. keske okumadan etmeden insanlara yalanci demesen..

Teknik direktörun soyunma odasina girmesinde sorun yok.
Sonrasında hakem giriyor. Sonrasında oyuncular..

Bilmeden etmeden tukuruk sacmasaniz etrafa..

Ts macinda ersunun herkesi bırakıp koştuğu videoyu googlela bak bakalim..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

bu arada o kafada ne olmasi gerektigini skrtel uygulamali gostermis dunku macta..

her olay birbirinin aynısı zaten..

65 yaşında adamın kafası ile 30 yaşında adamın kafası da aynı..

her hastalık her insanda aynı sonuca da yol açıyordur kesin ??

bir de doktor muydun sen _?? üzüldüm (hastaların adına)
Sosyal ağlarda paylaş

farkı iki olayı kıyaslayıp aynı sonuç beklenen bir durum yok mu ortada ??

kafa kafaya çarpışma ile kafaya çakmak/para gelmesi aynı sonuç doğurur diyorsanız 1 haftadir siz şiddet yanlısı fanatiklere az bile söylemişiz zaten..

hala aptal aptal argumanlar üstünden taraftarınızın hayvanlığını aklamaya çalışıyorsunuz, kıvranmayın salın rahatlayın

skertelin kafası açılmış, evde yastıkla kafama vurdum açılmadı... tiyatrocu skertel tüm insanların kafası aynı...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...