Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Sinirlenecek ne var. İstemezse çıkmaz maça kime ne.

Bu arada benim tiyatro dediğim şey olmayan yaraya dikiş atılması. Yoksa maçta olay çıkmış vs bunlara Kumpas demekteki tek amaç olaydan sıyrılmak. Benim dediğim tek şey Şenolun abarttığı

+1 kumpas lafını da akp'den öğrenmiş işte aziz ve tayfası yoksa neyin kumpası olacak saçmalık söylenenler. taraftarlar gaza gelip beşiktaş'a çanak tuttu, beşiktaş da istediğini aldı sayılır, maçı zaten kırmızı karttan sonra oynamak istemediler, hükmen de gelmeyince beklenen kararı vermişler.
Sosyal ağlarda paylaş

gs'nin gireceğiz tartışma kalmadı ki lel çomar aziz aykut şekip üçgeni bütün sezon boyunca bjk ile uğraşıp durdu. oysa gs hayvani başlangıç yapmıştı ama 'suni' diye sallamadılar, bjk tüm sezon lider bile olamadı hatta ilk kez ikinci felan oldu son birkaç haftada. bir de başakşehir'e karşı genel bir tartışma yürüdü gitti, gs sıyrıldı aradan seçim vs kendi işleriyle uğraştılar.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle teşekkürler beşiktaş bizi hiç yormadığın için. geçen senelerde gs de benzerini yapmıştı gergin ergin'in kuyruğuna takılıp. (ki o maçta şu maçtaki olayların yarısı bile yoktu lol)

yine benim dediğime gelindi yalnız. beşiktaş yine sütten çıkmış ak kaşık triplerine bağladı hiç yoktan. ben sonsuza kadar hatırlatırım mehmet topal'ın yarılan kafasını (sonuçta aynı sezon olan olay) kimse de ferdi hareket yaptı falan demesin ozmn tolga'nın, caner'in falan yaptığı hareketler üzerine atılanları meşru etmiş oluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fırat Günayer
@firatgunayer
35 sn.35 saniye önce
Daha fazla
Divan Kurulu üyeleri, “hem maçta yaşananları hem de TFF’yi, UEFA’ya şikayet edilmesi yönünde” öneride bulundu..

Beşiktaş yönetimi, bu akşamki toplantıda, Türkiye’ye zarar verecek hiçbir girişimde bulunmama kararı alarak, bu öneriyi reddetti..

keşke yapsaydık da UEFA paketlesiydi bir güzel. 2024 falan yalan olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

yandaş gazetelerde hep rusya ya dünya kupası piyangosu, rusya ekonomisini dünya kupası sayesinde toparlayacak tarzı haberler görmüştüm ben asjlkfhbalksf 2024 reiscilerin hayali

dk düzenleyen batıyor ya, olimpiyatlarda son dönemlerde öyle resmen. prestij vs. ayrı mesele ama oturmuş bir düzenin yoksa sadece turnuva için yatırım yapınca direkt kaçıyor.

son yıllarda bu tip organizasyonlardan pek kar eden yok. hatta brezilya işte üst üste turnuvalar, olimpiyat vs. düzenleyince ekonomik olarka bayağı sıkıntıya girmişti zaten sıkıntıdayken.

bi yandan da ülke bu kadar boktan bir durumdayken imaj tazelemek için iyi bir hamle olur ama işte bu adamlar baştayken neyin imajını tazeleyeceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'in ve Fenerlilerin savunduğu her 10 şeyden 9.5'u falan Aziz ve Şekip'in yalanları zaten. 12numaraya ne pompalattılarsa hepsi yalan ama işte adamlar inatla inanmaya devam ediyor.

ŞG'yi ben de sevmiyorum ok da olayı kişiye indirip, kişisel nefret üzerinden yine mağdur/haklıya yatarak olaydan sıyrılmaya çalışmaktan başka bir şey değil bu.

Bu olayı zaten kişiler üzerinden tartışmak kadar da yersiz, saçma sapan bi hareket yok. Olayın çözümü üzerine hiçbir şey üretemezsin çünkü.

Ki zaten bu tipler çözüm üretmek istemiyor, bundan zevk alıyorlar. Yaşam standartlarına yakın olaylar silsilesi bunlar zevk alıyorlar böyle şeyler oldukça... O yüzden iplemeden he diyip geçin benim gibi asasdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...