Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

haftaya gs'ye yeniliriz çok net. en iyi ihtimal beraberlik gibi görünüyor hatta yani.

bayağı kötüydük ya yine bugün. babel olmayınca takım çok zorlandı. lens'i oyuna alması 77 dakika sürdü helal olsun ben ikinci yarıya babel ile hiçbir şekilde başlamazdım da lens çok kötü gerçekten.

gökhan töre yok muydu kadroda hiç bakamadım. artık top oynasa nasıl olur acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

dk 65 olunca bir çakmak yağmuru daha başlatmayacağının garantisi var mi tribündeki "erkeklerin" ?

sonsuza kadar bitmez bu maç devam ettirilse..

canı sıkılan maçı erteletir 1 hafta sonra 10dk oynanır bir daha ertelenir, 5dk daha oynanır bir daha ertelenir falan. bir maçın tamamlanması 5 ay sürer sonra.

gerçekten erkeklik,adamlık saçmalığı adı altında hukuksuzluk istemek paha biçilemez
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bişi var ki eğer bu maça hükmen verilirse, benim bundan sonra fenerbahçe'den beklentim (aslında diğer takımlardanda aynı şekilde) sahaya bir tane bile yabancı madde atılırsa içeri girmeleri olur. şenol güneş'in ki canda volkan demirel'in ki patlıcan mı mesela?

ama olay tamamen devletin bu işi çözmek için çaba harcamayacak olmasından dolayı uzayacak. şu maçı bir milat kabul edip o sahaya bir şeyler atan adamları tespit edip adam akıllı bir ceza verseler, üzerine fb ve bjk kulüp olarak şenol güneş'te şahsi olarak bu adamlara karşı dava açsa ve emsal cezalar verilse falan diye bişiler yazıcaktım ama ne kadar saçma olduğunu düşünüp burada kesiyorum.

böyle gelmiş böyle gider. bu maça ilk yazdığım şey yüzünden hükmen veremeyeceklerini düşünüyorum. fikret orman'da öyle bişi yapamaz tayyipciği ile konuşur ikna olur.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ama olay tamamen devletin bu işi çözmek için çaba harcamayacak olmasından dolayı uzayacak. şu maçı bir milat kabul edip o sahaya bir şeyler atan adamları tespit edip adam akıllı bir ceza verseler, üzerine fb ve bjk kulüp olarak şenol güneş'te şahsi olarak bu adamlara karşı dava açsa ve emsal cezalar verilse falan diye bişiler yazıcaktım ama ne kadar saçma olduğunu düşünüp burada kesiyorum.

O adamlar dünkü maçta tribündeki yerlerini alıp şenola küfür ettiler?

Bir de hakem zaten içeri girin, çıkmayın falan diyor. Raporda hatta GG sormuş hakeme çıkalım mı hocam diye?
Sosyal ağlarda paylaş

olay isabet etmesi mi yani?

https://i.imgur.com/5WyjRxl.jpg

ayrıca takımı içeriye sokan hakem değil. sonradan sahaya girmeyin diyen hakem.

zaten ben de içeri girsin takım sonra direk soyunma odasında kalsın demiyorum. ama en ufak bir yabancı madde atılan maçta takım içeri giricek ve oyun soğumuş olacak yada olaylar büyüyecek ve maç gerginleşecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...