Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

dün ya di,ken'de ya sputnikte de benim dediğim gibi yazıyordu. bulurum birazdan

aha buldum
http://www.diken.com.tr/hem-alt-sinirdan-hem-indirim-de-souzaya-vuran-quaresmaya-bes-mac-ceza/

Adamı 2 ayrı maddeden sevk ettiler. Ama ceza hangi maddeden verildi yazmıyor. Yani şu bile normal bi ülkede hukuk skandalı olur. Ceza veriyorsun ama hangi maddeden ceza veriyosun o belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

TS'dan Mertcan Çam diye bir futbolcuyu 880k dolara almışız 40 gün önce. 3 dakika bile oynamamış ama.. paralar yine menejerlere gidiyor sanırım.

milliyet

ekşi

edit: uydurma/iftira diyenler var inşallah öyledir.

ekşisözlükte uydurma diyenlerin en büyük savı adamın tff'deki kaydına bakıp hala trabzon üzerinden bandırmaspor da kiralık lafları ama o koyulan sözleşmede ztn sezon sonu gerçekleştirilecek olduğu yazıyor transferin.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk vade tarihi geriye dönük, oradan da vuruyorlar ama olmuş olabilir. trabzonlu yöneticilerin çokluğu, şg'nin ahır gibi kullanması kulübü derken son 1.5 senede zaten ts ile fazlaca mantıksız, rezil ilişkilerimiz oldu.

olcay'ı bedavaya vermek, ekici transferinde yaşananlar(ki iyi ki yaşanmış. o çöpün bize gelmesini zerre istemiyordum) vs. derken birkaç başka para aktarma falan da haberi çıkmıştı.

Ha bunlar gelecek 1-2 transfer için iyi niyet anlaşmalarıysa helali hoş olsun. Onun dışında yazıklar olsun.

Çok sevdiğiniz, cimri, Fiko yapar dediğiniz adamın yine 1.5 senedir paraları nasıl çöpe attığı, kimleri nasıl beslediği de bu kadar ortada işte.

Bu haber yalandır vs. fark etmez. Yaptıkları işler ortada, bence gerçek olma ihtimali fazlaca yüksek.

Kulüpten bi arkadaş var BJK TV'de programcı, ona yazdım bakim biliyordur belki bir şeyler ya da öğrenirse söyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Eet o sacma goydirdi ama hakli oldugu nokta var. yildizda bisi oluyo cocuklar, buyuklerde bi skim devami gelmiyo.

Çünkü eğitim sistemimiz ya gidip test çöz ya da sporcu ol diyor

Sporcu bursu yok universitelerde, haliyle tercih yapmak zorunda kalıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

trabzon ile karsilikli bir kazanc goremedik. baskan ve sidekick karadenizli oldugundan tek tarafli kiyaklar.

olcay'i ederinden azina sattilar. sezer ozturk transferi gibi bu da yedigimiz "iyi niyet anlasmasi" kaziklarindandir. cocuk kandirir gibi kandirdilar.

karadenizlilik meyvesini verdi mi acaba diye dusunulebilecek tek mevzu ekici'ydi. onda da olan rakip fenerbahce oldugundan oldu.

hatirlarsaniz bir ara yusuf erdogan konusuluyordu. teklif kabul gormedi. sonra daha azina bursa'ya gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

tititi bizde sporcu bursu olsa hepsini 10 sn icinde isimleri enes kubranur filan olan dombililerle doldururlar ondan yok..hos univ de mantik kalmadi ya..resmen el altindan almadiklari adam kalmadi kurtleri ek kontenjanla aldilar suriyelileri en kontenjanla aldilar..milletin derece yapip girdigi bolumlere bir anda 30 40 suriyeli dolusuverdi bos beles..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Mertcan'a sormuşlar transfer işini, evet olmuş öyle bir şey benim de sonradan haberim oldu demiş.

Bi boklar döndürüyorlar cidden, ya dün diğer topicte de yazdım ama bunlar borçlarını vs. ödesin, yasak gelmesin diye sanırım para ateşledik el altından transfer goygoyuna. Ha yediler yine ayrı konuda anlamı yok yani o bedelin o şekilde ödenmesinin.

Hani iyi niyet olayıysa güzel, ama Olcay'a da iyi niyet dedik bi bokunu göremedik.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bu arada Mertcan'a sormuşlar transfer işini, evet olmuş öyle bir şey benim de sonradan haberim oldu demiş.

Bi boklar döndürüyorlar cidden, ya dün diğer topicte de yazdım ama bunlar borçlarını vs. ödesin, yasak gelmesin diye sanırım para ateşledik el altından transfer goygoyuna. Ha yediler yine ayrı konuda anlamı yok yani o bedelin o şekilde ödenmesinin.

Hani iyi niyet olayıysa güzel, ama Olcay'a da iyi niyet dedik bi bokunu göremedik.

ekici ayran olmasa bisi olurdu da bildigin tam yagli cikti adam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...