Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

Necip'in iki sarı kart nedeniyle aldığı 1 maç cezanın pfdk vs yoluyla iptal olma yolu, geçmişte örneği var mı? Merak ettiğim için soruyorum

Beşiktaş ts maçında rüştü atılmıştı ceza sahasi disinda elle oynamadan hakem el calip kirmizi vermisti. Ceza almadi ertesi hafta oynadı rüştü
Sosyal ağlarda paylaş

dün devre arası uyuya kalmışım, ikinci yarıda ruh hastası sıçmış yine talisca ve quaresma almış 3-1 rövanşında 1-0 öndeyken... şu maçta bile yeni transferleri göstermemek için yaptığı hareket...

ilk yarıda da şaklabanın yerine love olunca ve minimum derecede orta kesince kötü oynasak da en azından efektif bi oyun koyduk ortaya, izlediğim kısımda diyelim.

ben şahsen şu maçın ilk 30 dakikasında ligdeki 17-18 maçtan falan daha çok eğlendim. Love'un etkisi bayağı önemli, saçma sapan kanada inmek yerine sürekli geriye gelip bir de dikine oyun kurmaya çalıştı. Gerçi sırf bu yüzden cezalandırılabilir.

Necip'e çıkarılan kartta harbi rezalet, hiçbir mantıklı açıklaması bile olamaz bu sefer ama böyle, ama şöyle diye. Şunun aynısı sadece FIFA'da buglı faullerde oluyor o da sistem yanlış algılıyor yapacak bir şey yok diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ligde 2 senedir Fener-TS-Başak fikstürü birbirini takip ediyor. Bizi GS olarak batıran fikstürdür jsdfjsdf, Beşiktaş tabii büyük maçlarda daha iyi bir duruma geldi güven anlamında ama şampiyonluk konusunda geride kalmışken üstüne Bayern ile CL'de kapışırken dağılma ihtimali yüksek. Harbi felaket fikstür, aradaki fasulyeden Gençlerbirliği maçı bile Ümit Özat sağolsun tansiyonlu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...