totemic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Pepe Beşiktaş yolunda. Yönetim bugün 16'da lizbon'a gidiyormuş. Kaynak: aspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Hoaydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Portekiz milli takimi olcaz yine mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Oha fiko bizzat gidiyormuş.. alır gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 haber kolpa herhalde, adam dün akşam moskova'da maçtaydı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 abi adam gece dönmüştür hala moskovada mı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 said: Ahmet Bulut, Beşiktaş yönetimini arayarak 'Gelin, bizi alın' dedi. Yönetim 16.00'da Pepe için Lizbon'a gidecek. (A Spor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Boyko, Milosevic, Franco sağlık kontrolünden geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Stringray said: said: Ahmet Bulut, Beşiktaş yönetimini arayarak 'Gelin, bizi alın' dedi. Yönetim 16.00'da Pepe için Lizbon'a gidecek. (A Spor) konya yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Başkanım beni al Başka bi replik bulun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Ve takımda yılda 5m üzeri alan oyuncu oldu... İlk fırsatta bir grup olusup 'biz de onun kadar hatta daha fazla emek veriyoz mq biz de zam isteyelim para varmis demek.' demeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Pepe cok iyi transfer ya .. ama 5m maas verilmez simdi aksini soyleyen postumu bulmayin, galatasarayda verilir cunku tarik camdal denen soytarinin 1.4m aldigi yerde sneijder 10 da alsa bisey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 5m imza parası + yıllık 2,5m gibi bir ücrete evrilir, kılıfına uydurulur. gs'deki xelçuk olayına benzemez bu, kendisini pepe ile kıyaslamayın lel dünyanın en iyi 10 stoperinden birini getiriyorsun takıma. takımda kimsenin kendisini pepe ile kıyaslayacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 pattisliborek said: Ve takımda yılda 5m üzeri alan oyuncu oldu... İlk fırsatta bir grup olusup 'biz de onun kadar hatta daha fazla emek veriyoz mq biz de zam isteyelim para varmis demek.' demeli. Şunu diyen topcunun beyni yoktur takimdan gönder gitsin. Kendini 10 sene RM kariyeri olan adam ile ayni kefeye koyabilene helal olsun. Yilda 29582526484m ciro yapan sirkete gidip o zaman bana ayda 50k verin demek gibi bisey. Pepe 5m eder Necip 1m eder Tosic 1m eder. 5m eden adam geldi diye bana da 3m verin diyen adama kapi gösterilmeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Ben de böyle bir gaza geleceklerini sanmıyorum topçuların çoğunun ama Q7 gibi bir egonun ne yapacağı belli olmuyor pek. Ben de yıldızım lan tribine girerse bu adam girer. Ha bir de Talisca'dan korkarım, onda da çok götü kalkacak gibi bir imaj var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Yani daha önce de aynı örneği verdim de Gomez geldiğinde 3.3 milyon euro aldı. Takımda ondan sonraki en yüksek maaş 1.9 mu neydi sanırım tam hatırlamıyorum. Kimse çıkıp Gomez niye böyle diyemezdi. Ha dönüşü iyi olmasaydı, patlasaydı transfer diyebilirdi. Pepe gelip burada iş yaptığı sürece kimse maaşını bir dakika sorgulamaz ki normalde de bunu kullanmamak gerek. Pepe cidden yani Pepe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 bir de soyle olabilir mesela pepe cikip diyebilir ki tosic 1.2, pektemek 1.7 aliyorsa ben 6 istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Stringray said: 5m imza parası + yıllık 2,5m gibi bir ücrete evrilir, kılıfına uydurulur. gs'deki xelçuk olayına benzemez bu, kendisini pepe ile kıyaslamayın lel dünyanın en iyi 10 stoperinden birini getiriyorsun takıma. takımda kimsenin kendisini pepe ile kıyaslayacağını sanmıyorum. ilk kısıma katılıyorum. yıllık 3 + imza parasına bağlanır bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 2,5 pektemek 1 pepe ediyor bedava be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Dalacam said: Stringray said: 5m imza parası + yıllık 2,5m gibi bir ücrete evrilir, kılıfına uydurulur. gs'deki xelçuk olayına benzemez bu, kendisini pepe ile kıyaslamayın lel dünyanın en iyi 10 stoperinden birini getiriyorsun takıma. takımda kimsenin kendisini pepe ile kıyaslayacağını sanmıyorum. ilk kısıma katılıyorum. yıllık 3 + imza parasına bağlanır bencede. Dalacam ? Nickin ad + soyad mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 applev0dka said: Dalacam said: Stringray said: 5m imza parası + yıllık 2,5m gibi bir ücrete evrilir, kılıfına uydurulur. gs'deki xelçuk olayına benzemez bu, kendisini pepe ile kıyaslamayın lel dünyanın en iyi 10 stoperinden birini getiriyorsun takıma. takımda kimsenin kendisini pepe ile kıyaslayacağını sanmıyorum. ilk kısıma katılıyorum. yıllık 3 + imza parasına bağlanır bencede. Dalacam ? Nickin ad + soyad mi ? :) Enha Shaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Yani aslında takımda geçen sene forma giymeyen adamları bir şekilde kesebilsen Pepe'ye direkt boşluk açılıyor. Zerre + yazmadan bütçeye direkt onu koyabiliyorsun. Şöyle ki; https://pbs.twimg.com/media/DDHhHemXoAEGU9D.jpg Inler'i istemiyor ŞG belli, yollarsan üç beşe Aras, Ömer, Veli'yi bir şekilde gönderirsen. Rhodolfo zaten gitti. Totalde 7 milyon euro zaten geçen seneye göre açık hale gelir. Aboubakar'ı katmadım çünkü zaten yeni transferler en kötü ondan açılacak 3.5 milyonluk kısmı dolduracak. Ryan Babel işte gereksiz fazla alacak. 2.1m euro alacak yıllık garanti. hak edişle 2.4'ü bulacak. Saçma bi kontrat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Dalacam said: applev0dka said: Dalacam said: Stringray said: 5m imza parası + yıllık 2,5m gibi bir ücrete evrilir, kılıfına uydurulur. gs'deki xelçuk olayına benzemez bu, kendisini pepe ile kıyaslamayın lel dünyanın en iyi 10 stoperinden birini getiriyorsun takıma. takımda kimsenin kendisini pepe ile kıyaslayacağını sanmıyorum. ilk kısıma katılıyorum. yıllık 3 + imza parasına bağlanır bencede. Dalacam ? Nickin ad + soyad mi ? :) Enha Shaman ;) Ben seni bıraktığımda chain heal spamliyordun .d Olgac ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 applev0dka said: Dalacam said: applev0dka said: Dalacam said: Stringray said: 5m imza parası + yıllık 2,5m gibi bir ücrete evrilir, kılıfına uydurulur. gs'deki xelçuk olayına benzemez bu, kendisini pepe ile kıyaslamayın lel dünyanın en iyi 10 stoperinden birini getiriyorsun takıma. takımda kimsenin kendisini pepe ile kıyaslayacağını sanmıyorum. ilk kısıma katılıyorum. yıllık 3 + imza parasına bağlanır bencede. Dalacam ? Nickin ad + soyad mi ? :) Enha Shaman ;) Ben seni bıraktığımda chain heal spamliyordun .d Olgac ben aynen :D bıktım healdan ama. bi sezon ehna oynadım bıraktım bende sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 DarKRideR said: Inler'i istemiyor ŞG belli, yollarsan üç beşe Aras, Ömer, Veli'yi bir şekilde gönderirsen. Rhodolfo zaten gitti. Totalde 7 milyon euro zaten geçen seneye göre açık hale gelir. Aboubakar'ı katmadım çünkü zaten yeni transferler en kötü ondan açılacak 3.5 milyonluk kısmı dolduracak. Ryan Babel işte gereksiz fazla alacak. 2.1m euro alacak yıllık garanti. hak edişle 2.4'ü bulacak. Saçma bi kontrat. inler'e seviyorum ama sana katılıyorum, hakedişte 4. sıradaysan ilk 11 gediklisi olacaksın başka yolu yok. ömer'in sözleşmesi bitti zaten. veli ve aras'ı acil yollamamız gerekiyor asla kadroya giremeyecekler artık. miloseviç, pedro ve boyko da gönderilmeli. babel kontratını çok yanlış bulmuyorum ben, ara transferde aldın adamı 5m bonservis değeri var. imza parası vermedin, performans da verdi gayet. seneye kesebilecek bir adam da yok kendisini, başka sol kanat oyuncumuz da yok. ilk 11 çıkıp sezon boyu toplam 15-20 gol + asiste ulaşabileceğini düşünüyorum. o parayı hakeder yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar