oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 DarKRideR said: Sosa'yı mesela satarken o parayı vurmamızın olayı da düşük sayılabilecek maaşıydı. Atar yaptı, kenarda otursun dedik çünkü maaşı koymuyordu oynamasa bile. Kozun vardı. Milan tmmak diyip 7'yi bastı aldı sonunda. Vida'da benzer şey olursa gönderebilir misin bu kadar rahat atıyorum? BÜyük konuşmayalım karakterli adamsa gider tabii de çoğu adam maaşı bırakıp gitmiyor zaten burada yatmayı tercih ediyor oynamaya. aynen bu zaten dinamo kiev besiktasin sartlarini biz saglayamadik dediginde biraz tirsmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Kievde kaca oynuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Röpörtajında aynı şartları kievde zorladı ama kalmak istemedim demiş, ne kadar doğru tabi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 applev0dka said: o yüzden 2 porsiyondan açtım kapıyı zaten. gerçi kilo veriyor, yakında benden fit olacak ben götü yayıp cips bira ps yaptığım için valla son gördüğünüzden beri 2 kg verdim sadece ya, o plan tutmadı sdasdfds gerçi 3 kg alıp, -2 yaptım. 5 kg verdim ama olsun :( uçuş hattı yoruyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Adamla sözleşme imzalamışsın, yıllık x para vericem y sene boyunca demisşin, ondan sonra adam "karakterliyse" parayı bırakıp gider diyorsun. Adama sunduğun şartlardan ve altında imzan olan kabul ettiğin kontrattan caymanı kabul etmemesi "karaktersizlik" oluyor. Ondan sonra Türkiye'de çalışan sömürülüyor reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Darksun said: Röpörtajında aynı şartları kievde zorladı ama kalmak istemedim demiş, ne kadar doğru tabi bilemem. tdleri bjk'nin verdiklerine çıkamadık, burada kalması zor demişti 1-1.5 ay önce. ondan sonra zaten geldi artık tmm demeye başlamıştı millet sdfs bu arada bence de maaş ortalamasının artması doğal ama senin gelirlerin eğer "sabit" şekilde artmıyorsa bunu kontrollü arttırmak gerek. bjk'nin ki kontrollü değil. aynı zamanında gs'de olduğu gibi. aysal dönemi güzel maaşlar verildi ama gs'nin sabit gelirine güvenilerek değil, şl gelirine güvenilerek bu işe girildi. sonuç ne oldu? şl'ye gidemeyince kadroyu dağıtmak için 55 takla atman gerekti. benim derdim bu yoksa. bjk sabit gelirlerini çok kral seviyeye çıkarsın isterse adam başı 5 milyon euro versin banane. bjk halen sabit gelirlerinin çoğuyla borç ödeyen bir adım. bu borç ödenene kadar da belirli bir seviyede tırmanmak şart. ya da işte eskisi gibi adam bul ucuza, parlat sat yapacaksın. atletico borç bitene kadar acımadan çatır çatır sattı çıkardığını mesela, borç azalınca kadro kurmaya gittiler. simeone'nin getirdiği nokta belli takımı işte. bugün 350 milyon euro gelir açıkladı. süreç başlangıcında gelirleri fb ve gs'den daha düşüktü asdfsdas gelirlerini yükseltip sabitlenmeden seviye artıyor diye sende açılırsan o zaman o başlangıç noktasına düşmen bayağı hızlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Esh said: onlar besiktasta olasalardi biri bakambu digeri maldini olurdu eren derdiyoka garavel usta komadordan bile yükleme yapsa bi skm olmaz ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 said: Understand Everton have agreed £25m fee with Besiktas for Cenk Tosun. Striker expected to move when transfer window opens #efc https://twitter.com/ed_aarons/status/946157205438566400 Guardian yazıyor, Everton bitirmiş. 25 milyon pound, 28 milyon euro. Aman aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 arda'nın sponsorla barcelona'ya gittiğini düşünürsek en pahalı türkiyeli oyuncu transferi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 düşünmesen de en pahalısı zaten? arda'yı 10m'a felan satmadı mı gs? cenk satılırsa onun rekorunu kırabilecek tek kişi yusuf yazıcı olur gibi, xeşke cenk parasıyla onu alıp bir de genç forvet çözsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Biyik said: arda'nın sponsorla barcelona'ya gittiğini düşünürsek en pahalı türkiyeli oyuncu transferi değil mi? şu ne demek ? türk mü ? türk değil ama türkiye'de yetişmiş mi ? milleti ne olursa olsun 1 ay bile oynayıp sonra burdan satılan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 SDFASFASDFA ben orayı görmemişim futbol bölümünde biyik strikes olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 o EN ADAM demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 BI YIK LAN DI NIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 https://i.hizliresim.com/ByqaLG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen yine bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 baskın oran LOL en son üniversiteye almıyorlardı bunu peçete gibi kullanıp atıldı şu an neler yapıyor acaba artık türkiyeli demiyordur zaten onun modası geçti ya, tahminen dört yöne ılımlı muhaliftir biri kanat açsın da altına gireyim diye bekliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 kimin dediği önemli değil, meselenin özü önemli. ayrıca baskın oran çok değerlidir, orası ayrı. konuya dönecek olursak, örneğin deniz naki 50 milyon euro'ya transfer olsa avrupa'ya, ben ona en pahalı türk transferi demem, hem adama saygısızlık, çünkü "türk"lük meselesi yüzünden çok çekti türkiye'de. ona da en pahalı türkiyeli futbolcu transferi derim. o uygun olur. benim duruşum budur. türkiyeli demek yasaksa, söyleyin de bilelim :) https://i.hizliresim.com/zJ6j1Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 yasak değil de çok eski muhabbet ya meh yani eskisi kadar aggro çekmez baskın oran da utancından senin kadar savunmuyordur artık kendini boşver be bıyık sen de onu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 aggro çekmediği için mi çullandınız birden üstüme cımbızla lafı çekip :) bence biraz ne yaptığınızı sorgulayın karşı tarafa sataşmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 sen ne yaptığını sorguluyor musun önemli olan o. sorgulayan birisi senin gibi davranmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 neden? tepki çekmemek için inanmadığım gibi mi yazayım? otosansür mü uygulayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 DarKRideR said: said: Understand Everton have agreed £25m fee with Besiktas for Cenk Tosun. Striker expected to move when transfer window opens #efc https://twitter.com/ed_aarons/status/946157205438566400 Guardian yazıyor, Everton bitirmiş. 25 milyon pound, 28 milyon euro. Aman aman aman abi bu parayla fiko kimleri getirir cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 doğru düzgün bir ofansif orta saha getirsin, kalanıyla da kaliteli genç gurbetçi oyuncular alsa kafi. fellaini felan alınırsa orta kafa gole devam demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar