Raylen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 gs ile derbi üstüne aralık ayazında kayseri deplasmanı, o kısım çok net puan kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Sotto said: Full cekmesi gerek derken? Full cekecek olsan lig sonuncusuna yenilmezsin. Kolay degil hic bir mac. o lig sonuncusunun iyiliğinden değil ama, bizim kötülüğümüzden. o yüzden bu kadar öfkeliyiz hocaya ve oyunculara karşı. yani leipzig maçının ilk yarısını oynasan yeter full çekmene ama işte gidip bok gibi top oynuyorsun kafan bambaşka yerlerde rakibi hafife alıyorsun falan. yoksa CL'deki oyunumuz 3 gömlek fazla gelir o fikstüre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Raylen said: gs ile derbi üstüne aralık ayazında kayseri deplasmanı, o kısım çok net puan kaybı asıl orda bir sivas deplasmanı varki, şişmiş umut bulut kulakları görür gibiyim sdasfsafa en son sivas deplasmanında istanbulda tipi vardı, bizimkiler mahsur kalıp eve dönememişti, biz de buz tutan sahada 1-0 yenilmiştik uzaktan golle, valla kötü anılar canlandırdı fikstür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Lig dinamikleri farkli siz de biliyorsunuz. Burada boyle sakir sakir top oynayarak kazanilmiyor maclar genelde erken koparamazsan ozellikle. Ondan zor yani. Yoksa kalite olarak tabii ki. Diyorum zaten Besiktas uyuyor su an. Uyanana kadar biz de patlayana kadar puan kaybetmesini isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 kolay demedim ki full çekmeleri gerek dedim zaten gs hariç doğru düzgün takım yok o fikstürde bir zahmet alsınlar o maçları zahmet olmazsa ayrıca caner'in önünde oynayan hiçbir kanat oyuncusundan asla hayır gelmez adamın ne oynadığı kesinlikle belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bence biraz bizi çözdüler ligde, CL'de önlem almıyorlar ama ligde tekme tokat, hakem destekli zaman geçirme falan bir şekilde oyunu bozarak bizi de bozmaya çalışıyorlar. ama avrupa'ya çıkınca 3-4 senedir ne zaman iyi top oynayan takım geldiyse biz de iyi işler yaptık karşılarında. mesela göztepe-alanya maçları falan korkutmuyor beni adamlar oynamaya çalışıyor, gününde bir Beşiktaş ezer geçer öyle takımları. ama böyle hikmet karaman style yüzünü dönene faul yap tarzı takımları açamıyoruz artık eskisi gibi. sıkıntının kaynağı burada, tabi CL'yi çok önemseyip ligi sallayan futbolcuların da etkisi büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Bugun Basaksehir sakir sakir top oynadi yalniz, sezarin hakki sezara.. Besiktas baski yapti arada adamlar filan cok iyi cikti, Emre filan klasti yani tik tik. Dandirik bi Anadolu takimi yapamaz bunlari.. Ataklari da cok iyiydi, Adebayor'un kafasinin olustugu atak filan.. Yani tekme tokat oynamadi adamlar, hakettiler oyunlariyla maci. Ben ilk defa izledim Basaksehir'i sevmiyorum tabii ki klup olarak. Ama hakkini teslim edelim. Beraberlik sanstir bugun Besiktas icin. Kaleyi bulan ilk top heralde goldu 90+2'de gelen. Hatta soyle diyim Vodafone stadinda benim izledigim maclar icerisinde en iyi 90 dakika deplasman performansidir bugun Basaksehir'in yaptigi. Mesela gecen sene BJK-GS macinda ilk yari yine GS cok iyiydi, Benfica cok iyiydi ama yine tek yari, Leipzig cok iyiydi yine tek yari. Adamlar 90 dakika iyiydi. Tempoyu elbette yavaslatmak isteyecek yani Inonude oynuyor. Uyutarak oynatmaya calismasi futbol kurallari icerisinde gayet mantikli. Aynisini yeri gelir Besiktas kendinden guclu takima karsi yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Llama said: acilen ücüncü olup uefaya gitmemiz lazım ikinci turda elenip elde hiç bir şey kalmıcak bu gidişle Komik değil abi şu espri sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 2. yarıda oynadıkları harbi üst düzey seviyeydi. Sevilla'ya oynadıklarına çok benziyordu zaten iyi hazırlanmışlar belli. Hazırlanan takımın hali başka oluyor işte. Galibiyeti de hak ediyorlardı. Twitter'da falan ağlıyorlar maç sabaha kadar oynansa hakkı beraberlikti diye de değil. Oyun bozan, sürekli kontrolü elinde tutan hep Başakşehir'di. Net şekilde onlar hak ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 yaptıkları tempoyu yavaşlatmak değil yalnız bariz çirkeflik ikinci yarı iki korneri tam 4 dakikada kullandılar abartısız söylüyorum bak, ilk kornerden gelen top tek kafa tekrar kornere çıkmıştı diğer tarafta kalecinin yediği zamanı, oyuncuların boş boş yatıp hakemin kestiği atakları saymıyorum bile tempoyu yavaşlatmak bjk'nin monaco maçındaki oyunudur bunlar resmen vakit çalıyor daha 12. dakikada zaman çalan takım mı olur allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Hele Başak 75-85 arası öyle top yaptı ki BJK bayıldı koşmaktan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 tempo yavaşlatma emre-mahmut-attamah üçgeninde yapılır. hiç bir şey olmayan pozisyonda 30 saniye taç çizginisinde kıvanırp, hakeme oyunu durdurtup yanına gelince de hemen sağlıkçılar gelmeden ayaklanmanın adı başka bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Oyuncularinin yattigi dedigin bir pozisyon hatirliyorum kenarda tacta ona itiraz oldu zaten. Ayni sekilde Adriano'ya da kramp girdi yani gayet olabilir bunlar. Topun oyunda kalma suresi muhtemelen dunku derbiden fazladir gerci, genelde TR'deki sikinti zirt pirt faul olmasi oluyor. Ben akici mac izledim acikcasi, dedigim gibi izledigim maci da begendim. Korneri 2dk gec atmasi cok abartilacak birsey olmamali, obur tarafa gitmesini de ayarlamiyor ya sans oldu orada Emre de agirdan aldi dogru. Hakem gider ekler bunlari ki 5dk verdi iyi sure. Zaten gol oldu bir tane daha geliyordu. TR standartlarina gore cok iyi top oynadi adamlar dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 düzgün çalışsaydı takım, atsaydı bi tane o zaman kontrolü alsaydı. maç boyu resmen kaleyi bulan tek şutun 90+2 de gol oluyorsa adamların yaptıkları analarının ak sütü kadar helaldir. 10 numara analiz edip gelip koyup gittiler bu kadar basit. yok yattı, yok kalmadı boş yere ağlamaktan başka bir şey değil. adamın amacı zaten öncelikli puan farkını korumak ikincisi 3 puan almak. bunu da böyle yapması gerekiyorsa yapıyor. şu kafadan kurtulun artık. yok açık oynayan rakip gelirse koyarız kimse bizi yenemez ŞG HOCAM ÇOK İYİ O KONUDA falan. sürekli pohpohlanmayı bekleyen ergen liseli kız gibi bjk taraftarı başka bir şey değil. o kafadan çıkın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paticik'te gold verebiliyoz mu? Reddit'te olduğu gibi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 keşke tamer tuna kalsaydı da şenol güneş milli takıma gitseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Stringray said: uefa ne ya şl'de grup birinciliği + çeyrek final maçına çıkmak olmalı hedef ligde de şu fikstürü full çekmesi gerek ama diğer yandan takımın Alanya (D) 10. Göztepe (D) 2. Akhisar 3. Malatya (D) 11. Galatasaray LİDER Kayseri (D) 4. Osmanlı SONUNCU Sivas (D) 9. Çok da kolay gibi değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 içimden bi ses futbolcular şenol'u harcıyor diyor ama. şampiyonlar ligi'nde zaten kendilerine oynadıkları için orada ihanet olmaz da... bunu dememin sebebi, egolu oyuncuların şenol güneş'in inatçı yapısını beğenmemesi. yabancı td isteniyor sanki. şöyle portekizli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 DarKRideR said: sürekli pohpohlanmayı bekleyen ergen liseli kız gibi bjk taraftarı başka bir şey değil. o kafadan çıkın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Alanya, Göztepe ve Sivas maçlarında puan kaybı öngörüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Biyik said: keşke tamer tuna kalsaydı da şenol güneş milli takıma gitseydi. şenolun aklı milli takımda kalmış belli bu aşırı sezon sonu teşekkür edilmeli hocaya bir daha bu şekilde umarım fiko israr etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bu takım dramatik şekilde Lyon'a penaltılarla kaybettiğinde 5. saniyesinde taraftar deli gibi alkışladı takımı. Sonuna kadar mücadele ettiler çünkü. Talisca sahada geziniyor haftalardır. Soluna çekecek, önü açık olacak, ooooooooooooooo. Oğuzhan 70'de giriyor 10 metre depar atmaktan aciz. Cenk'in ligde ne yaptığı belli değil 1 golü varmış penaltısız la. Bir de efsane performans deniyor. Takım silkelenmezse acilen ikincilik bile zor. Bu sene topladığımız klup puanlarını çeyizimize kaldırırız. Son olarak şu Caner'in bir daha sahada el kol hareketi yaptığını görürsem sahaya atlayacağım akü. Ruh hastası. Ne defansta ne hucumda bi bok yaptığı yok gelmiş hareket çekiyor. İnşallah 5 maç ceza verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 onun bugı var ya, şenolda da gördük. görüntülerden ceza olmuyormuş raporda olması gerekiyormuş. e kırmızı vermediği adam için raporda bana oç dedi yazacak hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 sari karttan bir mac kaciracak. haftalardir kotu oynuyor. milli maclarda da felaketti ama oranin obur sorunlarindan yeterince goze batmadi. gokhan gonul ne durumda bilmiyorum ama caner hakettigi cezayi alirsa besiktas karli cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 wrong topic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar