aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Antalya maçının biletleri satışta olduğu için ceza sonraki maçta çekilir diye biliyorum. Maça gitmemiş olan kombineli konyalılar da baya isyan ediyo şu an. Rezalet hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Holy said: Hadi Fiko ayağa kaldırsın tüm dünyayı ceza verildi diye de bi 6 ay hak mahrumiyeti yesin üzerine. şuna 45 gün ceza mı verdiler görmemiştim yuhh saçmalık resmen fikoyu susturmuşlar : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ahahah tatil edilmesi gereken bıçakların atıldığı maçta 1 maç ceza, hem de lig maçında geçerli? kupa finalinde aynı şeyler yaşandı onun cezası neden yoktu konya'ya? bu sene full böyle geçecek bu arada geçen seneden sinyalleri vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 applev0dka said: Holy said: Hadi Fiko Fikret Orman ayağa kaldırsın tüm dünyayı ceza verildi diye de bi 6 ay hak mahrumiyeti yesin üzerine.Yoo Fiko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 şaka maka bizim taraftar bi gireydi klübü kapatacaklardı yeminlen 1453 kartallarından daha organize iş vardı sahada da ayak uydurmadık ha.. neyse 1 maç verilmesi normal o meşaleleri yakmıcaktık zeminede atmıcaktık. fikoya 45 çok olmuş yazık etmişler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Darksun said: milliyette vs en az konyaya 2 bjk ye 1 maç ceza diye zemin hazırlıyorlar. Saçma sapan maç yüzünden açılış maçının içine edecek bunlar... Demirörenin gazetesinden beklenti yaratmasından belliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 tahkimden indirim gelir ya muhtemelen. bizimki sadece para cezası olur, konyanın da 2 maça falan iner bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 maç pazar inme olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 girmeden 1 maç, girsek ilk devre olduğu gibi seyircisiz oynardık artık.. meşale falan saha kapatma cezası almıyor bu arada, anca para. cezanın sebebi "sadece konya'ya verirsek çok ses yaparlar, 1 maç da Beşiktaş'a verelim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 lanet olsun ya tamda açılış maçılış diye pazara hazırlanıyorduk :( ilk maçtan fire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ulan böyle durumlarda keşke girip dövselerdi diyorum fenere veremezlerdi bu cezayı ciddiyim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 pasolig uygulanmayan maçtaki olmayan olaydan pasoligli maça giremiyorum. pasolig kişileri cezalandıracaktı bir de kulupleri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 siz hala tek maç için 30 verin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ulan pepe yaktın takımı. orda penaltı yaptırmasaydı hiç böyle şeyler olmayacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Şerefsiz TFF ye batırdığı için ceza veren yok tabi. Pasoligsiz olacak diye dallama bir karar alırlar , yetersiz güvenlik ve arama ile iyice içine ederler. Sonrada etrafa hoş gözükmek için ona 5 buna 1 ceza verdik bakın cezayıda pasoligliler çeksin, ulan sana kim ceza versin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ilk genel kurulda şu adamın ihracı oylansa ya... bu kadar beceriksiz, bu kadar kötü niyetli bir insan olmaz ya. sağa sola yalancam diye yapmadığı saçmalık kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 şu aptal kupa maçlarına artık direk u21 çıksın artık ya bu yüzden ceza almaya, futbolcularımızı bıçaklama tehlikesine felan gerek yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 başka bir yaptırımı yoksa direk maça çıkmayalım bana kalırsa dsafsa gerçi bu sene TR kupası değişti zevkli olcak ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Stringray said: şu aptal kupa maçlarına artık direk u21 çıksın artık ya bu yüzden ceza almaya, futbolcularımızı bıçaklama tehlikesine felan gerek yok hiç. u21 takımı insan değil mi, bıçaklansı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 meşaleden 1 maç ceza almamış mıydı gs? yanlış mı hatırlıyorum acaba? eğer doğru hatırlıyorsam konyanın da beşiktaşın da cezası az. ama elin i kolunu sallayarak tüm insanları içeri sokan organizasyonun sahibinin bu cezaları veriyor olması ayrı saçmalık tabi ona katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Ee fiko hadi ayaga kaldir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 pfdk itirazı ve sonucu beklenir şu an bir şey yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 applev0dka said: ilk genel kurulda şu adamın ihracı oylansa ya... bu kadar beceriksiz, bu kadar kötü niyetli bir insan olmaz ya. sağa sola yalancam diye yapmadığı saçmalık kalmadı Ondan da korkuyorum ben, bu herif boşta kalsa babası bunu yine bjk ye musallat eder. Seçim meçimde yaklaşıyor, önce seçim olsun süre uzasında sonra bu herifi şutlasınlar aptal suratını senelerce görmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Esh said: Ee fiko hadi ayaga kaldir? https://i.ytimg.com/vi/r0XQzqe5DK0/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DG3_LEMWsAAdg8J.jpg Hadi hayırlı olsun. 10 numara transfer. İhtiyaç/fayda bakımından Guiliano ile birlikte yılın en iyi transferi/leri oldu bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar