Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 10 açılır gibi yapan pencere.


Komodo

Öne çıkan mesajlar

Promenader said:

işletim sistemini kullanmayı 'bilmek' gerekiyorsa o sistem ya niştir yada kötüdür.


Senin bilmedigin, asina olmadigin butun isletim sistemlerini siliyoruz su anda kotu olduklari icin. Yakinda paticik dahil olmak uzere internetin %80'i ulasilamaz olacak. Vindoz falan takilirsiniz artik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

os dediğin şeyi kullanmak için mesai harcamamız gerekiyorsa hiç uğraşmasınlar sürücüleride biz yazalım zaten. insanlara kolaylık olsun diye 'başlat' yazmaktan güncelleme kapatmak için 40 takla atmaya geldiysek sıkıntı var. verdiğin linktede windoz10'la acı çekmeye değecek bir kazançta yok zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

Masticore said:

8.1 gercekten guzeldi , bildigin hizlanmisti pc 7'den 8.1'e gectifimde ama win10'u bi toparlayamadilar. Klasik microsoft iste 1,2 guzel bir sey yapinca 3.'de mutlaka batiriyor


10'a bok atma olm, gayet basarılı 10. sen bilememissin kullanmayi.


Valla kurulum yaptiktan sonra sordugu servislerin hepsini kapattim ama Bir gunu bir gununu turmuyor daha dogrusu 1 update'i' 1 update'ini... win acilma hizlarini kayit tutuyorum ortalama 18 saniyede aciliyordu mesela bir kac ay once update geldi bazen 1.30 dk'da acilmaya basladi pc .Aradim durdum cozum ama yok bulamadim sonra bir gun,bir update daha geldi duzeldi. Kullandigim resim,video hatta pdf reader'imi bile bir update'le degistiriyor kafasina gore. Pati'de sormustum cozumunu , anlatmislardi ama settings'ten duzgun bir sekilde kapatma diye bir sey yok,hep arka kapidan ugrastiricak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Linux oyun konusunda epey iyi bu aralar ama,Steam'in en cok satan 1000 oyunun yarisi Linux'de calisiyor, bir yil kadar once %10 filandi bu. Hizla da geliyor yani, macOS'u gecti oyun uyumlulugu. Yeni cikan Vulkan ile de cogu oyun Linux uyumlu olacak zaten. Windows S gibi seyler yuzunden Valve filan epey baskilamaya basladi Linux uyumunu.

Windows kadar degil tabii, ama gelecekte olabilir. Linux'de oyun yok olayi gecmiste kaldi ama.

Macbook'dan Opensuse Leap ile bildiriyorum =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...