masa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 kisa iki soruyu cevaplamanizi isteyecegim. 1- sag elini mi kullaniyorsun, sol elini mi kullaniyorsun? ( baskin el) 2- biraz uzakta bir hedef belirleyin, bas parmaginiz ile sanki nisan alir gibi hedefin uzerine gelin. Sonra sirayla once sol gozunuzu kapatin. Parmaginiz hedeften biraz uzaklasicak. Ardindan ayni islemi sag gozunuzu kapatarak yapin. Gene parmagin hedeften uzaklasmasi lazim. Ama birinde daha fazla uzaklasicak, blr tanesinde ise daha az uzaklasicak. Hangisinde daha az uzaklasti? ( baskin goz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 hangi elle 31 cektigimizi de soylememiz lazim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sağ sağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sol sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sag sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 hangi elimi kaldirdigima gore degisiyor goz olayi ya sag elimle sag goz sol elimle sol goz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 masa said: kisa iki soruyu cevaplamanizi isteyecegim. 1- sag elini mi kullaniyorsun, sol elini mi kullaniyorsun? ( baskin el) 2- biraz uzakta bir hedef belirleyin, bas parmaginiz ile sanki nisan alir gibi hedefin uzerine gelin. Sonra sirayla once sol gozunuzu kapatin. Parmaginiz hedeften biraz uzaklasicak. Ardindan ayni islemi sag gozunuzu kapatarak yapin. Gene parmagin hedeften uzaklasmasi lazim. Ama birinde daha fazla uzaklasicak, blr tanesinde ise daha az uzaklasicak. Hangisinde daha az uzaklasti? ( baskin goz) Baskin elle mi nisan aliyoruz? Bende hangi elimi kullanirsam direkt o tarafaki goz tam ustune denk geliyor. Ele gore degisiyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 cok sagol. aynen oyle. ilk olarak mouse elimde diye solla nisan aldim. sol goz. ama sagla nisan alirsam sag yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sağ sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sol sol sol gözde degişim dahi olmuyo. sag göz direk kör demek hiç oralı bile degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 baskın gözü tespit etmek için bir de şöyle bir şey var galiba bu daha doğru https://goo.gl/images/CwzZWF ben küçükken solaktım zorla sağa alıştırdılar şimdi nişan alırken sol gözümle alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Baskin oran bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Sol Sol Topla bakalım verileri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bir de babacum'un dediği gibi yapın, onda daha net belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 memeye yakın olan baskın göz oluyo yani açıdan açıya değişir baskın göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ben de anlamadım, elime göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sağ sağ sol göz yok gibi bi şey zaten. neyse ki sağın %50'si falan var da önümü görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sağ sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Ele gore degisiyor ise tam ortalayamiyorsunuz demek. Tam ortaladiginizda parmak 2 tane gibi gorunmeli. Hic yapamiyorsan kalem koy sabit onunla tam iki gozun ortasina hizala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 hicbir sey anlamadım aciklamadan. bir noktaya basparmagimla nisan alip sırayla bir sol bir sag gozle bakıyorum tabi ki bir saga bir sola kayiyor parmak, yakınlasma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 BabacumMostors said: baskın gözü tespit etmek için bir de şöyle bir şey var galiba bu daha doğru https://goo.gl/images/CwzZWF ben küçükken solaktım zorla sağa alıştırdılar şimdi nişan alırken sol gözümle alıyorum bu daha guzelmis, beni de zorla saglak yaptilar, cevap sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Ya hangi gozu istersem onu getirebiliyorum ben odaga, sag veya sol hangisiyle odaklandigima gore degisiyor hareket etme seyi. Ikisi de esit mi baskin oluyor oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bu arada topçiğin ne amacı var la. noluyo yani sağ sağ veya sol sağ veya sağ sol falan olunca :D neutrino said: Ya hangi gozu istersem onu getirebiliyorum ben odaga, sag veya sol hangisiyle odaklandigima gore degisiyor hareket etme seyi. Ikisi de esit mi baskin oluyor oyle? yanlış anlamadıysam seni, nişan alırken çift göz açık olacak. bi de bu yöntemi kullan direk başparmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Oyle yaptim abi, iki goz de acik haldeyken elimle olusturdugum deligi sag goze yakin tutarsam solu kapatinca sag ile goruyorum veya tam tersi, yani kendim seciyorum deligin hangi goze denk gelecegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 sağ sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar