reampage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Ben kadikoydeyim turknet kendi altyapisina gectigi icin 1000gb hediye verdiler 6 ay. ama daha baslatmadim gidince baslaticam cok iyi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) benim babamlar uskudarda normal vdsl kullaniyordu 16mbit'ten 100mbit'e gectiler 2 gun kesinti sonrasi, bedava da upgrade. uskudarda kendi altyapisi degil. Aralık 6, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 ben asil 1000gb bittikten sonra upload 50mbit olmus ona sevindim. Sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Evet, fiber paketlerinde upload'ları 50, 100 ve 150 mbps yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 12 saat önce, Goering dedi ki: hangi sitedesin ki? koc univ'senin ordaki sinpas miydi? Site değil, Hisarüstündeyim. 11 saat önce, orc_lord dedi ki: Kullandığın kendi altyapısı değil dimi? Superonline veya Türk Telekom'unki üzerinden veriyordur diye tahmin ediyorum. TurkNet'in fiber paketleri fiyat ve hız açısından şuan aşırı cazip görünüyor. Kendi alt yapısı. Apartman girişine fiber kutu koydular. o kutudan eve fiber çektiler. modemin önüne bir dönüştürücü koyup ethernetle modeme verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 donusturucu dedigin gpon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 bi ara bu türk.net'te kullandığınız isp'yi bırakın ceza ücretini biz ödeyelim diye bi muhabbet yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Vardı. 300 liraya kadar mı ne ödüyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 (düzenlendi) bu aralar turknet (tt altyapsındakiler), millenicom, netspeed, vsvs tt dışındaki hepsi akşam saat 6dan sonra 3-5mb'a düşüyor, vdsl adsl değil fiberler bile asd. tt bunların bandı sıkıştırıyor herhalde primetimeda çok berbat, 1 yıldır ne güzel gidiyorduk ya 75mbit son 3 gündür akşamları aşağıdaki gibi. millet ağlıyor nette, 10/12de çalışma var demişler bakalım bekliyorum düzeltmezse taşıyacam ama tt dışındaki hepsinde böyle diyolar bilemedim normalde, Aralık 7, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 (düzenlendi) her hafta yeni bir isp bakim ve tamir fln yapiyor, sanirim altyapi yenilemesine denk geldin. bu hafta - gecen hafta vodafone net kesikti; gecen hafta turknet uskudar kesikti; gecen 2 hafta uydunet kotuydu vs. genelde gece 02-03'de yapiyorlar 5 gibi duzeltiyorlar sabah. Aralık 7, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 1 saat önce, Xenocide dedi ki: bi ara bu türk.net'te kullandığınız isp'yi bırakın ceza ücretini biz ödeyelim diye bi muhabbet yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum? 480 TL karşılıyorlar. TTnet bana 1 bucuk aylık kullanım için 950 TL çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 twitter'da turknet destek hesabını takip ediyorum da mentionları okumak falan çok eğlenceli. millet bana kayıt açtırmayın ne olur beni arayın diye yalvarıyor neredeyse sdgsg. karşıda bir insan sesi duymayınca işi çözülmeyecek gibi hissediyor insan. çağrı merkezi büyük nimet gibi geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 ya diğerlerin müşteri hizmetleri de bir şey anlamıyorki sürekli macrolanmış cümlecikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 abi ben de telefonda konuşmayı hiç sevmiyorum ya. böyle ticket açayım baksın hemen yazsın daha iyi. tüm işi gücü bırakıp biriyle telefonda iletişim kurmaya çalışmak nedir ya. keşke chat hattı falan olsa. yok ses tonu, yok bekleme, yok bilmemne ne gerek var. derdimi yazayım çöz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 hemen cevap gelse eyvallah da bir şey yazıyorsun 8 saat sonra işlem yapılıyor. o sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Yazılı iletişim ile destek sunan şirketlerin bazılarılarında önce chatbot'a bağlıyorlar, agent'a ulaşana kadar gıcık edebiliyor. Diğer yandan call center'a ulaşıp agent'a bağlasalar bile derdini anlamayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar