Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk.net kullananlar topici


paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Selam. Şimdi birçoğumuzun taahhütü bitmeye yaklaştı herkes isp arıyor deli gibi. Çok karışık turk.net yorumları, patide kullananlar tecrübelerini paylaşsa da ona göre karar versek güzel olmaz mı?

Benim 1.5 ay sonra bitiyor ve şu fiyatlarla diğer ispler bile leş bir durumda. turknet 150gb akn ve 75mbps öneriyor bana 60tlye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başka başlıkta yazmıştım buraya da yazayım. 6 7 ay önce taahhütsüz ve kotası bol diye geçtim. Daha ilk ayında bi cuma akşama doğru gitti ve ptesi gün içinde geldi internet. Telefonla fln da ulaşamadım. Büyük iht mesai dışında arıza gidermediklerini düşünüyorum. 2.ayında kapattım geri. Artık denk mi geldi hep mi böyleler bilemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tek sıkıntısı arızalarda biraz yavaş kalıyorlar. Çünkü teknik ekipleri yok ve telekoma taşöre ediyorlar işi. Telekom da ağırdan alıyor bunların arızalarını.
Benim evime sorunsuz bağlanan internet iş yerimde yoktu. 10 GÜN uğraştım arızayı da anlatamadım telekoma arızayı bildirmediler bile. Sonra kişisel ilişkilerimi kullanarak telekomdaki arkadaşlara sorunu çözdürdüm.
Acaba kaç gün sürecekti arıza derseniz en az 3-4 hafta sürerdi.

Arıza neydi dersen de 5 dakikalık işti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ağustosta uydunet'imin taahütü bitiyormuş ve mevcut akn'li tarifeme devam edemiyormuşum.

Mevcutta 25 mbps 150 GB AKN kullanıyorum.

Mevcut tarifeme çok yakın bi tarifleri var aynı paraya ama kotalı.

Olur da 150 GB'yi bi şekilde geçersem götümüze gireceği çok belli. Her geçen gün internette tükettiğimiz data artmakta, 2 yilin sonunda 150 GB olan ihtiyacımız (şu an 150 gb ucu ucuna yetiyor) 300 GB olur herhalde.

Oldu da 100 GB + kullanımda + 50 TL faturaya yansiyacak.

Bu yüzden Bye bye uydunet diyerek buna geçmek en mantıklısı sanki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eve yeni taşındım, turk.net i deneyeyim dedim, beğenmezsem bırakırım dedim. Evrakları gönderdim, 2-3 gün sonra aktifleştirildi dedi. İnterneti kullanmaya başladım. 2 ay oldu henüz bir sorun yaşamadım. Download fln yapmıyorum zaten efendi efendi internet kullanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu firma hakkında çok büyük viral dönüyor dh, ekşi gibi yerlerde. inanmayın. müşteri hizmetleri çok kötü toplama kampı gibi. zamanında tt'nin müşteri hizmetleri beni çok uğraştırmıştı ama bu daha beter.

2 hafta önce internet taşıması için başvuru yaptım, maksimum 5 gün sürer dediler hala taşınmadı. başvurunun 1 hafta sonrasında arandım, evrak eksik dediler. sonra konuşan adam "ha pardon bu hata giderilmiş bir şey yapmanıza gerek yok diğer firmayla taşıma için iletişime geçeceğiz" dedi. tamam dedim, bekledim. yine bir şey olmadı aradım, evrak eksik yeniden gönderin dediler. gönderdim yine bir haber yok.

kimsenin kimseden haberi yok müşteri hizmetlerinde. internet hizmeti nasıl bilmiyorum ama bu konuda çok kötüler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

galiba buna geçicem ya. Taahüt olmaması çok büyük artık. Uydunet'in son 1 ayında bağlatıp olası bir sorunden etkilenememeyi planlıyorum.

Buna geçenler modemi ne yapıyor? Turk.net'in verdiği modem patatestir büyük ihtimal. Ne öneriyorsunuz?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-n16-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

Ben bunu almıştım gayet stabil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türknet kullanıyorum 2 ay bitti. Daha 1 kez bile internet kopmadı hız düşümü yaşamadım. 75 dediler 65 altını hiç görmedim testlerde. aylık ortalama 500gb dl yaptım 2 ay boyunca. Streamlerde falan otomatik hep 1080p hiç takılma falan yaşamadım. Benden sonra 3 arkadaşım daha geçti onlarda sorun yaşamadı. Türk net eğer arıza falan olmadığı takdirde harika ama müşteri hizmetlerinin bokluğunu ben de her yerde okudum. benim alternatifim yoktu ttnet baydı yıllardır, o yüzden türknete geçtim.

modem olarak asus n16u aldım ben sıkıntı çıkarmadı yine asus marka wifi extender ile kullanıyorum memnunum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim iki ayrı aboneliğim var birisi VDSL diğeri ADSL. VDSL desteği varsa fiyat/performansı çok iyi ona lafım yok. Ama ADSL'de sorunlar başladı mı bitmek bilmiyor. Şu an öyle bir noktaya geldik ki, hız problemi var, çözemiyorlar ve arıza kaydı açınca birkaç gün sonra çözümlendi olarak kapatıp bana bilgi bile vermeye tenezzül etmiyorlar. Tekrar arıza kaydı açıyorum aynı şey. Resmen görmezden geliyor adamlar. Umurlarında değil.

Sorunsuz bir bağlantınız varsa piyasadaki en iyi ISP şu an ona lafım yok. Ama sorun yaşamaya başlarsanız GG. Daha önce de başka bir başlıkta belirtmiştim, kutudan evinize kadar olan bağlantı tamamen sizin sorumluluğunuzda. Sizin altyapınızdan kaynaklı bir sorun olursa direkt "elektrikçi çağırın" diyorlar. Elektrikçi de hiçbir şeyden anlamıyor tabii telekomcu olmadığı için. Bir de şöyle bir şey yaşadım, şu an VDSL olan aboneliğim eskiden ADSL idi. O zaman da çok problem yaşadım benim altyapı problemliymiş. Bunun dışında altyapım VDSL desteklediği halde ben sorunca "yok sizin orada VDSL" diyorlardı. VDSL yoksa ben gidiyorum diye şikayet açınca VDSL bağladı adamlar :D

Benim tavsiyem VDSL imkanı varsa direkt deneyin. Hatta ADSL'i de deneyebilirsiniz yalnız artık ödeme sistemini değiştirmişler. Eskiden fatura kesildikten sonra ödeme yapıyordunuz, artık ön ödemeli çalışıyorlarmış. Haziran ayının parasını haziran faturası kesilmeden alıyorlar işin özeti. Altyapısına güvenen buyursun gelsin ama teknik servis hizmeti beklemeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Topici başlatan olarak yolo yapıp türksattan türknet geçtim, çok memnunum.

Arayıp kayıt yaptım, belgeleri gönderdim. Ertesi gün telekomdan biri gelip hattı kontrol etti, problem yok dedi. 2 gün sonra belgeler ulaştı ve interneti açtılar. 75mbiti görebiliyorum hiçbir problem yok.

Eğer bulunduğunuz eve telekomdan yüksek hızda daha önceden internet aldıysanız ve hattınız iyiyse, hiçbir problem olmaz büyük ihtimalle.

Teknik servislerine telekom baktığı için onlar da işgüzarlık yaptığından dolayı yorumlarda sıkıntılı şeyler var, ama 1 haftadır ben acayip memnumum.

ShadowFax said:

galiba buna geçicem ya. Taahüt olmaması çok büyük artık. Uydunet'in son 1 ayında bağlatıp olası bir sorunden etkilenememeyi planlıyorum.

Buna geçenler modemi ne yapıyor? Turk.net'in verdiği modem patatestir büyük ihtimal. Ne öneriyorsunuz?


3-4 modemden birini veriyorlar, ben TP-Link W9970'i aldım vatandan 190 TL'ye, kendileri 210'a veriyor gerçi vatan da 230 yapmış şimdi. Güzel modem gayet.
http://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-td-w9970-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
Az önce başvurumu yaptım.

Ne bu taahüt saçmalığı arkadaş, 2yıldan kısa taahüt yok İSTEMİYORUM taahüt kaç para diyorum öyle bir kampanyamız yok diyor vodafon mesela. Tamam kampanya olmasın normal tarife öner kampanyasız diyorum anlamıyor call center.

TTnet ile konuşuyorum 2 yıl taahüt il2 64 tl/ay taahüt imzalamazsanız 123 tl/ay diyor BU NE LAN? Cayma bedelini aylara yayıp peşin alıyorlarmış.

Süper online sadece öğrenci gençtrkyrkkürek isem 1 yıl yapıyor ama o da haşırt illaki iki yıla zorluyor.

Ulan hediye diye verdiğiniz tivibuya 2 sene çekmecede para ödedim. Verirken fiberin hediyesi ilk 4 ay bedava edeiler de verdiler. geri götürünce manyak bi para istediler iki yıl taahüte dahilmiş

Ulan bir yıl amerikada yaşadım çatır çatır tr AVEA faturası ödettiler bana taahüt ayağına

İSTEMİYORUM ULEAAN bu ney bilmiyorum ama yok taahüt dediler 75 MBps 150 GB AKK 60 TL aldım geçtim. AKK dolunca da 24'e düşüyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Altyapı olayı büyük sıkıntı. Millet kaç senelik kopmuş bakır kablolar ile vdslde 75mbit alamayınca ağlıyor. Veya teknik desteğe telekom baktığı için illa bir gecikme var, kendi teknik hizmetlerine sahip olacak kadar büyümeleri lazım.

1. ayı geçtim türknet ile, problemim yok. ping spike vardı tamamen modemdenmiş, boşuna arayıp sövdüm teknik ekibe :D 59 tl 75mbit 150gb kota, temiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...