goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 öğlen indiriminden almıştır, 15'e kadar daha ucuz haftaiçi restorandan alırsan. yine de 2-3 lira fark var internet siparişiyle. yarım haklısın sabonis. hep yarım haklısın. kalan yarısında ben haklıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 escape said: fastfoodlar için paket servis/dışarıya servis her zaman zahmettir. merkez de bunu biliyor şubeler de o yüzden bu tarz siparişler pahalı. /thread baran 14 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bk mc yenmez, en azından zorda kalınca yerinde sıcak yenir bi ihtimal. eve istiyosan verecen 25-30 civarı butik burger söleyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 müşteri milleti mezarcı ya. ölücü hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Fistan said: escape said: fastfoodlar için paket servis/dışarıya servis her zaman zahmettir. merkez de bunu biliyor şubeler de o yüzden bu tarz siparişler pahalı. /thread baran 14 yaşında ağla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 eksdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 xD termometre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 iksdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbären said: öğlen indiriminden almıştır, 15'e kadar daha ucuz haftaiçi restorandan alırsan. yine de 2-3 lira fark var internet siparişiyle. yarım haklısın sabonis. hep yarım haklısın. kalan yarısında ben haklıyım... sisqo haklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbären said: öğlen indiriminden almıştır, 15'e kadar daha ucuz haftaiçi restorandan alırsan. yine de 2-3 lira fark var internet siparişiyle. yarım haklısın sabonis. hep yarım haklısın. kalan yarısında ben haklıyım... nope, saat 15:56 :( ayrıca şişko olmakla bu tür kampanyaları bilmek arasında büyük bi korelasyon var galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ayrıca pazar günü almışsın fak tamamen haksızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbären said: ayrıca pazar günü almışsın fak tamamen haksızım onu geçtim de sen niye sürekli taşındı olarak çıkıyorsun? o kiloyla taşınabilmen de mümkün değil yani. o spastik a harfini yükleyemiyor forum bi an, o yüzden mi oluyo ahsdfuahdsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 evet bide uh da oluyo aynısı yazı tarzlarına göre kim olduğunu tahmin ediyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 adam öyle postlar atıyor ki forum "beyin taşındı" yazamayıp direkt taşındı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 escapein sabonisin maskarası olduk ya geldiğimiz yere bak akşam bir güzel asayım kendimi iyisi konserden sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Bir de ufak farkı ben söyliym. Yemeksepetindeki menu büyük patates ve büyük içecek, gidip orda yersen orta patates orta içecek, büyütmek için fark veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ne konseri ben de geleyim çok yalnızımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 abi paket siparişte büyük kutuya ortaya denk patatesi anca dolduruyorlar ondan. ben 15 çubuklu patates aldığımı bilirim, sayılabilecek kadar azdı sdfs. müşterinin içi rahat etsin diye o büyük şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ben herkesi zengin sanıyordum fakirleri görmek içimi serinletti sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 escape said: ne konseri ben de geleyim çok yalnızımm beni mi skcen lan hoşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 konsere gidelim dedim abi gel bizde şarap içelim demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ad3m said: Ben herkesi zengin sanıyordum fakirleri görmek içimi serinletti sdsf ben 3-4 menü söylüyorum abi. https://i.hizliresim.com/ZZGQbZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bu adama boşuna ayı denmiyormuş yazık la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 kaç kişilik lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbären said: ad3m said: Ben herkesi zengin sanıyordum fakirleri görmek içimi serinletti sdsf ben 3-4 menü söylüyorum abi. https://i.hizliresim.com/ZZGQbZ.png AHAHAHAHHA ADAM HİÇ ŞAŞIRTMIYOR YA SISQO [video]https://www.youtube.com/watch?v=UOjR2y-4C-4?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar