=)) Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 applev0dka said: Telefonda araci firma bugun elimize gelen basvurular 4unde cikar falan diyince ben bi umutlandım bakalin yarin ayarlicam herseyi. izmir için söyleyeyim 4 iş günü kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Perşembe günü parmak izi falan verdim btl mi neydi sanayi mahallesindeki yerden yapıtım başvuruyu beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 BulletRide said: İspanyol firmasında çalışıyorum, ticari vize daha geç çıkar, bizim son dakika belli olan seyahatler olursa ve schengen bittiyse ya Sakız adası modeli yapıyoruz gir-çık ya da İspanya'ya turistik başvuruyoruz. Ben ve iş arkadaşlarımın 942394 vizesinde gördüğüm en hızlı ticari vize 1 hafta, 3 günde alan arkadaşı bize eğitim vermeye davet ediyorum. Yani şöyle diyeyim bir keresinde vize hızlı çıksın CEO'ya diye Banco Santander'in hissedarlarından birine mektup imzalatıldı. Genel anlamda yaz bittiği ve İspanya çok ızdırap bir ülke olmadığı için vize verirken uzun sürmez, ama yine de 5-6 iş günü lazım hangi firma ise davet etsenize, uzun soluklu vize alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 perşembe yaptım başvuruyu bugün elime ulaştı vize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 40eur mu? ulastirma ucreti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 35tl kargo dışında para vermedim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 applev0dka said: 35tl kargo dışında para vermedim bilmiyorum ben bu 35 tl'i vermemek için gidip kendim almıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar